8 милиона начина да умреш и само един да бъдеш Анди Гарсия

Актьорът, който покори киното с образа си на Винсънт Корлеоне в "Кръстникът 3", навършва 65

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анди Гарсия и Димитър Бербатов ....абе, вие нормални ли сте?

Много ми хареса във филма " Изгубеният град"

Prilika ne vijdam, Mitko e svetyl , sys sini ochi.Garsiq e latino. Da sa jivi i zdravi i dvamata.

направо фантастичен! Няма значение какъв е героят му, добър или лош, всички го харесват! У нас само един актьор успя да постигне това - великият Георги Черкелов с неговия полицай "Велински" и какво стана? Уж трябваше да го намразим като враг на народа и т.н. глупости, а всъщност ни стана по-симпатичен и от техния всезнайко и нахално-простоват "майор Деянов" с новата си власт там! Да е здрав Анди и да ни радва още дълго с този свой втренчен поглед като кинжал когато поиска, и притихнал с уталожена вътрешна страст, пак когато си поиска!

Най-най-най-най-красивият мъж на света!!!

Изключителна личност и изключителен съпруг и баща. А това, че Анди "приличал" на Бербатов е явно допълнение от клоуните на ДИР.РУ за да развалят статията, както винаги.

Да, наистина е забележителен актьор. Само да вметна, ако родителите му не бяха побягнали от "градивния социализъм" на Кастро никога нямаше да стане това, което е станал в САЩ! НИКОГА!

Пълен цирк е коментарът ти и червения мангасар, който ми изстри коментара за BUENA VISTA SOCIAL CLUB. Куба има ОСЕЗАЕМО ПРИСЪСТВИЕ в САЩ.

Анди Гарсия няма никаква прилика с Бербатов, с извинение и към двамата, ако все пак се идентифицират като двойници. Нищо общо в излъчването, нищо общо в усмивката, в маниерите... Пишете глупости. Анди Гарсия е единствен и неповторим, както и Бербатов...

едва ли Гарсия се идентифицира като двойник на Бербатов...

Двойник на Димитър Бербатов - ахахахахха.

Най-кодматият актьор на всички времена.

Снимката с Димитър кърти. Иначе Анди наистина има силно присъствие на екрана.

По-добре нашта путка Барболита да не я бяхте споменавали ...