На едната снимка двойката позира официално облечена в зала на лондонския дворец “Сейнт Джеймс”. Кейт е с бяла рокля, а Уилям с костюм. На другата усмихнатата двойка е в неофициално облекло, като принцът нежно е прегърнал годеницата си, пише Монитор.
 
Самият Тестино описа двамата 28-годишни годеници като искрящи и преливащи от щастие по време на фотосесията. Перуанецът е автор на някои от най-запомнящите се снимки на принцеса Даяна. Марио Тестино е направил официалния фотопортрет на принц Уилям за 21-вия му рожден ден и официалния фотопортрет на принц Хари за 20-ия му рожден ден. Снимал е и баща им принц Чарлз за списание “Вог”.

Вижте снимките >>
 
Междувременно стана ясно, че Кейт Мидълтън е решила британският дизайнер Брус Олдфийлд да проектира сватбената й рокля. Досега имаше спекулации, че с тази задача ще се нагърби любимият й лейбъл “Иса”. Дизайнерът Бен де Лизи обаче ги опроверга. “Има много слухове, но аз чух, че дизайнерът ще е Брус. Абсолютно съм сигурен, че няма да съм аз”, каза той пред в. “Дейли телеграф”.
Бен де Лизи, който е роден в САЩ, е проектирал сватбените рокли на Кейт Уинслет, Хелена Бонъм Картър и Анджелика Хюстън.