17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stanka.j@

Като изхвърля нещо на боклук, скоро след това ми притрябва!

Всичко непотребно се изхвърля преди, а не след настъпването на Новата година. Трябва да сме направили място за новото начало - и в дома, и в душите си! Ако не сме, вече е късно - започнем ли сега да изнасяме, цяла година ще губим и вещи, и приятели, и здраве.

Отървете се от простотията, беднотията, жестокостта, злобата,клюкаренето. Не е малко като начало. Само да не стане като със самозаблудата относно пушенето и да не си остане на думи като всяка година.

Абе тапанарино всичко е сварзано с пари, знам ас какво да правиа

Помислих,че едно от нещата ,от които трябва да се отървем е Бойко Борисов,пък то какво било

Май е по добре да се отървем от Радев, че вече започна много да досажда!

На малка част от ГЕРБ.

Аз ще започна от мъжа си. Ненужна вещ, хъркаща на дивана.

Бахти дебилните съвети. Давай да изхвърляме нещо щото не го ползва ме активно. Явно авторът на статията като малък е загубил много играчки понеже родителите му са се местили често и е свикнал да няма никакви спомени.

А защо не пише за мутрата? Да се отървем и от него!

И как точно изхвърлянето на КАРТИЧКИ ще спести място в дома и е съпоставимо с шишенцата от парфюми и стари касови бележки и боклуци ???"

Шишенцата от парфюми имат и по- голяма сантиментална стойност щом се пазят- вече не се правят нито такива шишенца, нито такива парфюми.Нито животът ще повтори нещата свързани с тях...Отвориш шишенцето и уханието е същото. Сега се произвеждат някакви компоти и шишенцата стават за изхвърляне- твърде опростени и грозни. Има и кич-капачката на,,Скендъл,,.

Единственото, което искам да изхвърля от живота си е управлението на борисов, водещо страната към национална катастрофа!

По голяма глупост не съм чул

Пълна глупост е тази статия,загубих си времето да я чета!!!!!!!!! Ако с лека ръка изхвърляме спомените си,нищо няма да остане, пишете картичките да се изхвърлят,явно "писача" на статията не знае,че картичките освен сантиментална стойност има антикварна. И да не забравяме,че загърбвайки миналото,НЕ можем да вървим напред.......така ,че "писачо" тези простотии от фен шуита и там други китайски глупости си ги правете в Китай........при ковида!

си изхвърляйте. Я че си лежим и мързелувам днес.

Ерата на fast things(food)... Промиват ви мозъците и ви карат да мислите, че всичко е заменимо. Евтина храна, евтини дрехи, евтини декорации за къщи, евтини връзки, лесно местене от едно място на друго, бързо намерена (позволена) информация. Сега да ви кажа имам няколко скъпи дрехи от скъпи и качествени платове, за които се грижа и винаги правя впечатление с тях, независимо че някои от тях са на повече от 15 години. Имам приятели от детството, а то не беше скоро, с които все още сме приятели и знаем, че винаги сме насреща като се наложи, но се грижим за приятелството, Не ми се налага да "изчиствам", защото всичко ми е скъпо заради качеството и грижата, която полагам. Евтините хора, ако по грешка съм допуснал, си тръгват сами, защото, за да поддържаш истински ценни неща около себе си се искат усилия, а това не е философия на fast food нагласата. Така истинското прочистване се случва.

С други думи станете роботи с промити мозъци. Забравете миналото си, близките и приятелите си. Станете безродници и безкнижницикатоВожда си ивдипко ще е наред. От Вас се иска само да гласувате "правилно".

С други думи станете роботи с промити мозъци. Забравете миналото си, близките и приятелите си. Станете безродници и безкнижницикатоВожда си ивдипко ще е наред. От ВСС се иска само да гласувате "правилно".

Викам на моя... -Изфърли сичко и накрая и ти скочи у гюма!

Не изхвърляйте безогледно! Все нещо ще потрябва пак, ще влезе в работа.

Големи глупости. Нито хората, нито предметите, натрупани с годините около нас са проблем. Проблемът е в самите нас, затова изчистването трябва да се случи там. Колкото и предмети и хора да махаме, защото това е най-лесното за момента, ако вътре ти е гнило, няма как да задържиш резултата за дълго. После ще дойдат нови хора, нови предмети, но ако не се научим да ги ценим и обгрижваме, изхвърлянето ще стане просто един цикъл на лесната замяна, а ние все ще сме си празни. ЧНГ

Затова в другите държави хората изкарват ненужните неща на импровизирани битаци, знаем го това от филмите. Нещо, което ти е ненужно вкъщи може да свърши добра работа на други хора.

Тука ако направиш така, ще дойдат ония с каруцата, ще натоварят всичко, на никого нищо няма да позволят да пипне, а може и да ти искат още.

Човек без спомени е като празна кутия

EMES

Човека добри съвети дава, но няма кой да ги изпълнява.

Ти изхвърляш ли си картичките, снимките, неща дето са ти спомени от събитие или човек?

Най важното е да се отървете от гадовете. Защото всички болести идват от ядове, а всички ядове идват от гадове. Също така, токсични хора около вас, тези хора не ви трябват. Идентифицирайте ги и прекратете отношения.

Няма как, ще ме търпите още една година.

Много правилно,но ако Тея токсични хора са семейството а и нямаш къде да живееш? Искам да се спася,но....

"Затвори се в железния обръч на спокойствието" Тоест, намери си свое вътрешно пространство, до което те нямат достъп.