Нина Добрев и Григор Димитров не бяха единствените българи, които се появиха на афтърпартитата след церемонията по раздаването на наградите "Оскар". Моделът Мила Христова също бе в центъра на събитията, като купонясваха с Адриана Лима.

Вижте снимки >>

Мила Христова бе на благотворителното парти на сър Елтън Джон с Дензъл Уошингтън, Шарън Стоун, Хайди Клум, Зоуи Салдана и ангелите на Victoria's Secret, където събраха 6,3 млн. долара.

Българката е завършила едно от най-престижните частни училища в Англия - Лансинг колидж. Тя е бакалавър по  медия, пиар и културология от London University of the arts и магистър по стратегически маркетинг от London school of business and finance, образование, което ѝ отваря доста врати.

Мила е имала късмета да присъства и на коктейла, и на вечерята с петстепенно меню, на която гостите следят връчването на Оскарите на огромни екрани, а след това е била и на афтърпартито, където се събират много знаменитости и голяма част от наградените.

Христова, която е дъщеря на лидера на СДС Румен Христов, е приготвила за събитията два тоалета на дизайнерката София Борисова. Тоалетът ѝ бе оценен от Адриана Лима. Мила, която има над 10 хиляди последователи в Инстаграм под псевдонима  milichka7, сподели пред "Епицентър":

"Поговорихме си като колежки. Адриана ми каза "Много си красива, скъпа. А роклята ти е невероятна. Откъде я имаш?"  И аз се почувствах много горда, че е от български дизайнер".

На партито присъстваха и Хайди Клум, както и актуалните ангели Изабел Фонтана, Лаис Рибейро,  Шанина Шейк и Парис Хилтън.

Мила призна, че е донесла тоалетите от България, но в хотела си в Холивуд сама се е справила с грима и прическата.

"Атмосферата на тези партита е много приятелска. Носителката на Оскар за грим Кейт Биско дойде със статуетката си. Дори ми предложи да я подържа и да се снимам с нея, но аз ѝ отговорих "Твоя си е и заслугата за нея - също". А пък един от най-големите музикални продуценти на съвремието - Куинси Джоунс предложи да седна в скута му. Както можете да се досетите, отказах", разказа Мила.

Мила и Кейт Биско

Снимка: Официален профил в Instagram

Тя обаче с радост се съгласила на снимка с Инстаграм милионера и звезда на социалните мрежи Дан Билзериан с повече от 26 милиона последователи.