Адриана Лима и Айшвария Рай ослепителни в Кан

Арно Деплешен представи новия си филм "Рубе, светлина"

Обратно в новината

Коментари - Адриана Лима и Айшвария Рай ослепителни в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парад на СУЕТАТА.

Е, и? Кво искаш да кажеш с това клише? Да няма фестивали и дефилета ли, според теб? И всички да го играят скромни и какво още? Айде всеки да си гледа собствения свят.

Да бе, все едно тия спят на червения килим! И те са хора, стига превземки.

Да бе, никога няма да разбера защо сръбският келеш й изневеряваше. Няма по-хот жена от тази на планетата. Аз ако имам такава висока класа жена ще съм нон стоп въз...ен. Вероятно това, че мтого пътува, може и внимание да му е липсвало. Бразилките са огнени и емоционални жени. Само дето не са така красиви, а са черни, ниски и трътлести индианки. Сигурен съм че и в живота влага същата емоция и страст, както и на модния подиум.

Ами то на Марко му личи, че е от силно потентните мъже, атлетичен спортист дето само за секс мислят. Докато каката обикаля света, не е издържал. А и те се ожениха набързо след няколко месеца връзка. Били са млади и влюбени и като е минала тръпката и са се опозтали така става понякога.

Те си знаят, и тя не е от най-скромните, бая мъже изпонатръшка след развода. Вече им загубих бройката. Не се знае кой на кого първи е кръшнал. Като й гледам страстния поглед не мисля, че е свенлива светица.

лелеее, тая индийска бяла птиця изби лебедите в лондонските паркове. ю смешна работа , да не казваме каква, но на тях това им е закодирано в гените.

Ооооо, красавици, може човек да изплакне окото. И кво сега, пенсионира се Лима от VS, изпратиха я заслужено с специално направено видео за нея, тва не знам за друг ангел да са правили. И вече край - няма да има шоу на бранда. След Лима и потоп.... Верно че младите ангели са малко бозави и не могат да се сравнят с кралиците на 90-те. Новите моделчета - уви, по никакъв начин не могат да се мерят с нея и още няколко модели легенди. Започнаха да пускат на подиума обикновени изглеждащи жени. Кльощави, несързамерни, с лоши пропорции, кривокраки, безлични в лица . След напускането на най-красивите и сексапилни ангели интересът към шоуто спадна. Една Кандис остана и 2-3 от младите дето хващат окото.

Адриана вдигна шоуто на друго ниво. Тя беше различна и отличаваща се, не само заради екзотичната си красота - смесица на няколко раси. Това, което най-вече я отличаваше беше артистичното й поведение на подиума. Увереността, страстта и емоцията, която излъчва. Както самата тя казва: „Модата излъчва положителна енергия. Излъчва емоции. Това се опитвам да предам на хората - положителна енергия и положителни емоции.“ Всяко нейно дефиле носеше емоция и публиката я обожаваше. Сега също има красиви модели, но са скучни, дефилират скучно, вдървено или изкуствено. Нямат интересни и завладяващи походки. Не е достатъчно само да си красива, трябва да си артист, да влизаш в различни роли, да носиш таланта в себе си.

И да допълня, че шоуто вече няма да се излъчва не само заради напускането на най-сексапилните и запомнящи се ангели. Миналата година избухна голям скандал, когато Ед Разек каза, че не биха допуснали закръглени модели и транссексуални. Тези изявления породиха вълна от критики в социалните мрежи и Разек се извини публично. В резултат на полемиката критици казаха, че Victoria\'s Secret е марка, отразяваща мъжките фантазии за жените, а не от действителността за представителките на нежния пол. Търпят големи финансови загуби, затварят магазини и рейтингът на шоуто рязко спадна. Смениха си и директора с надеждата за подем. Затова вече шоу няма да има. Но ще измислят нещо друго.

какво си се затръшкал, бе? Гооооолема работа, че нема да има шоу. А шоуто на Лима го видяхме - оня сърбин я направи за смях - ха ха ха