17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей добре, че преди 40 и 4-5 години Лукас ви даде хляба в ръцете! Инак сега гладни щяхте да мрете! Ма то се и вижда де с тия продължения на оригиналния филм съсипахте даже и него! Няма да говоря за другите издънки като тая! Ма така ли пък нямаше един сценарист с по развито въобръжение бре!?

ПИПО

Мандалорецът е един добър проект и лично аз очаквам вторият сезон с нетърпение. Един сериал за Оби Уан, ще бъде едно добро попадение и ще се хареса на феновете. Вселената на сагата е безкрайна, историята се развива хиляди години и това което сме видяли до сега е само една частица.

Значи съгласен съм за вселената на сагата, но аз говоря за сценаристите и тия дето измислят как дасе развиват нещата! Щото ако епизод 1,2,3 се ядваха, не заради това което представиха а то беше само специални ефекти а се ядваха поради това, че 1977г гледахме нещо велико! И поради това очаквахме, че и това ще е така! Но след това епизод 7 и т.н. е те вече за нищо не ставаха! Другите поредици и серии и епизоди така и не си направих труда да ги гледам достатъчна ми беше съсипията на самия култов филм! Но това не е само така за този филм виж Индиана Джоунс, виж Терминатора първите стават култови, но после идват някакви бездарници и съсипват всичко!

Що не е черна, бе, расисти! BLM!

и по некое време, като я е фанала "силата", е избелела до русо синеоко девойче, а? е, таа сила, беее!

Ретроградно. Можеха да изберат черно момче. После се осъзнава, става момиче, но за съжаление побелява от странна болест, вероятно заразена от сит.

Тя може да е момиче, но да се чувства като афро момче ! Не забравяйте, че изборът си е неин. :D

И сигурно ще демонстрира умения със силата - които липсваха 4 фгилма, ама в петия с Лея оная почна да лети във вакуума на космоса.

Докато има кой да ги гледа тези филмчета, те ще ви разказват дори за пра-пра-пра бабата на принцесата, а нищо чудно пра-пра дядото да се окаже църн....

Бате, като имаш вътрешна информация не разваляй кефа на тия дето тръпнат за продължения

не само црън, ма и забременел от баща си! е, таа сила, беее!