Коментари - 6 проблема, които винаги убиват една връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

здравейте, тази статия наистина ми помогна в скорошните ми ситуации, днес съм тук, за да споделя свидетелство за това как решението за храма на любовта ми помогна да върна съпруга си и да спра развода със след 48 часа контакт със свещеника Джая Не мога да му благодаря достатъчно, че възстанови брака ми и съберете семейството ни отново. Ето контакта за връзка с него .lovetemple 0001 { @ } {g mail. { com} { whatsapp} +17165037879

И няма общо с връзките ви, а с реалното емоционално съзряване и развитие на критична мисъл. От там култа към социалната валидация и колективизъм ви довършва. За това си веят коня корпорации и главорези. Усилия не полагате да осъзнаете собствените си проблеми и гелдате винаги по-лесното, да сочите с пръст. И няма нищо общо с пола. Всички сте идиоти. Малцина се напъват да разберат връзката между това как са отгледани, какви са им били родителите и те какво правят след това в живота си. Всички тръгват по подразбиране от идеята, че "усещанията" им са сто процентова истина. Четете, Юнг, Ерих Фром. Не разни милионери. Може би ще ви светне.

Уж да не сочиме с пръст, а ти си го насочил и говориш как всички били идиоти. Викаш прочете 2 книги на Фройд и вече ти е ясно всичко. Па ти си по-голям идиот от тия, за които говориш бе

Липсва ви възпитание на чувствата, което не винаги е свързано с домашното възпитание. Това е въпрос на самовъзпитание.

Жените докартват на мъжа проблеми, които преди това никога не е имал и не би имал. Няма връзка, няма проблем

Жените могат да кажат същото. Затова има и толкова жени, които предпочитат да живеят сами.

Сами? Че кой ги ебе?

Жените могат да кажат същото, ама няма никаква съпоставка. Защото дори всичко да е наред, дори да полагаш огромни усилия, да имаш пари, да гледаш да е задоволена. Тя все ще намери за кво да мрънка, па накрая и за по-интересно ще се наебе с друг. Не ми обяснявай колко било същото

7. Честото ядене на шамари - Нещо често срещано явление в българския дом поради голямо количество ракия. Дир особено много пишат такива статии. Последната от спомен беше за някаква млада застреляла с пистолета му sugar daddy без да иска.

В моята връзка всички проблеми са на лице, но вече 12 години сме женени. Така, че всичко е изключително относително и много зависи от това какво те държи закотвен във връзката и дали можеш да го преодолееш, за да се почувстваш свободен. А така също и другият дали ще те остави на мира да живееш свободен или няма да попълниш криминалната хроника като поредната жертва на домашно насилие.

Единственият прроблем е, че жените никога не знаят какво искат. Никога нищо не им стига и винаги подсъзнателно търсят някакви драми и "разообразие". В днешно време и курвалъка стана нещо модерно, така че не се чудете защо 80 - 85 % от връзките се прекратяват от жени.

По-големи курвари от мъжете няма. Жените прекратяват връзките, защото сте гадове и жените не могат да ви понасят.

Ако нямаше жени, които да си разтварят краката, нямаше да има и курвари. Вие сте първопричината, слънце.

пропуснахте! КИНТОНЕМИЯТА!!!!

Плоблема е, че българката не знае кас да си затваря устата и краката. Всички проблеми в една връзка идват от жените. Много просто е да сте в успешна връзка уважаеми дами и си зависи от вас, ето ги трите правила: мълчите, готовите добре и всеки ден свирки. Това е. Просто и ясно.

Българката много добре знае как да си затваря краката ако срещне когото трябва и гащите сами падат, тя жената не е виновна

Само не казваш, за какво си и на някоя жена такъв? Ходи на проститутки и на ресторант - пълното щастие. Недей да затормозяваш хората с присъствието си.

Де да можеше и хората да не ме затормозяват с присъствието си ... няма как ще трябва да се търпим (ако постът е към мен)

Повечето хора още от пубертета влизаме в Живота по такъв начин, че финансовите проблеми са ни в кърпа вързани. Защото сме инфантилни. Незрели сме и упорито не желаем да съзреем. Цял живот.

Всички проблеми в сегашно време се свеждат само до един - ФИНАНСОВ. Останалото е за инфантили.

Да ти кажа в днешно време чак толкова екзистенциални финансови проблеми няма как да има. Друг е въпросът ако благоверната иска да се вози на луксозно возило, да живее в квартал не за кои да е, да носи най модерните гащи и прочее, което наистина може да ти отвори проблем. И наистина е инфантилизъм

И какъв е проблема да иска такива неща? Ако не можеш да и ги осигуриш я пускаш на свободния пазар. Това, че ти е станала жена и е намерила нещо привлекателно у теб орисва ли я на мизерия? Трябва и ти да се постараеш, не се ли сещаш?

Така де, въпрос на цена, ама ако ще си плащам що да еба само една?

Жанче, пак с двойните стандарти. Мъжът да се бил постарал видиш ли, а тя милата седи и нищо да не прави. Като я питаш с какво допринасяш за връзката и не знае какво да ти каже. Умът на жените не побира, че се налага да допринесе с нещо друго, освен с присъствие.

до Жана, е както момчето може да излезе от селото но селото да си остане в момчето, така и момичето може да излезе от бардака, но бардака да си остане завинаги в него. Готини и платежоспособни пичове, секс, лукс, какво повече да се желае ... оня мухльо къде е тръгнал да се натиска ....

Моите разбирания са, че една връзка трябва да води към надграждане и на двамата. Не може единият да работи за развитието си, а другият да седи на едно място. С тази скорост на даден етап гледката, която се разгръща пред двамата са тотално различни картинки, които не се връзват една с друга. С това се увеличава и интензитета на несходствата в характерите и се стига до непреодолими различия. С две думи връзката се къса.

Разбира се, че се къса Жана. И аз си намирам друга, която вместо да философства и вечно да изисква, също така да умее да се държи като жена и да не ме кара да се чуствам като подложка за амбициите и.

И аз също си намирам друг, който да ме кара да се чувствам желана и най-вече жена, вместо да ме тъпче емоционално и психически и да ме вкарва в гилт трипове, защото не може да ке справи с комплексите си.

Че тя една жена ако е хубава ще изневерява, ако не е и няма да може да изневерява, което значи че ще ви го изкара през носа. Жената е за обществено ползване