5000 души се забавляваха на рок концерт на закрито без социална дистанция (снимки и видео)

В сюрреалистично преживяване след година социално дистанциране, феновете танцуваха близо един до друг, но морето от покрити с маски лица бе знак, че нещата не са се върнали съвсем към нормалното

Обратно в новината

Коментари - 5000 души се забавляваха на рок концерт на закрито без социална дистанция (снимки и видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после ми кажете, че Пинк Флойд не е най-великата група за всички времена и завинаги.

Евалаа. Само такаа. Fuck off covid

Цената на теста, маската и билета е 23-28 евро. А тук цената на теста е 120 лв. Какво става? Дерат ни кожите, защото сме най- богати? А иначе, пляскахме на лекарите, събираха се средства за дарения.

цената на антигенния тест не е 120 лв

Чист кретенизъм да се подчиняваш на този цирк! Тази цивилизация е за унищожение!

Да 5000 дебила се събрали да слушат някаква джендърска банда. Тъпите олигофрени изглеждат много готино така .Да бяха и по една каска турили.Нали са здрави защо трябва два часа да се потят и дишат боклуци през маската.Защото трябва да покажат че са роби че са подчинени

България, последна по всичко в ЕС, защото си имаме за Мин.Пред. Тиквун !! Какво е положението на Борисов в международен план днес, след края на управлението му? - в САЩ го подозират - в ЕС го презират - на Балканите му се присмиват - в Русия му се подиграват - Ердоган го подритва Толкова много "П" !! Като "Пълен Провал" - да не си помислите нещо друго. Автентичната тъпота на Тиквун всеки път надминава изкуствения интелект. Патологичният лъжец се познава по това, че започва да лъже, дори когато няма нужда и освен това, започва сам да си вярва. По - жалка карикатура начело на държавата ни не помня да сме имали ! Борисов е доказан лъжец и престъпник !!! Трагична е картинката...Главната тиква е абсолютен първенец по простотия и лъжене, ненадминат. Проблема са биологичните единици гласуващи за главната тиква и останалите тикви, ПКП и останалите паразити. На 04.04.21-ва ще се види действително ли сме ОВЧЕТО СТАДО НА ЕС ИЛИ НЕ ?!!

ааааама че работа.....всички са здрави , а са с маски?!?!?! дебилна работа

пропаганда!

Love of Lesbian - това обяснява всичко Бъдеще за педераси и лезбийки. Със или без ковид човечеството е обречено. Ще започнат да ги произвеждат хората съвсем скоро Айде живи и здрави бъдете

Да, обаче в Испания хората са наистина свободни, докато ние продължаваме да сме роби на някакви схващане, че някакъв вирус, за който почти нищо не се знае, ще би убие, ей така както си седим вкъщи... Ето, свтът си се връща към нормалния си начин на живот, само нас много ни е страх нещо, което дори не знаем какво е. Само ние си затваряме децата вкъщи, спираме си бизнеса, ама нали сме живи и няма да умрем от корона вирус... Е, сега да видим колко души ще умрат от тоя концерт, а? Искате ли да се обзаложим?

Недей бе, кой те спира ! Не се ваксинирай, ходи без маска където искаш - твоя си работа, какво ни занимаваш със себе си. Това си е решение на всеки - дали ще се ваксинира, дали не - негова си работа. Какво ми виеш като вдовица за кор.

просто изразява мнение или няма право ?? ти кат си от контингента треъс възрадт и се си насрал от страх , всички ли да сме така ?

Какъв бизнес имаш ти бе, мръшляк

Що да е мръшляк. Щото не е на твоето мнение? Тогава ти си... Айде ще си го запазя за себе си. Боже какво щях да кажа...

Разликата между нормалния свят и клоаката, населена с Ганьовци е огромна. Нормалните хора там, които разбират ситуацията и спазват елементарни мерки срещу малоумните селяни, които не признават нищо и никого. Територията е обрачена на вечна мизерия, Ганьовците винаги ще бъдат Ганьовци, ще възпитават Ганьовци и ще избират Ганьовци да ги 'управляват'. Целта в живота на Ганьо е да се издокара с евтини парцали и 3-та ръка ауди, да изглежда напомпан с мускули, за да може поредната малоумна кифла със 100мл хиалурон в устата да си направи селфи с него от някой препълнен плаж на Халкидики. Да отиде на чалга, да се напие като прасе, да отиди на 'пикник' в планината, където да пуши с кеф цигари и да си хвърля боклуците навсякъде.... Но когато ножът опре до кокала, Ганьо е най-голямот мрънкало, което иска всички на света да обърнат първо внимание на него, защото са му 'длъжни', защото е платил 50 лева данъци тази година и заслужава първокласно обслужване от всики държавни институции.

