Звездите, които са работили като стриптийзьори

Много знаменитости са започнали кариерите си в шоубизнеса на пилон в стриптийз барове или като еротични танцьори и танцьорки.

Обратно в новината

Коментари - Звездите, които са работили като стриптийзьори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...лошо. Демокрацията дава шанс на всеки да направи кариера. Тук, особено по соца, не те ли приемат във ВИТИЗ, отиваш да бачкаш друго. Те не само стриптизьори са работили, има доста от тях като звезди в порно киното. Ален Делон е бил докер, Жан Маре шофьор, Белмондо боксьор, нямат академии, но цял свят ги зае от филмите им.

И аз бих си показал гъза,зависи от цената,щом дават пари за нищо ,пък и има кой да гледа,та даже и кура е по интересен за показване.

а "белиденс танцьорка" не е ли просто кючекчийка

абе друго си е на английски да го кажеш :)

Ами Ники Дудука ,той си е вечен стриптизьор.

Кортни Лов стриптизьорка. Абсурд. Тя си ходи така.

Сите са били таквие, па и сеа си доработват и не слиат от винкело.

Да си бяха останали стриптизьори!

..е, това за Кармен Електра не го вярвам!!! ;))))))))))))

Е има ли някой да го вярва точно за нея :)

а нашите звезди и луни какво са работили?

нашите "звизди" са основно мъжемелачки и ку.........ки, независимо от кой пол са - не че полът е важен

Ами, че то нашият Фики(Стораро) в последните си клипове е по-разголен и от стриптизьор...изглежда е такава модата сред младите сега..

"Той е танцувал в продължение на осем месеца, след като е завършил висшето си образование." - толкоа за мита, че само в България висшето образование често е напълно безполезно. Явно и в най-развитите държави висшисти са принудени да упражняват професии по съвместимост, и то какви!

Прав сте и нашите университети приемат студенти в "хиляди" специалности, а след като завършат не могат да си намерят работа. Така и не се научиха да обменят информация с бизнеса, какви кадри са им нужни.

Е, то е ясно какви кадри са му необходими на "бизнеса" в БГ: добри и евтини. Минимум - три чужди езика, две висши и работа с компютър. Но да не е над 30 години. И да не забелязва, че шефът е тъп като галош.

Яна Маринова - също!

Тя, Яна какво ли не е правила, ама тука става въпрос за звезди...