Принц Хари оглави класация за най-секси брада

Британският принц Хари оглави класация за секси бради, изпреварвайки холивудски знаменитости като Джордж Клуни и Брад Пит.

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари оглави класация за най-секси брада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друго, което съм чела, мога да приема като изследване/наблюдение - в смутни времена задължително се събужда модата на брадите и мустаците. Брадата си е чист атавизъм, колкото и да отива на костюма по рекламите.

Класацията, че е тъпа, ясно. Но ако наистина е направено "проучване" по въпроса от "учени", то това е най-голямата ид*отия. Не си падам по бради, но ако ще говорим за "секси" от тази класация за мен номер едно е Бен Афлек. Принцът пасти да яде.

Външни белези на мъжественост, като не може с друго да впечатли, а и доста нехигиенично!

Ще почакам да отмине модата на лъмбърсексуалните...Да ме извинят мъжете, но ми намирисва на мързел...Защо трябва да се бръснат всеки ден?

Покланяйте се роби и слуги на Господаря! Хаха принц мринц все тая важгното е че заради тия цели народи за изтрепани. Вие им се радвате?

Какво секси има в този рижко,освен че е богат и известен принц?!Ако не беше такъв още щеше да си седи непорочен,особено по нашите ширини,където се харесват тъмнооки и тъмнокоси мъже с хубави тъмни,гъсти бради,с 2 думи-расови мъже:)

За най-секси брадатко трябва да класират брата на Кейт Мидълтън.

Да , бв да :)))))) Къде са Клуни и Джакман , къде е тоя бозав запърдък :))))

Ако оглави и за най-секси мустак, тогава ще го призная.

са живи и здрви всички от фотосите. Прекрасни. А ние ще си караме със злобата. Гроздето кисело щото е високо. Та и нашата - били не знам какви си, ама много лошо, че от стотици години някои са и потомци на не коя да е а на английската корона. Абе на тези от снимките не може да им преброиш парите, а ако си близо до тях ще стоиш мирно и ще преглъщаш сухо.

Много насериозно се взимаш, както и коментиращите, които си правят майтапче....никаква злоба няма, ама ти си се сковал, като западняк, който не смее да се пошегува, че да не кажат че е негативен :)

по това се познават слугите и хората. Едните като видят такива благоговеят по тез сатрапи, а другите не ги търпят и не им убръщат внимание. Робе, робееееееееее!

Това е то да си принц. Бен Афлек е много по секси, но не е принц.

Таман да кажа, че освен Хю Джакман другите не приличат много на секси с брадата, ама нейсе...

А този ли ? За него се носеха легенди и театрални пиеси се поставяха как е заченат от коняра на палавата принцеса Даяна.

"Принц Хари оглави класация за най-секси брада...." ?!?!?! Евро-гейски морал! най-секси брада.....майко мила докъде ни докараха простите европейци...а, едно време се мислеше....Както и да е пишете ме тогава в конкурса за най-секси космат гъз! Със сигурност ще го спечеля!

как може да си толкова прост? Такива като теб с балканско-маймунските ценности до никъде никой не ВИ е докарал. Айде гръмни се.

лошото е че у балканците особенно тук у булгаристан е пълно с такива като теб слугинажи ей го виж най големия балканец боко и той кат види меркел са подмокря

Алоооуууу, а дедо ви Коледа. Сега го втасахте - за подарък ще има ч.п за зеле, непослушни анкетьори!

Леле! Да не се готви за талибан? Или доброволец във ИД? Или просто се подготвя в очакване на бежанците?

Браво, много си хубав принце много си сладак, изобщо на мен ми харесват изтински арестократични маже по европа с бради и мустаци... ама ми се чини че брадата на принц Пари е малко калайдисана? всичките маже от снимките са много секси... мен мъшката брада много ме възбужда, харесвам да я стискам и изкам... прекрасно е когато брадити са подържани, и флората и фауната в тях бележи ярко развитие. Разтрепервам се когато някой мъш с брада яде търатор,, и когато той се разлива еротично по брадата.. толкова е разкрепостено... добре е че в тоз случай въжките и гнидите, кои са намерили политическо убежище в брадата получават своята харанителна инджекция. Понякога кога се целувам френската по парламента, правителството и улици, магистрали и кръстовищта с мъже с бради, техните въжки емегрират от тяхната брада по моята долна брада и се полочава един вид бежанска вълна или велико преселение на народити. Ама тези мегранти бежанци ли са или не са бежанци? Ако са бежанци да им давам ли политическо убежище или да не им давам? Ако не са бежанци да ги връщам ли откаде са дошли, ама по същия или обратен начин? ама на същия брадат мъш ли да ги връщам или да си хващам други с бради и да го връщам там? Ама ако ги върна на друг , няма ли да се получи пренаселване на бежанския му лагер и да се стигне до безредици? ама сега е много лесно да се намерят брадати маже в европа. нали Меркел ги поканила и давала убежище само на маже или жени с бради. Изобщо много сложни много тешки задачи и понятия. Виж жените с бради не им е толкоз трудно. Дори кончиткити са на мода по певческите подуими и печелат гейровизиа. а наще жени с бради са мажествени, изрусени с дебели гласове и се подзизават предимно по парламента и правителството. Ама нека тех да не ги мислими, ний да си гледами наще хайлази с бради по къщити, че ако не им убръщами внимание.току виж сичките до един станали кончидки с бради. Ама това опасно ли е за здравето или не е опасно?

Благодаря, ей заради такива коментари чета тез тъпи светски новини :)))

Целият се е метнал на ездача, когото злите езици му вменяват за баща... Как да не си го помислиш...!

И то е грозновато горкото, какво го мъчите с тия класации.К,ъв сесксимвол е т,ва смешно градинско джудже. То няма и как да е хубаво, все пак прилича на родителите си...

И защо в класацията са само известни и богати? Ами за секси брада можеше де хванат участници и от улицата. Ама нали всички конкурси май се свеждат до най секси портфейл.

брадааабляяяя

Не може да бъде ??? БОКО,изпада в 40 дневен траур !!!

Катя

Разсмя ме! +++++++++

Катя

Секси брада?! Има ли такова "животно"? Аман от тъпи класации!

брадата рижава маймуна

Ти по-красив ли си? Не ми отговаряй. :)))

принц Хари определено си го бива, голям сладур е за разлика от брат си

Хвани единия, удари другия!