Дензъл Уошингтън няма приятели в Холивуд

Дензъл Уошингтън упорито страни от холивудските си колеги

Обратно в новината

Коментари - Дензъл Уошингтън няма приятели в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудото на симетрията. Уникален. Най-добрия.

Дензъле, нема страшно и я немам приятели у холивут.

Мой приятел, който живее в Атланта и работи като дърводелец към киностудията, ми каза че на два-три пъти го е засичал. Мнението му е , че е много готин и непринуден човек, винаги усмихнат . Детето му му учело в Атланта и поради тази причина в последно време предпочитал да работи там.

Талантлив човек, умее да подбира ролите си, очевидно е и умен, да не говорим, че е и много красив. Да е жив и здрав да ни радва дълги години!

Много правилно - не му и трябват приятелствата на празноглавите снобчета.

тотални кретени ! това е артист за "оскар" !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хайдук,защо не си купиш един патлак от битака и да се пуфффнеш ! Ти май, от Павликени по далеко не си ходил ! На Дензъл и обувките не може да му лъскаш,а се правиш на отворко !Той си има обаяние и сексапил за които цял свят говори,а ти помириши себе си!

А вие пък щом примирате по черните патки не сте нищо повече от расови предатели.Скоро ще почнете да се перете и с циганите,както сте го подкарали.Така поне ще вдигнете раждаемостта защото при Манго празно нема.Акъл нямате жени,мислите с ....... си.Иначе като актьор е добър ама ми се изправят косите как жените биха се избили за шпагата на всеки афро дошъл от Мозамбик или ЧАД.Ужас.

И освен това жени щом като имате такива влечения няма да се учудя ако скоро освен за Италия,Испания,Холандия и т.н почнем да изнасяме проститутки и за Нигерия и Камерун.

направо взех да се плаша,туй негро бил секси,като артист-шапка му свалям,ама като мъж,е бати расиста,ей бг-жени,нещо мокри фантазии с негърски ли имате,що ли? Негрото миризливо,какво му харесахте,направо изумявам

А ти замириса с това ,което си написал.

Страхотен актьор, в някой от ролите си се превъплъщава по уникален начин. Също така често играе в хубави филми като цяло. Един от двамата ми любими съвременни холивудски актрьори. Другия е Едуарт Нортън също невероятен талант с уникални превъплъщения в не малко роли. Особено в тази, ха ха ха: link А, че Дензъл не харесвал бели жени и заради това отказва да се целува с тях във филми, не го знаех. Ако е верно наистина, само се замислям какво би станало когато бял актьор от Холивуд каже, че не харесва черните жени и заради това не иска да се целува с тях във филми! Сигурно ще го изпържат на електрическия стол. Само не съм съгласен с едно от мненията, че нямаме кадърни актьори. Мисля, че както очевидно всички харесват Дензъл, така за нашите си стандарти, всички харесват Балтечки и той също е готин и земен като човек.

Абе жени,как може да харесвате тъмнокожи???Все едно аз да харесвам тъмнокожи жени пфу пфу.Все пак ако толкова ви влече в Студентски град по дискотеките все ще хванете окото на някое негро.То вярно че сигурно го вадят по-голям,ама не ви ли е гнусна самата идея да се целувате с такъв :0.

На мен ако ще и Наоми Кембъл да ми дойде на крака-ще я върна 8)

А Ванеса Уйлямс?

jizast

Жените доколкото чета са се подмокрили от тази статия :-)

Нямат причина, защото Дензъл не веднъж е казал, че не харесва бели жени и затова отказва да се целува с белите си партньорки.

На доста места пише така, но всъщност в последния си филм "Полет" целува (и не само) бяла актриса. Не че това има някакво значение... Само за инфо.

Да, защото това е един от малкото останали истински мъже и явно това се оценява! Дензъл Уошингтън е страхотен и като мъж и като актьор.

Велик артист! А като прочетох това - Велика менталност!

Супер артист, страхотен като мъжко излъчване и много умен щом си поддържа приятелството с хора от детските и младежки години, когато не е бил известен и богат.

На дали има друг форум коментар, с толкова съвпадащи мнения. Най-великият е.

И аз много го харесвам, обожавам филмите му и играта му, а 'Мъж под прицел" е любимият ми филм за всички времена.

страшно е секси. За мен най- секси артистът. Вгледайте се в красивите му устни и в този нежен поглед и същевременно в едрата му мъжествена фигура. Много е секси.

абе ти да не си мъж,какви устни,каква фигура-вземи ми си по голям вирбратор,сигурно никой не те поглежда,е бати комплексарите с мокри фантазии

уникален е и никоѝ не го интересува личния му живот .де да имахме и ние такива кадърни актьори ,но не нашите актьори декламират ,нещо им пречи да влязат в каквато и да било роля ,а интересно че когато режисьора е американец изведнъж почва да ги бива.

После били сме хейтъри. Е как да сме хейтъри - очевидно е, че на хубалото лошо не можеш да кажеш. Ама като се напънат да превръщат в звезди разни посредствености като мика стоичкова, петето дикова и други от ранга, какво друго ти остава, освен да кажеш уууууууууууу

Страхотен е и като актьор и като визия ! Филмите в които участва са много хубави ! За какво му е да се бута в снобизма ,интригите и простотиите на Холивуд ? Много от другите големи актьори също странят оттам . Истинското приятелство не се купува с пари ,а е безценно . Като стари ,но много удобни и уютни обувки .

Голям артист с излъчване!

красив и талантлив

Изключителен е! Всеки негов филм е успех!

Прекрасно е, че най-после чета само положителни коментари! Съгласна съм с всичко казано до тук - страхотен актьор с невероятно излъчване.

готин мъж

Да разбирам ли, че и ти нямаш приятели от холивудските звезди? Колко скромно го даваш... Аз също нямам приятели от тях, приличаме си!

Невероятен и чаровен! Много го харесвам и като актьор и като мъж. Има силно присъствие във всеки свой филм.

Дензъл е мой любим актьор, невероятно чаровен с тази загадъчна усмивка, но преди всичко уникален талант! Не пропускам филм с негово участие.

Дензъл Уошингтън е всичко друго, но не и аутсайдер!! Този актьор няма слаба роля и не си спомням да е играл в някой филм с чекид.йиски сюжет!!

Не му и трябват такива "приятели". Сноби и лицемери, нали ги познавам всичките.

Наистина голям актьор! И скромен.А що се отнася с кого да приятелствува -това е личен въпрос. Уважавам таланта на хората, независимо от къде са и цвят на кожата. Да е жив и здрав!

ufviuholk

Наистина велик актьор!

Велик е!

Не знам за приятели, ама е ГОЛЕМ актьор!