Мерил Стрийп: Късметлийка съм с Дон

Мерил Стрийп, която е омъжена за скулптора Дон Гъмър повече от 30 години, призна, че се чувства късметлийка в личния живот.

Обратно в новината

Коментари - Мерил Стрийп: Късметлийка съм с Дон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мен също, великолепна актриса, може би най-добрата американска актриса за последните няколко десетилетия- щом е успяла да съчетае кариерата с личния живот, значи наистина е щастлива

прекрасен мАж имала, ама пропускат да кажат за Стив Джобс. каде е бил мАжа и по тава време. трай Петко да има мир. тава ще да е било... за непросветените, актрисите са така - за всеобщо ползване.

Тя затова е и единствената такава жена.

За мен тя е най-добрата актриса на това съвремие-последните 30г проимерно.Винаги ше си спомням "мостовете на медисън".Това е изражението на тази жена на сутринта след като се изчукаха с клинт.Както е известно на експертите по темата една добре "нае.ана" жена на другия ден наистина разцъфва.Ей така, тя е щастлива...Усмихва се безпричина... Не съм жена ама ми се струва че в такива случаи жените не знаят на кой свят са.И сигурно им е страшно гот...Е мерил стрийп тогава изглеждаше точно така.Сцената с това изражение едва ли е траяла повече от 15-20 секунди.Но тя го направи. Интересно ми е как режисьора е успял да я накара да го направи.Еми да.Ми той режисьора е клинт ийстуд.Хаха.Не знам дали знаете ама той има оскар и не за актьостването му а за режисура(ако не греша).Хаха сега гледам че точно за таа роля тя има оскар...Разбирам ги нещата ей...

Извинявам се била е "само" номинирана.Но нали знаете:"победителя е пръв сред равни"

Първо да кажа, че е прекрасна и като жена и като актриса. Приятно съм изненадана, че няма нито един гаден коментар. Ама и как да има, то човека си личи...

Мерил Стрийп - велика! Имам чувството, че и в най-тъпата продукция да и се падне да участва, нейния талант пак ше и придаде нещо смислено. Америка няма друга такава актриса.

Велика актриса!Благодарим ти за прекрасните филми Мерил!

Наистина велика! Любима актриса ми е! Неповторима!

Мерил Стрийп: Късметлийка съм с Дон А всички ние сме късметлии, че сме твои съвременници и имаме възможност да се наслаждаваме на таланта ти.

Велика!

Жива и здрава да е ! Голяма актриса и голям Човек ! Със страхотно излъчване.

Бравоооооо, браво, готини сте!!

Просто е много готина във всяко отношение - свястна, добра, стабилна, букет от хубави качества - това е формулата :) Жива и здрава да е и дай Боже всекиму такъв букет!

Прекрасна е! Скоро гледах за незнам кой път два нейни филма "Мостовете на Мадисън" и "Мама миа", тя може да изиграе всичко и комедия и трагедия. Добавяйки пълноценен семеен живот с 4 деца, ами-шапки долу за Мерил!

Гледайте и филма "Да се влюбиш" с Мерил и Робърт де Ниро

Балсам за душата е да я гледам - невероятна актриса. Като човек също много ми харесва - жена за пример. Браво. Да е жива и здрава.

Като актриса е велика, няма слаба роля. Като жена е чаровна и естествена, страхотна е.

Ето това е жена, ето това е пример, ето това е ЗВЕЗДА!!! Здраво семейство, деца, работа и свръх талант! А някакви отрепки местни влезли във ВИП брадър... моля ви се!

Това е Човек за пример! Поставя семейството на първи план, а същевременно е и най-успешната жива актриса; единствена с три оскара и 20 номинации.

Наистина е щастливка, Господ явно много я обича. Де здрава и все така добра актриса!

Браво!Мерил Стрийп ти си единствена.

Невероятна жена, прекрасна.

Невероятна жена!Дано бъде щастлива още много години!Пожелавам й още много прекрасни филми!

Няма такава жена! Адмирации