Как Деми Мур се бори с килограмите и целулита

Очарователната Деми Мур е една от най-известните, най-красивите и най-високоплатени актриси в света. Фигурата на красавицата, която преди дни навърши 50 години, продължава да е невероятно привлекателна.

Обратно в новината

Коментари - Как Деми Мур се бори с килограмите и целулита | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горката, тя просто не е жива

Защо не ми се публикуваха 2 коментара, за Деми Мур и за Катрин-Зита Джоунс, не съдържаха нищо нецензурно, само определени хора ли могат да пишат коментари!!!

Независимо от глад, диети и т.н., мисля, че средностатистическата българка на 50 години изглежда по-добре от нея - без пластични операции, които явно не са помогнали - като мачкан лак й е лицето /не съм злобна, обективна съм/

Именно, защото яде бедна на протеини храна няма как да образува колаген и еластин. А заради суровоядството и лишаването от мазнини не може да усвоява и кой знае какви витамини. Освен това липсата на мазно я обрича на ранна менопауза, в която личи че даже отдавна е навлязла. Пък нека няма целулит. Кварталната алкохоличка също няма грам....

ДИР,спрете да ЛЪЖЕТЕ,това изобщо не е менюто на Мур. Лъжци и преписвачи !

Това не е хранене, а същинско наказание с глад. Ама кавво да я мисля кака Деми...Ако работи тежък физически труд, надали ще й е до зелен чай и плодове. И аз като стана известна и богата ще спя до обед, после на лек фитнес, ще си пия фрешовете, ще правя се*с с младоци, ще се глезя с масажи и спа процедури...и ако ми остане време...ще снимам екшън сцени с дубльорка, че да не взема да припадна от тежкия труд.

Nina

права си! а и всеки месец ще плащаш по 30-40 000 долара за пластични операции! и всичкото това за какаво?!? накрая идва една млада, свежа и не толкова слаба колежка и ти забърсва гаджето!

Горката! Прилича на концлагеристка :)

Това си е чист глад! Няма сила на света, която да ме накара да се измъчвам по тоя начин! И това виждам грам не помага - изоставена и нещастна! Ако си беше хапвала каквото и душа иска, ако си беше пийвала по някоя биричка и ракийка щеше да е щастливо женена като мен макар и с някое кило в повече. А и кандидати за любовници не ми липсват! Щото съм доволна и усмихната, а не изтерзана и гладна!

Мина й времето, няма за кога (и за кого )да се момее с диети

Това меню тя ли ви го каза?

Деми мур е анорексичка и не е въпрос на диета!Стига сте лъгали1