Адам Ламбърт с нов албум за ЧНГ, озаглавен "High Drama"

Певецът ще изнесе специално шоу през февруари, но пази локацията в тайна

Обратно в новината

Коментари - Адам Ламбърт с нов албум за ЧНГ, озаглавен "High Drama" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е някаква странна версия на Азис. Какво се случва с тоя свят

Това е необикновено тъпа платена публикация, величаеща отблъскваща персона. Не мога да го нарека човек, защото е загубил човешките си качества. Няма морал и честност. Оттук нататък е толкова пропаднал, че за сексуалните му извращения ми е все тая.

Да не живееш с него, че си тилкова запознат със сексуалните му извращения и пропадналост?

Този бездарен пед@рунгел защо ни го превъзнасят толкова много ?!?!? Не е и на една милионна от Фреди! Поне се е усетил, че скапаните му парчета за нищо не стават и е започнал да прави кавъри ама и те много умрели бе братче!

Как не са поканили теб а него, да замести Фреди?!

Азис много се е подмладил.

Адам Ламбърт е едва с 4 години по-млад от Азис. Инак корените му са тук някъде - Турция ли беше, Румъния ли и си прилича на наше момче. И двамата имат дъщери. Като вокални възможности и сценично поведение Азис не може да му стъпи на малкия пръст, по скандалност - може да се спори. Гледам тук бая гейзери списват, да кажат дали в техните среди римляните са добре приети или ги дискриминират.

"Инак корените му са тук някъде - Турция ли беше, Румъния ли и си прилича на наше момче." Ти значи, си турчеещ циганин с румънски паспорт.

Върхът на западната цивилизация.

и Роб Халфорд е обратен

Има ги и в източната, в Рашка Говняшка също, даже пеят патриотични песни. Айде не се правете на ударени.

Бактън от поредния и от оригиналния азис.

но явно е някакъв много талантлив педерас.

Азис трябваше да се патентова, сега можеше да го съди за авторски права :)

Авторски права?! За какво?! За външния вид ли?! Защото този е много по-талантлив от Азис, а и не му пее песните, за да се говори за авторски права. По тази логика, Джоли само от нас ще е с постоянен доход " за права" от кифлите ни.

Света се напълни с уроди. Този сигурно и той ще осинови дете за да се снима как го кърми, а извратеняци като Влади ще въздишат.

Първият урод, Адаме и Ево, е синът ви Каин, който уби другия ви син -Авел- от ревност и злоба, щото така сте го възпитали - да троли за съветсски стотинки и да завижда на талантливите вокалисти. Според психиатрите най-шумно скандиращите хомофоби обикновено се мъчат да заглушат латентните съмнения на разколебана идентичност с мачовизъм.

Това, което ти се иска, никога няма да го получите. Съдба на педераст.

Лелее, панелни тролове, списващи за копейки и обикновени бг мухльовци тръгнали да коментират Адам Ламбърт като човек и като певец. Да се смееш ли, да плачеш ли?

Хващай влакя и заминавай в прогресивният ЛГБТКЮ+ свят. Ние тука панелните тролове, ще слушаме от Чайковски през Мусоргски до Рахманинов. После ще си пуснем музика от 70,80, 90 те, когато имаше някакви стандарти за качество и талант. Нямам проблем да слушам и гледам Фреди Мъркюри, доказан хомосексуалист, що ли? Или Джордж Майкъл с джазовите му интерпретации. А вие си слушайте кавърите на посредствените шмиргели, които ви взимат парите щото сте тъпи и ограничени.

