Коментари - 7 ситуации, които ви разкриват като манипулатор | Лайф.dir.bg
назад

7 ситуации, които ви разкриват като манипулатор

Трудно е да се разпознае прикритата манипулация, дори от човек, който я извършва

Обратно в новината
| Редактор : Галина Чолакова

Коментари - 7 ситуации, които ви разкриват като манипулатор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тази статия оставам с впечатление, че доброто възпитание се приема като опит за манипулация?! Това да си мил и учтив с хората, дори когато имам проблем Лили ли е? Или ако вкъщи партньорът ни е ядосал, задължително в работа трябва Абе кисели и груби с колеги и клиенти? Иначе сме лицемери и манипулатори?

Чета аз да си сверя часовника вярно ли , че манипулирам моя Спамат. Стигам до мястото където, е написано "Как да спрем да манипулираме" и си викам ахааа има надеждае,е очаквам някакъв животопроменящ съвет а тее и квооо - то ми казват вие имате личностно разстройство нарцисит ,социопат...бяагай Стаматеее, светът е голям и спасение дебне от всякъде..:))

Човек отвори ли си устата, е за да манипулира. Дори за храна, да я сдъвче. Иначе цялата околна среда манипулира и всичко което възприемате. Ако пред вас е стълб, ще го заобиколите, което значи, че ви е манипулирал. Ние сме в една постоянна манипулация. Дори ако сте прочели това, ще ви манипулира. Както аз съм манипулиран, да го напиша. Дразнител - решение - реакция - обратна връзка. Опростено при говор се манипулирате взаимно.