17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като и гледам снимката -първо да си подмена бельото, че пускам млъзга...... Абе тия с ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ правят хората на идиоти

Какво искате от бабето, косата и е боядисана и направена, има зъби, наконтила се е, а ако отидете по селата жени 40 години по млади от нея изглеждат все едно ги е газил бързия влак, това по добре ли е?

За добро или лошо американците живеят все едно са безсмъртни.

не ти ли дойде на време и на 100 си оставаш кифла!

Имаше филм за нея, мъжът ѝ 27 години по-млад, тя купува всичко каквото види по евтините сергии само да е ярко, като децата.

Тази жена е достойна за уважение, дори и само заради възрастта си...

Като си спомня нашите простаци-демократи как изпъдиха артисти-икони на българския театър, ме втриса. От 10 ноември на театър не ходя и книги не купувам. Да уточня - не съм комунист и никога няма да бъда. Ненавиждам червения капитализъм.

каква модна икона е пък тая? Защо изобщо се обръща внимание на подобни изкуфяли старици, които стават за смях с тоя грим, прически и тия откачени очила?

Луда, дива как й се живее, Искам и аз така, а не да стана някоя смръдлива старица вечно мрънкаща и недоволна Дано Господ и даде още 100 години :))

малко се е състарила, на 94 изглежда по- добре

И нека човешката простотия започне да се лее под новината. Как да е. Ама на тия зли тролове им се дава право да гласуват. Иначе евала на бабето! Кефи!

Не разбрах с погребална агенция ли или с модна?

черен хумор

Емануел Макрон ще се заинтересова от тази мода

Няма.Той е гей,и има Едипов комплекс едновременно. За сериозен психиатър е.

Стояна защо още чака?