Дълбоко се съмнявам да си изслушал и едно нещо докрай на Чайковски или Рахманинов и със сигурност от нискокачествена парцуца рядко ти остават парици за култура, добре че интернетът е евтин и бърз в България та белким видиш нещо онлайн. Дори е кощунство просташките ти пръстета да пишат имена на величия като Фреди и Джордж Майкъл. Аз мога във всеки момент да се кача на самолета за произволна дестинация по цивилизования свят, ама ти едва ли имаш тази възможност и нормално - съзнанието определя битието. Педерас може да наречете онези, които са ви окучили, а на Адам Ламбърт можете само виртуално да му целувате петите ;)

Чиба бе педераст

Ние в наше селУ знаем, че с парцуца или без се онождат само педерастите. Добре, че можеш да си позволиш да пътуваш в странство. Не отлагай, а с първият самолет отлитай за цивилизована държава да те почешат там където най те сърби.. Ти цървуле, явно смяташ че само ти можеш да пътуваш, а други направо живеят там и им гледат "цивилизацията" не по телевизията. Без значение къде отидеш следващият път поискай някой местен да ти покаже местните "забележителности" да им видиш цивилизацията в цялата си прелест.

Влади, тая троландия тук е като да си общуваш с ChatGPT - върви някакъв формален разговор, но като се вгледаш, доводите им са роботизирано-импотентни, емоциите - едноклетъчни, класиката - непрочетена, нечута и неразбрана... И да, на живо Адам е възхитителен - с невероятна вокална техника и сценично присъствие! "Дар от Бога", както го нарича Сър Брайън Мей.

Бях изпаднал в тотален амок, когато разбрах, че този "певец" започна да изпълнява песни на Queen и бил предпочетен от групата като най-подходящ. Фреди не парадираше със сексуалността си, беше арогантен, но винаги земен. Този "певец" се пръскаше от гордост, че е на сцената, парадираше със неориентацията си, дори не беше в диапазона на Фреди. Предполагам, че ЛГТБ+@€$*@ движението го е наложило като основна фигура. Go woke go broke. Трябваше да е Marc Martel, който не го е чувал и виждал нека го направи, ще се кълне, че е роднина на Фреди.

Ламбърт е еврей! Изключително талантлив и също толкова безпринципен,за пари и на шебек ще се направи и хастара ще си обърне и майка си и баща си ще продаде. Има жена и вече поотрасла дъщеричка, но доколкото те не се вписват в имиджа му, не ги афишира.

Още в "Америка търси талант" заяви, че е гей, за пръв път чувам, че има дете.

Айде още един адепт на имитатора мартел - такива като него с лопата да ги ринеш по панаирите, нали заряза екстраваганцата от лакомия... а сега си дреме в нешвил и не знае на кой евангелистки господ да се помоли. ще си пее в хола до пенсиониране и ще търчи на гастроли н съветските републики...Фреди, 'га ма няма... няма горен регистър и е с нулево сценично присъствие - като пионерче пред мавзолея...

Новото модерно - мъжете с по - изскубани вежди от жените .

Какви времена дойдоха, някои "мъже" са готови да им сцепят гъзовете, за малко известност.

Цигането Васко-педераса на млади години и по БЯЛ.

Tука във Финско едно време му следяхме кариерата, беше нашенска снаха, ама сега може да има друг мъж.....

"Педераси, сър"

Си има млад двойник в Големата Дупка ли бе?

Като виждам колко е отвратителен за гледане .... си представям колко ще е отвратителен за слушане... Не! Да запази извращенията за себе си и да не занимава хората с душевноболната си персона! Аре, чиба!

Хората слушали стара музика. Да се чудиш на тъпотата на въпроса. https://archive.is/JWjb1

Поне може да изпее два тона вярно. Не е като родните индианци, примерно Ива Янкукува и Молйец.

Ми не е затова. Прочети и написаното в линка, не гледай само картинките с графики. Та позачети се да разбереш за авторските права и безпрецедентното преминаване на музиалния бизнес в ръчичките на адвокати и причините зад незаинтересоваността на тия на върха на музикалния бизнес да излязат от тая боза дето я пробутват от десетилетие под формата на алгоритми идентични с тези на музика , която се е харесвала минали сезон да речем ?

Тъпако, влезни в Тубата да видиш хилядите канали на хора реагиращи на СТАРА МУЗИКА. Откриват музката на 80те и 90те. Всичко ще направите само и само да си обясните малоумието си и да се убедите, че сте прави. Милениъли и Зеткаджий.

Абе не зная аз дали съм тъпак , но ти си абсолютно функционално неграмотен. Въобще можеш ли да четеш с разбиране или повтаряш като развалена плоча едно и също едно и също..?