Адел се разведе две години след раздялата

Миналия месец певицата и мъжът ѝ са подали споразумението за подялба на имуществото

Обратно в новината

Коментари - Адел се разведе две години след раздялата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя шопар не те заслужава

не знам дали да съчуствам на адел с прекрасния глас. тя си знае най-добре... според мене това не беше любов, като по ноти, а договор по полза.

Винаги ме е дразнело. Ма кво ше делите, който си е заработил, негови са си. Хич не ми харесват такива жени/мъже, които се осланят на гърба на другия и при развод отварят голямата уста за парите.

Зависи какво работиш. И неговата не е била лесна, не че е първи красавец,де ама все пак. А и дете се е навил да й направи.

То и кариерата й върви с такива темпове! Докато пропее и издаде нещо ново, няколко пъти ще наддаде на живо тегло и ще заслабне за една декада време! Британия е родината на съвременната музика, но днес нещо цикли, плод на занижените критерии. Немислимо е днешните да се мерят с имена като "Ролинг стоунс", "Бийтълс", "Пинк Флойд",Пол Янг, Сара Брайтмън или Джо Кокър, да не изреждаме! Е, за днешните млади и това е достатъчно, като не са чували друго....

пфууу ти пък ти пък!!! чаткаш по форумите чул недпчул от добрата отминала младост групите натъртваш и казваш, кво знайте вий младити Аспарух лешников и стари градски песни не сте чули едно дядо тей ми ломотеше викам деде то хубоо чух го тоо пич ше остане за ценителите ама ей го орлин горанов сигнал диана експрес са не по малко музика ама ти вече ново не възприемаш. та Ти същия Р. Стоунс е Америка група. Пинк Флойд са връх ама не омаловажавай и новите брит де и ти аз не сме чували има таланти... ай кот мога ще отворя пусни си брит групи Оейзис. Дейвид Грей Гнарлс Баркли... пфф абе има много хубава брит музика и днес дедо Уйо не е само Аделе ти си спрял на място.

140 милиона британски лири делено на 2=70 на човек. Какво има да спорят

Можеше да е с този дебеланчо, докато беше наднормена, сега вече не й трябва. Да внимава обаче да не я налегне гладът отново... Забелязвам, че когато телците попрекалят с тарикатлъците, се озовават с везни или стрелец. И тогава - премиерът го каза онова за у ду-арата с 200 :))) Пресен пример е онази красавица с празен поглед Меган Фокс.

Човешкото тяло е изумително...понякога си купува златна картина на Станко Гочев...

Не е лесна.Не знаеш кой е с теб за пари и кой е истински

Там където става дума за пари, не може да става дума за нищо друго. :-(

Тяхна си работа ... но Адел нашумя преди 4-5 години. Тези имат осемгодишен син. Това означава, че мъжът и я е подкрепял, помагал и окурабавал за кариерата. Кофти е, че са с голяма разлика. Предполагам, че славата е отнела част от човешките и качества. Тежко бреме е тя. Да са живи и здрави и двамата и да мислят повече за детето!

нещо си в грешка с годините

Явно си чул за Адел преди 4-5 години, ама Rolling in the Deep излиза през 2010 г., когато тя нашумя и у нас. А първият й албум излиза пък 2 години преди тая песен. Пък с въпросния мъж тя има връзка от 2011 г. Какви човешки каческа е отнела и дали е отнела, ние не знаем. Може пък и да си гледат добре детето. Тях не ги мисли.

Значи никой не може да я търпи. Сиурно е ужасна като характер извън светлините на прожекторите.

значи, че като си богат винаги може да си магнит за сребролюбци като чуя благотворителност и фондация и първата ми мисъл е мошеник

Как така никой не може да я търпи? Жената се развежда с един мъж, а не с 10. Може тя да не е могла да го изтърпи.

първа женитба, първи развод предишният й приятел я съдеше за пари щот докато живал бил с нея, бил нейно вдъхновение нещо като муза, а тя била дбела и не му било лесно колега някакъв й беше, ей така по спомен

Каквото иска да прави прасето Адел. Само да не се разгрухтява по радиото.

отслабна тя но злите хора няма да поумнеят

Е как може да е толкова тъпа и да няма предбрачен договор?!?

тя ако нямаше дали 2 години щяха да се съдят

Адел се разведе две години след раздялата - леле, бях се притеснил за Аделчето - добре че се е оправило горкото !!!

Добра сделка за господина, 2 години и 70 милиона.

Аделката вече не прилича на бъчва и почна да си търси нови тъпкачи, тоя вървял до един момент, когато на нея ѝ трябвало да има ценител на "вътрешна красота" до себе си... :))