Хулио Иглесиас нарече Доналд Тръмп ”клоун”

Световноизвестният испански певец Хулио Иглесиас се отказа да гастролира в САЩ в казината, собственост на милиардера Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Хулио Иглесиас нарече Доналд Тръмп ”клоун” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иглесиас е изкукуригал явно, но Тръмп усеща опасността. Пълчищата бежанци са изкуствено създаден огромен проблем за Европа! Като опустошителна саранча са, но ще бъдат принудително върнати по родните места след унищожаването на ИДИЛ. В Русия е надеждата.

Защо Доналд Тръмп да е лош човек? И той се е женил няколко пъти и има деца.

Голям цинизъм наистина! Чичо Сам собственоръчно е отишъл да освободи сирийците от робство, а те хукнали да бягат в САЩ и по Европа, вместо да се радват, че ги освобождават ...

Хулиооо, Хулиооо, тази държава са я направили велика емигранти от християнска Европа. Сега тези мюсюлмански нашествия могат единствено да ни върнат с един век назад. И да знаеш, че те не слушат твоята музика.

все пак има значение откъде идват емигрантите, преди от Европа, а сега от африка и азия.

Много точно изказване. Браво! Тук имаше една друга статия, за Жерар Депардйо, който заявил че "дълбоко в себе си се чувствал руснак". Очаквам това да каже и Доналд Тръмп и да поиска и той руско гражданство. А относно това дали новината е светска или не: Известните личности често са ангажирани с политика, благотворителност и други обществени дейности. Нека оставим на редакцията да решава кое е лайф и кое не.

Hе те знам, какво очакваш, HO.., "Kаквото и да говорят, да знаеш, че става дума за пари"!! ;))

Алоу, това, че в дадена новина е спомената някоя личност от шоу-бизнеса не я прави лайф-новина. Тази новина си е политическа и е за друга секция. Така също ако някой певец го застрелят, не дай си Боже, тази новина е криминална. Няма за какво! Пак заповядайте!