17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ооооо, не мога да повярвам! Отново кралското семейство. С трепет очаквах тия новини. Вече имам чувството, че съм кралски поданик. Следобед очаквам отново нещо вълнуващо за тия. Пишете, пишете за кралското семейство. С него ствам, с него лягам.

Хайде стига вече сте ни занимавали с тези безполезни паразити, които, освен да харчат пари и да си показват шапките, друго не правят.

Преструвки и лицемерие със родословно дърво... :)))) Глупости на търкалета...

Поправете си правописните грешки.

Дай му на българина само да храчи-било политици,държавници ,крале,кралици......много отрицателна енергия носим?!

Помните моите правила......... на семейни , фамилни кралски снимки в мазата !

„Много страшни правила” - глупости пишат. Разбира се, че ще има правила! И за обикновен мъж да се ожениш пак правила има!

Май много скоро на тия измислени герои от приказките прекрасната карета ще се превърне в тиква.Борката Джонсън каза на 31.10.

Правилото за мидите и траурното облекло може да се спазва и от простолюдието. Кралските особи да не би да ядат и пият с ушите си,че биха са натровили?

Да, и какво докараха тия правила-Сталин, Путин....И по какво точно се различават и са по-добри от кралете. По демократични са може би. Ха-ха....по страшни със сигурност, защото там.....няма правила.

Напишете 1 сстатия без грешка!

Особено съм щастлив ,че не съм искал разрешение да се оженя.Камо ли да питам някаква кралица за това.Това е работа само между двама души.Но пък на монархията там почти й е изпята песента.Ще видим като удари Хелоуин тази година и започнат масовите протести , фалити,глада и мизерията докога монархията ще издържи.Те и буз това им е писнало за всичко да питат кралицата, ами и някакъв си брекзит.