Тина Търнър получи швейцарско гражданство

Тина Търнър официално получи швейцарско гражданство.

Обратно в новината

Коментари - Тина Търнър получи швейцарско гражданство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

She is simply the best!

Щастливец е Бах.

Нещастници, нали и вие ще станете на нейните години, ако е рекъл Господ. Тая жена е съчетала в себе - талант, чаровност и най-вече това да се справя с всичко.

Желая уточнение кои точно наричате "нещастници" и какво лошо сме написали за "тая жена". Благодаря!

По-лошото е, че Обама щял да се татуира.

Радвам се за нея .Поклон , велика , ненадмината.

Eто това е талант и истински артист. A не като прехвалената мадона.

Какво й е на Мадона? И как си позволяте да пишете името й с малка буква???? Скандално!

"Тина Търнър НАУЧИ немски и се установи в Швейцария" - похвално, явно не се прави на голямата работа и да иска света да се съобразява и върти около нея. Браво!

Не е "похвално" научаването на немски за 20 години , а Задължително. Трябва да знае немски или друг език, който се говоти там. така че си прибери "Бравото" и го използувай .където трябва.

Изпадаш в положението на Мисис Русия, за която пише в LIfe - кой около кого се върти. Ориентиран си толкова, колкото и тя. Затова вземи като нея се откажи да пишеш и да изразяваш мнение.

Интересно ми е как е възможно след като отправих поздравление и похвала към Тина Търнър това да се събуди подобни коментари? Кое ви афектира? Може би, че някой по-успели от вас не се правят на богопомазани а живеят достоен и пълноценен живот? Озлобени хора като вас живеят в злобен свят! Отпуснете се и мислете позитивно!

Браво, дълбок поклон пред таланта на Тина Търнър. Това е една невероятна жена и ненадмината певица. Пожелавам и щастие, дълголетие и много много любов.

Тина винаги е обичала Европа, и открито изразява обичта и признанието си към европейските й фенове. Изпитвам голямо уважение към тази жена, една от малкото знаменитости, която запази достойството си, и доказа, че възрастта е само цифри.

Браво. Добре е направила.

Радвам се, че одобряваш.

Да се омъжи ли? На 73?

kokobrais

Да ще се омъжва,на теб това да не би да ти пречи нещо??? Пожелавам и много щастие!

Тина е заедно с приятеля си от повече от двадесет години, ако паметта не ме лъже. Не виждам защо да не се ожени на 73 :D Пожелавам й да бъде все така щастлива и обичана от феновете си.

Значи отн 53-годишна възраст. Каква трогателна старческа любоФ!

Желая щастие и многобройна челяд!

Kalin

Велика.Жалко че не прави нищо вече.

Как да не прави нищо? Учи немски, омъжва се, гражданство получава, малко ли е?

правилно е постъпила,швеицария си остава швеицария,може да си прави разходки до америка когато си поиска.и другото е не по-малко важно-данъците!

"и другото е не по-малко важно-данъците!" - Какво искаш да кажеш с това? Че е избягала от САЩ, за да не плаща данъци или да плаща по-малко? Или в Швейцрия може да си укрива доходите? Глупости - не си запознат с тази страна и нейните закони. Там финансовата дисциплина е железна. И твоето "правилно" едва ли сам го разбираш.

Има една съществена разлика между доходи и данъци. Особено в Швейцария. Доходите си не можеш да скриеш. Но за данъците - швейцарските граждани плащат много по-малки данъци от чужденците, които живеят там. Не случайно гражданството на тази страна е най-скъпо в света. Трудно се получава и владеенето на езика е един от критериите за това.