Адел - една стара рокля и една напълно нова жена

Певицата облече дрехата от изпълнението си на фестивала Глостънбъри през 2016 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали до миналата година се твърдеше за таланта е важен, външния вид не бил важен. Май това важи за радиото, а не за телеВизията и youtube. Тя е в шоубизнеса, а там визията е важна. Глас, глас, но без задник, извинявам се за израза, не става.

но с изненада виждам, че на нея никак не й отива да е слаба - непропорционално голяма глава и кофти крака.

Една дебела свиня, която има ужасно грозен, груб глас и не се търпи. Но за простолюдието това е най-добрата певица. Еми добре! Аз ще продължавам да слушам Шърли Беси и Ела Фитзджералд.

Фицджералд!Адел има специфичен глас, който е интересен само до три песни. Тя ги изпя и повече не би ме впечатлило нищо ново- то ще звучи като продължение. Надценена аматьорка.

Колко по хубава е била като е била дебеличка

Гол ще го бара, сополив ще го духа!

Евала на Адел! Да можеше повече жени да печелят известност заради талантите си, а не продавайки тялото си...

е тя и тялото се опитва да продаде ама до сега не се получаваше... скоро ще е моделка.... и няма да и се налага да пее... само да се напъва за тоя дето духа....

И къв и е таланта? Това не е пеене а викане. Гласът и е ужасно грозен.

Продажбата зависи от класата. Нисшите дори не умеят добре да се продадат. Виж и чуй нещо различно- Joss Stone & Jeff Beck- ,, A Put a Spell on You,,.

От един слон като свалиш 100 кг пак си е слон.

То не е слон а цял континент. Представям си каква вонящи пръдни мята. Тоалтната чиния сигурно я троши всеки път щом седне да сере. Абе, лайнарка с много мангизи

В събота вечер ББС повтаряха нейният сет от Гласо 2016. УНИКАЛНА. Без танциори, ефекти, 20 бек вокала и т.нат. Само истински пеене и уникален глас. Рядък талант и по-всичко изглежда, че е и нормален човек!

ей ще уморите прасенцето от глад....