Жизел Бюндхен и Том Брейди са пред развод

Още едно от най-известните семейства на Холивуд - на Жизел Бюндхен (35 г.) и Том Брейди (38 г.), се разпада.

Обратно в новината

Коментари - Жизел Бюндхен и Том Брейди са пред развод | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво и да яде, в главата ще си остане кон - особено без грим е същинска чушка с лунички. За неин късме е намерила правилния човек, който да ни я натрапва, а едни други нещастници се чудят къде е справедливостта на този свят и защо техните деца и те самите непрекъснато гладуват.

не че той е беден, но тя изкарва поне 2 пъти повече

Изкарваше. Тя приключи с кариерата, оттук насетне няма да изкарва толкова и явно затова Томчо гледа да цапцароса, докато все още парите са много.

На кого му дреме за това?Ще й се счупят клечките на тая госпожа.

друго си е Бионсето, викаш, с големия Г.з

Със сигурност Бионсе е доста по-добре, но м/у тях има още много варианти за хубаво тяло. Наистина това на 1 снимка са си клечки.

Някакви си "Болни мозъци" забранили да се ходи в Пазарджик.

Айде Забрани де .

На 14 ти ноември 2015, събота аз съм Пазарджик. Да не ми забраниш случайно???

Красивите жени са капризни и трудни за издържане с претенциите и лиготиите си. Да не говорим, че и поддръжката им е скъпа. Да им се наслаждаваш отстрани може, но да ти е в къщата. Грозните жени се стараят повече и са склонни на всякакви компромиси. С тях се живее по-леко. В техния случай пари имат и двамата, явно му е скъсала нервите. Пък и там всичко е от ден до пладне. Като си омръзнат се сменят.

Явно имаш доста горчив опит. Но недей да правиш генерални обобщения.

Красивата жена иска пари, грозната - грижи.

ами зевеи си с грозотя, имаи и грозни деца то сигърно и ти не блестис с вансност *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бавачките освен да развалят семейства, за друго не стават. Ако Жизел Бюндхен се посъветва с лекар, няма да се разведат.

Все се чудя защо въобще се женят богатите и известните. Ясно е, че заедно няма да остареят, а при развод делят крупни суми. Но в цивилизованите страни бракът е на почит и е въпрос на престиж. Не като у нас - на семейни начала.

Омръзнали са си. Любовта трае най-много 3 години. Сложи още толкова отгоре заради децата и дотам. Следва нова любов, истинска любов. Блазе им. Не като нас обикновените хора се мъчим с лъжи и без любов цял живот.

И да слагате минуси това си е живата истина. Не са заедно, защото тръпката е минала. Иначе пак може да се обичат но им е минал мерака да се .... При всички е така, но никога няма да си го признаете. Само че сме заедно и се търпим, защото не можем да си позволим финансово смяна на партньора и издръжка на децата. А те могат! Само това е разликата. Затова богатите като си писнат се развеждат, а бедните се търпят до втръсване. Просто няма кой да ги вземе.

бе Томе, за какво ти е тая кранта бе?

Жужии и сега какво правим? Том си е добре копа два реда и те така те

Дано не е заради скандала със спихнатите топки на Томката;)

красиви ,богати и известни-семейство ,деца...направо да им се чудиш,какво им липсва...

Акъл

Том го знаем всички , но коя е тази жизель

Явно му се е приискало нещо по-женствено.

Тоя кон дето чете лекции колко некърмещите майки са лоши и тн..тн...ареее да пътува

само дето изобщо не са Холивудска двойка. Той е футболист в отбор от Бостън и живеят в града. Тя рядко е далеч от децата си и не се мотае много из Лос Анджелис, да не говорим, че има само няколко епизодични роли в миналото. Ама толкова си могат БГ журналистите...

Каква футболна драма, дами и господа, какъв съспенс!

Хареса ми коментара.

И богатите плачат...