Певицата Адел, която смая света с драстичната си промяна, след като свали повече от 45 килограма и влезе в страхотна форма, днес е готова да ни очарова отново. В своя Инстаграм профил Адел е споделила снимка, на която танцува с роклята, която е носила по време на фестивала Глостънбъри през 2016 г.

Вижте кадъра >>

Роклята с марка Chloe, е ръчно бродирана и е създадена специално за певицата, като за изработката ѝ са били нужни повече от 200 часа. Бившата главна дизайнерка на модна къща Chloe - Клеър Уайт Келър, била много горда, когато вижда Адел в роклята по време на изпълнението ѝ на фестивала. Клеър е и дизайнерът, който прави сватбената рокля на Меган Маркъл, докато работи за Givenchy.

От снимката, която Адел е споделила с последователите си в социалната мрежа, е видно, че роклята сега ѝ стои по съвсем различен начин. Освен това, от постовете ѝ в Инстаграм, феновете на певицата разбират, че освен тотална промяна във визията си, певицата подготвя и нов албум, с който скоро ще зарадва почиталите на нейната прекрасна музика.

Преди малко повече от месец, по повод 32-ия си рожден ден, Адел публикува снимка от дома си в Лос Анджелис, на която тя бе наистина неузнаваема и с която доказа, че от пълната жена, която бе, не е останала и следа.

Снимка: Официален профил в Instagram