17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалка гледка, едно невзрачно комплексирано недоразумение, се бута между елита за да бъде забелязано с двете си силиконови цомби! Тази никога няма да прокопса с откаднатите кървави пари от българския народ на тати. Нека да продължава да си плаща за да пишат за нея. Смешка нереализирана.

защо партиите не изпускат кокъла да им се плащат х 12 лв годишно за всеки подаден за партийката им глас !?! Иначе с к’во ще плащат западните колежи и университети на отрочетата си ? Да не говорим за краденето , което настъпва на “афтър партито” след изборите, на които си станал Депутат !!!???

Напълно е възможно да й направи комплимент. Едва ли си измисля. Нормално е да се похвали, ние българите все нямама самочувствие и да си близо до такива звезди за нас е голяма работа. Лима е много сърдечен и земен човек, неслучайно е любимка и на колежките си. Въобще голяма част от световни супермодели са супер земни, чаровни и здраво стъпили на земята. В ежедневието си ходят с дънки, тениски и спортни ниски обувки. Лек грим или никакъв. Не си придават излишни важности за разлика от нашите випове и модели, които не смеят да се покажат без яка шпакловка и токчета поне 10 санта. Въобще несравнимо, нямат фасоните и муцуните на нашите звезди, които имат космическо самочувствие, все едно са звезди от световна величина и мислят, че всички им завиждат.

Е и?! Егати новината .... ! Платена е предполагам?!

Ако си продам бъбрека, жената черния дроб/ щот не пие и е идеален/ дали ще изучим и нашето дете?

Да ти помогна в сметките? За колежа - придобиване на степен А левъл - 2 години Такса колеж - около 20 000 паунда / ако е без стипендия от колежа/ Такса пансион - около 14 000 - 18 000 паунда - изхранване закуска и вечеря. Други разноски храна и дрехи - около 500 -700 паунда на месец Тотал: 82 000 пунда х 2,24 = 183 680 лв. Университет - 4 години Такса обучение - 9250 паунда Пансион без храна - 220 паунда на седмица х 51 седмици = 11220 Храна и други разходи - 700 паунда на месец х 12 = 8 400 за година - 28870 х 4 години = 115 480 х 2,24= 258 675 лева Гранд тотал - 183 680 + 258 675 = 442 355 лева Това е при спартански режим - спане, училище, храна, самоподготовка и изпити. Забавленията и пътуванията до родното място се заплащат допълнително. Магистратурата също, ако не е в 4-годишния курс.

Бааах какво матриялче! Дъщеря на политик, учила в престижни частни училища в УК - че стигат ли на лидер на такава пробита партия като СДС парите за таквиз неща? Или за "наши" момчета и децата им има специални грантове? После - манекенка била.И кво - все пак паричките не стигали или не изкуството и бизнесът я влекат? Като иска да се прави на красавица, каквато не е, защо е трошила грешни пари да учи? Или е тъпичка - което пък силно личи от хвалбата, че някакъв дърт пергиш я карал да му седне в скута! Това ли е бъдещият ни елит? Утре татьо ще я пробутва за евродепутатка, а акълът й е в рокли, партита и дядковци с пари... Бас държа, че тук има сума ти свестни девойки, които и знаят, и могат повече, че и са по-хубави. И най-важното - от тях не лъха на курвалък.

Абе ългаринът "спечелил" оскар що не вземе и той да направи едно афтърпарти? Сумати неспечелили направиха, пък хем "спечелил" (според тукашните джурналя, виждали халивууд само на картинка) хем се ослушва и никакво парти... Хубава работа, ама българска! Сега какво излиза, аз съм си сложил знаменцето на ревера, един вид да не се надявате за парти! Видиш ли български флаг - ниц парти! ни афтър ни нищо!

Много си тъп и озлобен, само това разбрах от помията, която си изписал.

афтър партито на елтън джон...след церемонията по раздаването на наградите "Оскар"..?! И от къв зор този... певец прави афтърпарти? Не бе, да вземе и евгени минчев и той да направи едно по същия случай, кво ше каете? Или най-добре онзи из клекъс с руски корени кулагин?...

Елтън Джон всяка година прави това парти с благотворителна цел и събира стотици хиляди долари за борбата със СПИН!

Пък може и да не е фотогенично момичето?

Това е просто реклама . Една хубава рокля на едно усмихнато средностатистическо по хубост девоиче, едва що завършило и вече заработило за рокли и платени реклами . Изводът е ясен: 30 години всякакви управляващи крадат от нашите заплаи,пенсии и данъци за да известират в собствените си деца ,естествено "наи-демократични" страни

повърнах два пъти, докато четях статията! То бива бива отвратителна реклама, ама то минава всякакви граници! После защо се загубиха сините избиратели- пък то защото "тати е голема работа"!

Добре че тати е депутат, че тя да е там ...

