"Абсолютно доказателство" получи "Златна малинка" за най-лош филм

С най-много антистатуетки - в три категории, е отличен мюзикълът "Музика" на поп звездата Сия

Обратно в новината

Коментари - "Абсолютно доказателство" получи "Златна малинка" за най-лош филм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си дойдем на думата. Хайде сега ликувайте за малинките на Бакалова и Борат 2 ! Бих похвалил Бакалова за смелостта да се изложи толкова в името на "световната слава" !

Заслужена победа на Мимето.

Как се опитвате да представите нещата сякаш само Джулиани е спечелил. Най-после и Марийка спечели нещо. Да й е честито!

"Антинаградите "Златна малинка" са учредени през 1980 г. като антидот на холивудския награден сезон. " ... леле, шЪ гршмнЪ! Оскара отрова ли е, че трябва антидот срещу него?!? Дир-а много веселят, ама наистина! АнтиПОД, приятели ... антиПОД ... направо ми иде да се пръсна от страх ... ъъъ ... смях и да се еякулирам ... така де ... евакуирам от тук!

Най-после ще спрат номинациите за Мария. От толкова много шум се стигна до: "две антинагради за "Борат 2" - за най-лош актьор в поддържаща роля и за най-лоша екранна комбинация за сцената, в която Джулиани, бивш съветник на президента на САЩ Доналд Тръмп, играе себе си, а Тутар, героинята на българската актриса Мария Бакалова, го интервюира". То бяха суперлативи, интервюта на бивши преподаватели, настоящи актьори, които я познават, на майка й, на класната й ..... А се оказа ено красиво, но простовато момиче, което няма елементарни познания и култура/ четохме интервютата й/. Още след първия репортаж се изказах отрицателно и като ме нападнаха всички: "Каква българка си, Бакалова е много талантлива ...." Лично аз гледах филма и си казах - тази луда ли е, не е наред. Според мен преиграваше и стигна до другата крайност - антинаграда.

Спечелихмееее.... Екранна комбинация.... Вътре съм. Урааааааа...

"най-лоша екранна комбинация" - да разбираме, че спечелихме - но защо не е водеща новина и в заглавието....

По-скоро би го заслужавал "Борат 2", който е изключително глупава пародия. Съжалявам за Мария Бакалова, че се изявява в точно в него.

На кого е нужна тая информация? Запълване на дупка