Уилям и Кейт със снимки от фотографа на Лейди Даяна

Британското кралско семейство разпространи първите две официални снимки на годениците Кейт Мидълтън и принц Уилям. Кадрите са на прочутия фотограф Марио Тестино. Снимките са правени на 25 ноември, само няколко дни след като бе обявено, че двойката ще мине под венчило на 29 април следващата година.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Кейт със снимки от фотографа на Лейди Даяна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принца е джукест селяндур..

паразити ! колко са безработните сега в англя , а те сте си правят сватба за 20млн. паунда!

типичен английски рапон, със сочна английска крава до него! не виждам нищо бляскаво в тези двамата! да са живи и здрави, но нещо не ме интересуват! сигурно ми е много скучно, щом си правя труда да коментирам!!!

момчето изглежда симпатично и интелигентно, а крава не видях на снимките

Браво!!! Кейт е просто бляскава на тези снимки! Истинска класа...

Снимките са толкова изкуствени. Незнам кой е фотографа, но би следвало да са малко по-естествени :)

Ами то пише кой е фотографа, ама явно първо коментираш, а после гледаш...

Приятна, симпатична, млада двойка.Дано животът им да е добър!

тези смешници сте досаждат на хората не знам колко време. а колко ли струвата на данакопладсите. монархята е остаряла и смешна институця.тези двамата нямат никакви професионални уменя и интереси.крокодили !

Е, затова никога няма де сме GB! Хората имат уважение към йерархията и обичат кралската фамилия, защото е много неща...

Страшно мнение, няма що... Не виждам никаква причина да се чувствам по-долу, а още по-малко да уважавам няколко търтея, наричани кралски особи. В миналото кралете са се грижили (по принцип) за благоденствието и сигурността на своя народ. А сега? Изобщо не мисля, че трябва да настигаме Англия, поне в това отношение, а и в доста други.

Тараланко, сега кой се грижи за Англия, бе?! Кралицата е един от най-големите политици в света, управлява процеси, които крепят страната й. Ти да не мислиш, че Тони Блейър се грижи за Англия или кой да е дребосък? Само помисли за малък детайл от пейзажа: 20 млн. за сватба се равняват на половин милиардна реклама на тази страна. Цяла свят говори постоянно за това. 30 милиона посещават само Лондон годишно и според тебе за какво? За да видят някой 'равен' на кралицата парцалко като тебе ли? Голяма селения вкара комунизмът в главите на хората. Не че не са били селяни преди това, но им забави естественото развитие за цяла епоха. Ти си равен на кралицата, но тя е доста по-равна от тебе. Ти пробвал ли си някога да водиш политика и тя да е резултативна? Мундьо, то да не е да мааш кебапчета с бира?! То се учи с поколения, че да направиш империя, а даже след разпада й пак да си фактор в целия свят. Много си посредствен даже да го разбереш, камо ли да си равен на кралицата.

Не знам колко добър е фотографа но в снимките много натрапчиво се акцентира не върху хората, които са снимани, а върху пръстена. За мен по-голям интерес представлява информацията дали тези двамата на снимката изобщо знаят къде е България - страната в която един интернет сайт благоволи да ни информира, че някой който дори не е чувал за нас е снимал други двама та било то и кралски особи.

тия вече стана една година откак почнаха да се женят, дали живота им ще им стигне да го направят? Светът и Англия се тресат от криза и проблеми, тия само за снимки позират. Да не би да е някакъв синдром на недоразвитост това малоумие?

тия вече стана една година откак почнаха да се женят, дали живота им ще им стигне да го направят? Светът и Англия се тресат от криза и проблеми, тия само за снимки позират. Да не би да е някакъв синдром на недоразвитост това малоумие?

Тресе се ами! Но кралицата не е проблем. 2 мандата на ляво правителство... На нас и един ни стига, за да се потресем след това. Като ти изядат житцето за посев, после следващият сеяч излиза виновен. Особено ако народът е цигански и елементарен като нашия. То и в Англия се опитват да простеят, но и там им се върна. Така и в Гърция. Много социализъм - много лъжа, която се натрупа в голям проблем. Познато ли ви е от Живков, Луканов, Виденов и Станишев? След тях все провал. В началото, докато изхарчат безумно и окрадат събранотопреди тях е тихо и мирно, ще кажеш, че нещата вървят добре. Към края все се оакзват мноооого проблеми. И изаканите неща почва да ги оправя някой друг, както разбира се го отнася целият народ, защото манна небесна няма за една иконоомика. Та кризата в Англия е ясна: 2 мандата ляво управление може да разтресе даже и Острова.

Сладури! ;-)