малка и е в областа на бюста.....грозно стои така...все едно е назаем и е малка, но на всяка цена да е с нея :(

stankow

Вау ! "Гордея се, че съм българин" !? Не знам за какво, но съм добре дресиран и знам, че като се пусне такова нещо трябва така да се пише ! :D :D

Адрианчето Лимова ли? Тя да'н'съ'й избъзикала?

stankow

Роклята наистина е много добра. Адриана може да завижда !

На Куинси Джоунс отказала, ама на плейбоя, който спи с 100 жени на ден - не! Това евтино българско улично поведение...

Хайде сега НАП да провери откъде Руменчо има пари за всики тези частни училища и тоалети...

Ето къде отиват парите на СДС. Ето СРЕЩУ КАКВО СДС СТАНА КЛИЕНТЕЛИСТКА ПАРТИЯ НА ГЕРБ. Та това образование струва скъпо, много скъпо. А да присъстваш на тези партита СЕ ПЛАЩА. така се събират даренията. Отвратена съм.

Така е, гражданите плащат ОНОВА образование, ТОВА парти и ОНЕЗИ цици в деколтето. Чиститу!

Алууууууууууууууу, НАП няма ли да се самосезираш?!?! Грешка, то не става така в нашата кочинка!

Тази "новина" може да бъде оценена по достойнство само от лорд ъф дъ Итън. На мен ми се вижда "пълен ветър", ако ветъра се вижда, де.

Това е. Плащаш 5хил. и пишат каквото им кажеш.

"как се казваш - Тина.. от Радостина ли е галено. - не от Ратина" :) на тия само диамантите са им истински, и то не на Всички

Момичето е струвало на баща си около 1 000 000 лева само за обученията в Англия. Парите за живот отделно. Румен Христов шеф на СДС. На всяко дете такъв татко пожелавам.

А другите деца "кучета ги яли" като си нямат хитри татковци така ли?!

Що ли дъщерята на кака Гица от село не е завършила частно училище в Лондон и да ходи на оскарите...

Аз имам съученичка завършила същия университет в Лондон и повярвайте ми повечето от българските студенти завършили у нас не биха могли да го завършат. Цедката ( не говоря за финансова) е огромна и пада яко учене и дисциплина. С това искам да кажа, че малко ми звучите като да ви е кисело гроздето. Много от вас биха искали да си пратят децата да учат там,но уви нямат възможност, затова си изкарвате гнева на нечия дъщеря. Ако имахте тази възможност сигурно бихте пратили и вашите деца и те НЯМАШЕ да са виновни за вашите грешки.

Глупости на търкалета. Разбира се, че е много ученето. Както и разбира се, че ако поставиш един 20-годишен в правилната среда, той ще прави верните неща. Ако е във ВУЗ в който да ходиш и да не ходиш, да учиш или да не учиш няма значение - той ще хойка. Същият млад човек го пращаш във ВУЗ, където се учи - той учи и си наляга парцалите. Това няма нищо общо с възможностите на децата, има общо с факта, че ние не можем да си позволим да изпратим децат си на тези места, където те да развият потенциала си. Може и да си тъпичка, ама все си мисля, че ще ме разбереш.

Първо, аз не си позволявам на обиждам никого и никого не наричам тъпичък. Ти го правиш. Нека останалите си направят извода кой колко е тъпичък и възпитан. Второ, историята познава много случаи на деца със заможни родители, които са изпратени да учат в елитни университети и просто не ги завършват, защото разчитат на името на мама и тати, а то там няма стойност. Не познавам момичето, но от повечето коментари си вадя извода, че българинът масово е оскотял и се е озлобил и е готов да наплюе всеки,който е постигнал повече от него.

doktoran

А аз мислех, че това до нея на снимката е майка й! И двете са страшни, само Оскарчо изглежда човекоподобен!

Не знам на канво е модел,но ми се струва доста грозновата.Или тати е платил да се снимат с нея.Иначе роклята е готина.

Откъде толкова пари, бе Мила, та си и благотворител ? Тоалети, хотели, а си едва завършила лондонското школо ?

Значи моля Ви сега това момиче е постигнало нещо, защото е дъщеря на баща си. И това, че някой от любезност и е направил комплимент да ви кажа самата новина издава ниско самочувствие. Ами правете разлика бе хора между успели, защото са с привилегии, такива обикновено са вредни за обществото и такива стигнали до върха с труд и характер. Димитър Маринов си носил бг. знамето в джоба? Е и? Нямало значение националността? Моля? Ами то човек без народност е като човек без семейство. Не лишавайте хората от корените им.Наистина много неориентирано поколение.

Предлагам след това събитие да обявим деня с комплимента за национален празник вместо 3 март а творчеството на Адриана Лима да се изучава в българските училища. И летището в София да бъде кръстено на нейно име.

Нищо работа, пък мен 3 Папи са ме галили по главата!