Е ми напусни "територията", Ганьовците сме мнозинство.

Господи, благодаря ти, че слезе между нас и ни осветли с мъдростта си. Много сте ми смешни такива като тебе. Пръдлив пенсионер в мизерна панелка, мрази всичко и всички, сипе злоба и жлъч и това осмисля живота му.

Те ..каталунците ..., понеже са в робство от испанците. Еб.....го в ,,робството" и ,,фашистката" ,,диктатура на полуостров Иберия...

Никой не може да ме убеди, че при тази близост, има някакъв медицински смисъл от маските. Опитват се, нещо друго да прокарат и наложат - тотален контрол, дори забавление по заповед.

Човече, те ти направиха цяла пандемия от която няма никакъв смисъл... ти за едните маски се тревожиш.. Не виждаш ли в какъв маскарад живеем вече една година и кой знае още колко, защото на богатите започна много да им харесва да сме в пандемия....

Я пак ми кажи за богатите ? Дето били много доволни от локдауните ? И на колегата дето има верига от хотели му кажи. И на другия ми колега - в бизнеса с евенти.

Aми значи, ето, че можело да се направи един нормален концерт без да има някакви лоши последици а? Къде са се ковидиотите, да ми кажат колко е страшен тоя вирус и как именно от това, че си използваме свободата ще умрем? Някой да умря от това, а?

Ти да не си внук на баба Ванга, та вече да знаеш кой се е разболял и кой - не?

Лезбийството го отвориха.....

Ами защото аз и без ковид няма да си пусна детето на училище, като знам какво може да му се случи... Иначе лесбийките са си част от живота, толкова ли не го разбираш?

Тези ФФП2 маски са отврат., но имат една слабост! Имат дълги линии с дупки, които са затворени. Игла, ножица или връх на нож отварят тези дупки и вече може да се диша далеч по-добре.

..да заразяваш околните по-добре...прошляк скапан...

не слушам!

На подобно извращение няма да отида!

С тия маски какво претендират, че вдишват и издишват същия въздух в затвореното пространства....Тея маски от нищо не пазят и без тях щеше да е същото като с тях....нооо ни това концерт за геюве, короната бе е създадена за тях, а за хетерото

Една истинска рок група, Найтуиш, имат едно много готино парче Noise. Гледайте го в тубата.

Не всички ще го разберат, но аз бих добавил златното N.W.O на Ministry, FFDP - Living the Dream и още много...

Не мога да им се нагледам на овцете. Беееее

Това е Стокхолмския синдром в действие.

Най-невероятната забава...с тези противогази.... Колко трябва да си тъп, че да приемеш тази милостиня....

да ги карат на входа да подписват декларации, че са много щастливи.

Тия в пандемия на рок концерт с маски. Ебати малоумието.

Новото нормално идва с пълна сила! Хората сами искат да ограничават съгражданите си. Хората се гнусят от съвсем естествения порив на Хомо Сапиенс Сапиенс да общува. Хората жадуват за социална, не физическа, социална дистанция. Хората са стадо!

от два дни. Ни най-малко не ми пука, как ще протече това, искам тези, които ни причиняват всичко това - да си платят. Мечтая си, да можех да прелетя над този стадион и да повърна върху тези маскираните...

Значи испанците са ти виновни, че те е заразил някакъв прост БЪЛГАРИН....

Не ти е дадено да разбереш, от зомбитата си.

аз съм бил зомби....ХАХАХАХАХ добре робе...

да са го заразили, ти откъде знаеш, че той не е ходил със себеподобни без маски и после другите му виновни.

Дори не схванахте, че въобще не е важно, кой и как ме е заразил, дошло ми е времето да си мина по реда и толкова. Говоря за новата нормалност, която не приемам, а явно вие(ти) приемате. Както казах, няма смисъл да спора с вас, особено за неща като "човешко достойнство", "свобода" и подобни.

а стотици милиони хора не отидоха!

Ако смятате, че ще се съгласим така да живеем и забавляваме в бъдеще, много грешите! Явно има дресирани доста глупаци, но по балканските ширини са по-малко от транс-европейците!

тъпи, ти беше съгласен да ходиш на манифестации, партийни събрания и трудови съботници! ще клекнеш и за ваксинациите и за маските!

