Неочаквани плажни снимки на Уилям и Кейт

Британски журналисти предадоха принц Уилям и младата му съпруга Кейт Мидълтън, като публикуваха снимки от техния меден месец на Сейшелските острови, пише в. "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Неочаквани плажни снимки на Уилям и Кейт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със същия успех можеше да озаглавите статията"Уилям и Кейт се правят наследник", а да коментирате огромното им желание за такъв!

местим

И къде са снимките??? Това е поредният пример за лоша журналистика.... много несериозно и пошло....

Хахаха!Страхотна статийка, но най-интригуващи са снимките!Черните бикини на Кейт са невероятни, такова черно никъде не бях виждала, ......и още днес отивам да търся на мъжа си бермуди с флорални(или каквито бяха там) мотиви също като тези на Уилям........нали ги видяхте!

Мацката изглежда доста добре по бански. Евала!

мноо ми дреме какви снимки имат тея и колко са очаквани или не. пешо и вуна имат мноо по-убави снимки от язовиро на село

Този зъбльо и да ми даде снимка,няма да я взема!Какво се прехласваме пред тях,а те ни нямат за бели хора.Даже едва ли знаят къде е България.

за какви плажни снимки говорите,моля!!!въобще не видях такива??!!!

Е да бяхте показали поне бикините:)

тежка и транлива е кралската корона. ако тази "знатна" двоика на желае гласност, да не се е хващала на кралското хоро. не може и душата в рая и к в п*та.

И къде са снимките е?! Поне препратка да бяхте сложили, ако нямате права да ги публикувате! Стига copy & paste и вдигане на посещаемост!!!