Новината е водеща за американските светски медии, тъй като двойката е една от най-обичаните.

Вижте снимки на семейството >>

Бразилският супермодел и звездата от "Ню Инглънд Пейтриътс" са женени от 2009 г. и имат две деца - Бенджамин (5 г.) и Вивиан Лейк (2 г.). Техни близки издадоха пред медии, че те отдавна не са перфектното семейство, за което се представят - скандалите им били ежедневни, отношенията - много влошени, а връзката им е в края си.

При развод двамата трябва да разделят общото им богатство от 460 млн. долара. Жизел и Том имат предбрачен договор пари и имущество да се делят поравно.

Някои медии пишат, че бившата бавачка в семейството на Бен Афлек и Дженифър Гарнър - Кристин, е изострила още повече отношенията между Жизел и Том. Преди дни се появи нейна снимка, на която носи пръстените на Брейди. Фотосът е направен по време на полет за Лас Вегас с частен самолет. В него са пътували Кристин, Том Брейди и Бен Афлек.

Според запознати именно аферата на Бен с гледачката е причина за края на 10-годишния му брак с Гарнър. Двамата с Кристин бяха снимани на среща след раздялата на семейството. Бавачката, която не спира да демонстрира висок стандарт на живот, се похвали тези дни и с новия си кабриолет "Лексус" за $43 000.

Жизел Бюндхен се оттегли от модния подиум тази година. Причината бе, че топмоделът иска да се посвети на семейството си. Преди седмица тя честити рождения ден на мъжа си с мила снимка, на която са с децата им:

"Честит рожден ден, любов моя! Благословени сме, че си в живота ни. Благодаря, че ни даваш толкова любов. Обичаме те!"

Преди няколко години манекенката бе категорична, че със съпруга й са излекували взаимно разбитите си сърца.

Миналия месец Бюндхен се опита тайно да си направи пластични операции, но бе изловена от папараци. Тя и по-малката й сестра Рафаела бяха снимани на 15 юли как влизат, облечени в бурки, но по сандали, в известната парижка клиника по пластична хирургия Clinique du Parc Monceau. Според източник на френските медии, 35-годишната красавица се е подложила на две пластични операции – повдигане на бюста и операция на очите, за общо 11 000 долара.