Не, Пикльо, ти ходиш на партийни събрания и се навеждаш под масата за жълти стотинки. Така, че отдавна си клекнал. И си намери друга работа, че като спре интернета, ще ти спрат и заплатата тролска :-)

>Ако смятате, че ще се съгласим Никой не го е еня на какво ще се съгласиш. Законите са си закони. Не се преструвай че ще изкопаеш на дядо кремъклийката и ще почнеш да си "защитаваш" свободите.

Ние рокаджиите винаги сме били свободни хора, непризнаващи диктат на държавата и политиците.... Затова е странно и позорно поведението на тези заблудени хорица... С маските.... Рок=Пълна свобода ')

Тези не са рокаджии, а пед..ли

обаче са с наморници!

не осъзнават, какво м се случва и ще им се случва, оттук - нататък.

Малоумници

Даааа, голяма забава изглежда с тези маски! Дресировката върви с пълна сила. Колко трябва да си малоумен да приемеш това подаяние на кукловодите! И си съучастник!

ти да не си от идиотите които не вярват във вируса...СУПЕР....НУЖДАЕМ СЕ ОТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИДИОТИ

тотал щета си, като тези от снимката :))))))

Вярваме във вируса, и в рака и в сърдечните заболявания и в тероризма и в лавините и пътно транспортните произшествия ... дори в падащите керемиди и саксии по улиците вярваме. И при всичката тази вяра сами ршаваме дали да сме хора или мишки криещи се от страхпвете си. Всеки сам решава дали да отцелява или да поеме риска да живее, не знам дали си давате сметка че ако всички бяха като вас, нямаше да ги има, Колумб, Магелан, Айнщайн, Микеланджело ...

Испанците, за разлика от французите, никога на са ми вдъхвали доверие. А на българите много им харесва Испания. Сигурно щот са цигани като нас.

Перфектно ни дресират

щом си животно ще те дресират

само животните като тебе си ебат майките...аз не съм от тях...мене не ме дресира никого....НО ТИ ЯВНО СИ СВИКНАЛ

Запомнете съфорумци: Не се обиждайте един - друг, не проявявайте излишна злоба и омраза един - друг, не се докладвайте един - друг !

сега с тест на концерт... скоро и с удостоверение, че транспортът ви до концерта е с "нулев въглероден отпечатък"... и т.н.

Яко гушене на милиарди от тестове, маски, ваксини, дезинфектанти, КОВИД пътеки и прочие. Народите - овце си плащат, търпят, дори умират след ваксиниране, но се радват.

Поредната пародия.

ти циганино да не забравиш да гласуваш за вожда си че няма да има заплатка за дрога

на концерта, вземи Хр. Иванов със себе си и малко цветни чадъри :)))))

И какво искате да кажете, че това е новото нормално ли? Я си евете м@йките, идиоти.

Испанците са много извратени, 90% от младото им поколение е с джендърска ориентация.

Тука да не сте по различни. Я погледни Порнхъба колко регистрирани педали имаме....SPOLER ALERT....повече са от колкото в Гърция....а уж от тях е почнало...

След концерта пенделите се шлякаха без маски, но няма значение.

Ако това не е извращения, тогава кое е!?!? На рок-концерт - с маски..... Това е световна лудост, и никой не смее да каже - Царят е гол!!!!!

царя не е гол...ама БЪЛГАРИНА Е ПРОСТ...и вие в тоя малоумен сайт се доказвате като такива

Бееее, бееее.. Хайде на паша и после на водопой и после ще ви издоим пак и пак и пак

Това не е рок концерт, това е педерастки концерт.

и кое му е педерасткото.... ТОВА ЧЕ ТИ СИ ПЕДАЛ и определено го криеш по най глупавия начин...СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ

Новото нормално, само ваксинирани ще могат да слушат определени джерндър групи. Нещо като в СССР - определени концерти на определени групов, само срещу партийния билет.

5000 роби, после и повече.

С ПАМПЕРСИ НА УСТАТА, ГЕРП СА ТУМОР, ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЯХ НА 4.04

5000 х 100€ Да живее свободата!

Къде ги видя тези 100 еврака? Написано си е черно на бяло- вход 28 евро, като в цената влиза антигенен тест.

Значи концерта безплатен

По добре да си пусна концерта на Deep Purple в Япония отколкото да ида да слушам тази помия...

не се прави...ти си от идиотите които слушат планета пайнер