Синди Крауфорд се показа без грим

49-годишният супермодел Синди Крауфорд сподели снимки в профилите си в социалните мрежи, на които е без грим.

Обратно в новината

Коментари - Синди Крауфорд се показа без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми хареса дЕдо Клуни от снимка номер 10!

Разсмя ме :)))))))))

Всички тинейджъри с акне го зтнаят този филтър. Замазва всички малки дефекти и ти придава лек glow

Старостта не прощава...

Taка е, личи си от демнциалните ти писания.

Господ създал мъжа. Поогледал го възхитено и възкликнал: - Красота! След това създал жената, поогледал я, замислил се, и с недоволство казал: - Карай, ще се гримира

Но нека да махне и фондютена...Така ще е по-честно!

Някой вярва ли още на тези снимки с гръмко заглавие "Без грим", които всички тъй наречени звезди се избиват да пускат в последно време. Четете интервюта с гримьори, подробно обясняващи, че това също се постига с грим и той се нанася по-продължително и по-сложно и от стандартния цветен грим.

Голям е натискът върху известните личности да изглеждат добре. Затова и ги пускат тези псевдо без грим снимки. За съжаление създават грешно впечатление и нереалистични очаквания от истинските жени (истински в смисъл не на картинка)...

Грозна е, аз съм по0хубава от тая

И въпреки това е прекрасна, защото има някои, които сме като "измити" без грим.

Че готина, готина е ! Явно обаче има друга представа за "без грим" от моята. С грим е.

Браво синди много си слатка бес грим, ама да та питам и без маска ли си тъй чесна и изкрена? Щот у нас маскити трудно ги свалят,да ни са укажи, че зад тях са крие едно голямо нищо... И аз са показвам често нощям без грим а понякога и бес сютейн... Мъжът ми пък са пуказвал по парковити с шлифер и без гашти. А пък Баба Спаска кумшийката са показала идин път без памперс , хубаво било, само дето сеиржийте и са задушиле и загубиле съзнаний. После са ги влачили мо магистралити, дет ги построил бойко в карлуково. Браво сидни право казваш, че да изглеждаш млад трябва да си штаслива и доволна кукошка. Законити за штасливи кукошки даже ги приеха полетическити кукошки в брюскел. прекрасно е че в Брюскел помислиха и за нас, умнити и красивити жени, та приеха закон за кривите краставици. То белким досега само с прави я карахми, ама друго е да ти го нахендрят деректно туй закончи от брюскел. Сидни, и ас не използувам кат теби козметични продукти. стига ми да излезна в центара на софиа, да нагазя в калта по третоарити и да си правя кални бани по тях. те уставят по кожата естествен черен загар, се едно съм била на почивка на рекъта нигер при куркурдилити. Ама чак там ли трябва да са ходи , достатачно е да са довлечем до перник и да са радвами на нашенския пернишки куркурдил. Ама аз зех та са утвлякох с тес куркурдили , ама много са еротични и повечето направо като мисис россияи . Синди, и на мени слънцезаштитни кремове не ми трябват, штото след калнити бани на третоарити са пъхам пот ауспусити на кулите по буливард "Дундурков" и после не мога да видя 3 часа слънцито. Тъй са опазвам от ултравилотковити сияния... И за бръчките от усмифки си много права - наще дупетати на карат пирманментно да са усмихвами , че кожата ни е заприличала на пиргаментова хартиа... То добре пак че не на таолетна, че да ни земи някой да си убърши газо на нея. Айде сега да спирам, че и аз трябва да са пуказвам на иджин хипярентелегентян дупетат без грим и дрехи/ .

Jeni

Е как те не домързя толкова да изпишеш???

Като гледам изписаното явно простотиите са ти в повечко ? :) То бива злоба, но вие се оляхте!

Шапки долу.. Невероятна жена :)

Jeni

Може би на снимката в лодката е без грим, иначе такива класни супер модели като тези от 80-90 -те няма вече!

СИНДИ Е СУПЕР И НА ТРЕЗИ СИ ГОДИНИ !!!!! СУЕР СИ СИНДИ, СУПЕР !!!! ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ ТАКАВА ЖЕНА ДО НЕГО !!!

Ми, жена като жена, само че хубава!

Е жена ще е. Ти да не очакваш нещо извънземно с три очи и пет цици.

То акъл лесно се дава! Тая фръцла освен да мачка диваните и чаршафите- друга работа няма! Така че ако един ден побачка за 8 часа и друго ще заговори!

Ами мачкай и ти диваните и чаршафите ,а не това което стърчи под тях.

Много е красива.

и на кво прилича - на г.з, вижте снимки с гуглето без грим ква е!

Че така е даже още по-свежа и слъстна, направо тръгвам към нея с един кожен подарък. Със сигурност си е намерила млад тъпкач да я бъхти, иначе как тази мека свежа опъната кожа и тези набъбнали устни, изтръпнали от туй и онуй, предимно онуй?

Мдааа, и освен млад тъпкач - ботокс, хиалурон, изпъване на кожата на лицето...ей такива благинки

Абе хубавото си е хубаво.

става...

Какво искате?! Рожбата не е "орала или копала"! Но и на нея времето не й е простило - ясно се виждат бръчки около очити и устата! Аз не мога да я мисля - нас ни "тресат" други битовизми!

До шкюьищь: Мотиката на село не е определящ фактор за красота!Всичко е до ген и добра поддръжка на визията.

И без фотошоп.НАИВНИ БУНАЦИ!!!!!!!!!!!!!

С грим е, но лек.

аз лично предпочитам жени без грим. някои си мислят че като слоят 10 слоя пудра и приличат на изкуственни кукли стават много красиви.

така е, но ако е грозна нали трябва да прилича на нещо все пак. Гримът доста помага на жените, ощетени от гена и природата. Кофти е като се разгримира, тогава истината лъсва крайно нелицеприятна. хо-хо-хо

Без грим -да, ама не и без ботокс и хиалуронова киселина!

Аз пък никога не съм я намирала за хубава. Има малко грубовати черти, в най-добрия случай е обикновена. Поддържана - да, стройна - да, знае как да се държи пред камерите, но не и красавица.

Няма тайна тук. Просто си е хубава жената. Родила се е хубава и остарява красиво, това е тайната на красотата й. По-добре красива на 50, отколкото грозна на 20. :)

като го гледам на сватбената снимка с какви бузи е, а след години доста по-слаб......

тези снимка винаги са с ефект красиво лице..защо се правят на интересни

аз пак не сам виждал моята прятелка с грим , никога, и е перфектна

моята пък е все с грим о то доста силен и пак е грозна. Трябва да си намеря някоя красива.

Търси, търси....Гримът не помага. С него ще придобие приличен човешки вид, но красива няма как да стане. По правило грозните жени наблягат на повече и по-силен грим - разбираемо е. Една хубава жена има нужда от лек грим, а може и без грим. А с по-силен става ослепителна. Така че... търси си хубава жена. ;)