$10 млн. за Тейлър Суифт и Калвин Харис по бельо

Модна къща "Армани" предложи на певицата Тейлър Суифт и приятеля й Калвин Харис да рекламират бельото й срещу 10 млн. долара за фотосесия.

Обратно в новината

Коментари - $10 млн. за Тейлър Суифт и Калвин Харис по бельо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като има ненормалници да й дават....

Абе,елате в България.Има толкова по-години и мъже и жени и най-важното за 20 пъти поне по-малко ще си съблекат и кожата,ако искате.

sawo

Ето пример какво не е наред със света :)

Мда, и после ни говорят, че има криза... Щом могат за една тъпа фотосесия да дадат 10 млн. долара (а се очаква и за фирмата да има печалба, което означава, че сумата е многократно по-голяма), криза нЕма! Мижи да те лажем. Лъжат, че има криза, за да не плащат заплати на хората. С актьорите е същото - милиони за филм. Безсмислените ревюта - също. Дрехи, които никой няма да облече навън. Бе, въобще сбъркан свят. Лошото е, че който има пари, ги използва за простотии.

Хубава двойка са. Високи, стройни и чаровни са и двамата. Като прибавим талантливи, богати и известни. Идеално си пасват. :)

За толкоз се събличам одма!

Биват и двамата, Тейлър е много стилна мацка, а Blanc space е яко парче ... бтв. А фенките на Пайнер и Шоуто на дългия, дърт дебил да не демонстрират мозъчните си дефицити, ако може?

Колко пъти ги засичат, колко пъти ги хващат тези да лъжат. Симулират ли, не знам. Аз отказвам да разговарям с тях.

Ако преведа известна сума пари по банков път ще бъдат издадени за 48 часа лукозно издание на български и френски език в Париж. Само трябва да преведа сумата. Филма "48 часа" с Еди Мърфи и Ник Нолти гледали ли са го ? Екшън.

Това е положението няма шест-пет. Няма поезия.

Между другото 2 флашки не Машки с поезия оставени в Париж Франция. Трябва да ида да си ги взема. Ще ги дадат само на мен. Едно пиленце ми каза да направя така далечната 1998 година.

Казвам ви, че дяволът си няма работа, а вие не ми вярвате.

Инициатива: "Спаси едно Цвете" Цветята са Невинни.

10 мил. за гол гъз, а стига бе. дори не е гол, тия за нищо ги нямат парите

Секси двойка са!

"Най-горещото НЕЩО на планетата". Да не са неодухотворени предмети, че ги наричате нещо бре? Ама то така става, като превеждате дословно от английски език. Глупаво звучи просто. Напишете "двойка" или "знаменитости", "нещо" е прекалено неопределено.

И двамата са доста грознички и низки сащества. На 1та снимка все едно че урангутан носи на кривия си космат гръб малко горилче. Другите снимки също са одблъскващи, този Калкин има сланинести гърди все едно че е кърмил бебита в мола. а тейлър коса ли има на непрорпоционалната си картуна или раздърпано фмиривано и упикано куковичо гнездо? и кво са се набутали в тва блато на снимката, една блатна кокумяфка изглежда по добре. ако на тях им дават десет мильона, на мен трябва да ми дадът хиляда. Пфуй

кукло, за*би модата, купи си букварче, тая неграмотност.......

Chefo77

БГ кифла, баце. Неука, неграмотна, проста до припадък, но плювалника е в действие ... Но за какво и е друго, никой не иска да я вижда по начин, различен от коленичила, с отворена уста.

Тия милиони ги нямат за нищо. Кой дал, кой зел, всичко е в милиони.

Аз и за 1 милион съм навит да си покажа срамотиите.

Според мен няма да се съгласят. Ще сгрешат ако приемат. Силата и изявите на Тийлър са доста по-интелигентни. Армани да духа супата.

Абе готина е Тейлър, ама на 3-та снимка малко вампирски и изглежда усмивката! ;-)

Навсякъде по света, хората плащат за кчество и за това което се търси. Само в България има едни комунисти, които си пробутват роднините- лаина. Някакъв комунист, изглеждащ като Делян Пеевски, ходил да ГЛЕДА турнир по източни бойни изкуства, и след това разправял че е каратист.