9 важни правила за работата у дома

Как да направите своя удобен и уютен хоум офис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правило 11: не се връщайте в офиса! Долу матрицата ;)

Мдааа, в маломерна двустайка най-лесно е да се обособи работен кът, стая за децата с 2 работно-учебни места, фитнес зала и всичките му там препоръки. Не става така както е показано на снимките, щото са рекламни. Не става да работиш на кухненската маса/плот, защото децата и те са хора, и те искат да си похапнат, да си поиграят, щото в стаята им няма място игла да пуснеш. Кучетата също си искат своето...

Бре аз само едно искам да знам! И то е как да работиш от вкъщи с две деца на 3 и 7 години! Първото е активно постоянно, понеже не може да излезе навън да поизхаби малко енергия, я другото до обяд се правя на системен администратор докато е във виртуалната си класна стая! Да не кажа, че трябва да правя и клипчета на това как тренира по физическо и да ги изпращам! Епа ако ми кажете как при това положение да работя от вкъщи, ще съм ви мнооооого благодарен!

Ако не работиш нищо, спокойно можеш да си работиш от дома. Нашата чистачка също работи от дома и всичко е отънало в прах.

И да си направим офиса уютен, ако съседът ни е идиот и от началото на извънредното положение не е спрял с бормашината от 8:00 сутринта, защото по закон му било позволено, нищо, че в момента сме в извънредно положение и работещи хора и деца и по-възрастни са си у дома и опитват да се справят със ситуацията. Какво като има уют, като Фандъкова не забранява или поне не ограничава домашните ремонти на уплътнителите на време, които сега си нямат друга работа и по цял ден дънят с бормашини и винтоверти. Пълно малоумие е това. Ние нормалните хора къде да се денем. Тези, които са разумни, разбират ситуацията и спазват каквото е необходимо. Включително - работят от вкъщи, защото съвсем неслучайно могат да си го позволят, понеже са се напънали като млади да завършат много повече от средното образование, за да не им се налага сега да си уплътняват времето с бормашина, докато чакат отново да започнат рабпта.

Не е “хоум” (home) офис, а е просто Домашен офис.. Това даже не е превод от английски, английска дума написана на кирилица - смешно и жалко, липса на професионализам.

Леле какви ценни съвети!

абе много зависи КАКВО работиш от вкъщи... познавам жени, които шият разни неща.... плаща им се на готов продукт и сички тия простотии дето са описани в тая статия - не им трябват. ако си програмист - всеки си има специфични привички... навремето 90% от си цъках на компа и в последните 10% пишех прогарамата... и ми е правило впечатление, че най ефективен бях някъде след 20 часа без сън и няколко литра кафе... вярно - днес програмирането няма нищо общо с онова време. ако си счетоводител - трябват ти едни неща, ако си някакъв тип съпорт - други... а ако заработваш тролейки - може и от дивана с лаптоп на коленете

А в почивките малко секс позволен ли е?

Може но ако е само на дистанция от 1,5 м до 2 м.

Абе вие 1 месец останахте у дома и започнахте съвети да давате! Работя у дома вече над 15 години. Единственото нещо, което е важно, е самодисциплината. Колкото и да е удобен, колкото и да е модерен, ако нямаш самодисциплина да седнеш да работиш, слушалките няма да те спасят. А ако я имаш, сам разбираш какво ти е нужно - моят лаптоп не е супер бърз, нямам слушалки, нито одеало. Не правя упражнения по 100 пъти на ден, по 1 път 4-5 дни по 30 минути е достатъчно. Телевизорът работи непрекъснато, а офисът ми е в хола. Имам 2 кучета, които непрекъснато отварят вратата, която аз затварям след тях... никога обаче не съм пропуснала краен срок заради телевизора, кучетата или липсата на слушалки. Иначе си полежавам на дивана - това е удобството да работиш у дома. Но пък често домакинската работа остава полусвършена

Добър коментар! Аз мога да кажа същото, включително и за домакинската работа :D, но самодисциплината е най-важна, ако човек иска да се развива от вкъщи. Един-два месеца под карантина и всички станаха специалисти и психолози какво и как да се работи и прави. Със здраве!

колко струва това удоволствие.Домът е за разтоварване от помията ,която ни заобикаля навън.Аман от платени съветници.