5 храни за интервално постене

Един от любимите режими на Дженифър Лопес и Миранда Кер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравете подобни глупости - нормални килограми се задържат като ядете нормално. Щом дебелеете, значе ядете много. Просто намалете яденето и го направете качествено, за да получавате необходимите хранителни вещества. С всичко друго - постене, гладуване, диети можете само да си докарате стомашни проблеми, което обикновено е най-лекото, което можете да пипнете. От личен опит го казвам, като човек, който е бил почти 150 килограма, а сега е малко над 60. И да, пробвала съм всичко и говоря от личен опит, добре че на 37 години ми дойде акъла в главата. Килограмите ги загубих и поддържам с нормално ядене и спорт. И дира, ако може да спрете с подобни глупости и започнете да пишете неща, които биха помогнали на хората. Примерно може за начало да се запознаете с препоръките на СЗО за здравословно хранене - няма нищо по-добро и научно обосновано от тях!

аха! сзо което препоръчва на децата да ядат зърнени храни с мляко на закуска? които за 70 % карбс / добавена захар ? и с огромни букви пише "няма мазнини ?" тази същата СЗО ли ?

Това с препоръките на СЗО развали тотално коментара Ви. Най-лошото нещо, което човек може да направи за своето здраве е да следва тези препоръки - те са пълен брак. Група лобисти да дават акъл за здравословно хранене :)) - звучи много романтично!

Постенето и интервалното хранене са две различни неща... интервално постене?? Това комбинация от двете ли трябва да е или просто неправилен превод?

а нямаше нуто киноа нито джия... з нищо не става тази рецепта

Това 'интервално постене' откъде го измислихте. 'Intermitent fasting' има друг смисъл, а тия хранички дето сте ги дали за пример в статията имат малко общо с 'интервалното нещо си'.