Коментари - 9 модни трика, с които ще изглеждате скъпо облечени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Източно европееца известен още като слав, носи предимно анцузи nike, addidas, и кара черни и зли коли. Мода отдавна няма в БГ. Всички се обличат все едно отиват на jogging. И винаги има нещо спортно при тях...примерно рокля с маратонки, обувки с тениска. Кво да говорим повече. Дядовците по пейките носят G star, Hollister, SuperDry, което много ме разсмива

старците носят това, което са им подхвърлили децата и внуците да доизносят! Или са се снабдили с тях от "втората употреба"!

Стига да е стилно съчетано. Виж джапанки и диагоналки направо ме карат да повръщам от гнус. Потници и стари тениски дори слагам по-ниско в класацията. Прав си, че българинът няма никакво усещане за стил. Ако имаше дори рокля с марантонки щеше да ти допадне. Но ако си роден без финес.... и те мързи.... си поредния прошляк :)

звучи доста низко!

Още един делови съвет: Подмивайте се редовно...

Има лошо, българите масово са облечени като парцали заради тъпите КЛИНОВЕ, анцузи и маратонки, които в кенефа минават за модни и официални дрехи. Повръща ми се от маратонки и клинове.

Явно това е съвсем навреме дошъл, полезен съвет за редактоа на тази статия, щото моя коментар го изтриха, твоя е на почетно място:)))))

Абсолютно Точно! Адибаса е издигнат в култ, наред със скъсаните дънки, черното ( по много) късите гащи - това независимо от повода се носи навсякъде. Вчера пред 4 звезден провинциален СПА хотел са нареденки лимузините на home2you. Много скъпи и помпозни и от конференцията им ( на която на картонен лист " брокерите" са си налепили мечтите , които са силикон, хиалурон и бмв бяло) всичките брокери бяха във въпросния адибас окъсан стил . Миришеше на лукс и мечти там - залепени на картона, а дънките скъсани , а лимузините скъпи. Голям смях. Като картонен лист с мечти.

С две думи ако искате да изглеждате скъпо облечени се обличайте скъпо

На масите за облекло и скъпо са инфилтрирани от милионите "фешън" бизнеси продаващи боклуци с надценка до небето. Мога да обясня, какво означава скъпо облечен просто. Нищо от това, което носите да не може да си го купите от моля. Отделна тема е, какво означава правилно обличане. По света има места, в които няма да допуснат 90 процента от родните "баровци", не защото нямат пари да си купят правилните дрехи, просто нямат културата и знанията необходими да се облекат. А модата за плебеите отдавна е напуснала границите на стилистичната логика. Циганията и свинщината, липсата на елементарен вкус се обявява за мода и от там картинката е комична:)

На тази статия е тотално некомпетентен. Клишета съчетани с противоречия.

Всичко качествено по принцип е скъпо. Няма как да се купиш кашмир от китайския, нито качествени обувки. Въпросът е във вкуса. Имам приятелки, които изглеждат много стилно и без да плащат прескъпо в мола. Малки магазинчета, няколко женски тайни...

Статията е просто реклама, съдържанието няма никакво значение.

По-безсмислен и предвзетоглупав бъркоч отдавна не бях чела. Не видях нито един съвет, с който да се избегне харченето на пари. Всичко, което препоръчат е скъпо, и то доста по, отколкото можем да си позволим, даже да решим да се отпуснем. Кашмир, моля ви се.

Трябва да изглеждам скъпо??? Това ли е най-важното нещо днес???

че ти трябва финес за да изглеждаш добре. И малко усет. Това, което опписваш ти е точно обратното! За клиновете си прав! Най-смешно е когато тюлени опънат тези клинове и телесата се тресат! И за черното си прав. Не зная как живее човек облечен само в черно. Явно са в траур от рождението си...

Всички жени искам да са с РАЗПРАНИ АН*СИ

Защо трябва да изглеждам скъпо облечен?

Първо: Кашмира и коприната са много скъпи- не виждам къде е тайната??? Второ: Имали една статия в Дир без правописни грешки? Трето: Супер Супер тъпа статия! Дори не я дочетох!

Krasiviqat covek i coval da oblece chte izglejda skipo

А на улицата бельото е най-видно...

Къси панталони с джапанки и мръсни и дълги нокти... увехтял потник и смрад на нечистоплътие от рано сутринта. Гледка, която се среща масово на работното място и по институции. Това е недопустимо. Или пък увиснало тяло с впит клин или другата крайност изрязани панталонки, с рязплйокани задни части и бричове. Грозно, грозно, грозно. Гнусно е бе. Гнусно е.