Коментари - Адвокатите на Меган Маркъл поискаха от съда решение в нейна полза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жена не успя да изтърпи малоумието и интригите им и си събра дрешките и отиде в слънчева Калифорния или там, където е отишла. А тези се превърнаха за нея в кръгла нула. Може би си стои у дома и се усмихва ехидно. Тя никога повече няма да отиде при тия.

На снимката се вижда пърхот. По - добре ще е, херцогинята да го премахне...

На снимката не се вижда пърхот, а нещо друго. Ако беше средно умен, а не глупак, щеше да го видиш. Но явно тази херцогиня на теб ти бърка жестоко в здравето

Е прекрасна жена, а рептилите от “ кралското семейство” не могат да се владеят и ще се пръснат скоро.

Не могат да се владеят

Това се и напъват и надуват като балони...казвам ти ще се пръснат

След brexit и mexit, няма кой да търпи рептили

Чакаме развода Хариту да я връща там от където я извади. В гетото ще бъде сред свои. Съдът да не се подава на цигански номера.

“Поддавам се”се пише. Връщай се в 4-ти клас!

Каква херцогиня е тая. Тя е една най обикновена бездарна артистка на третиразтядни филми. А и Хари не го искаше нито едно нормално момиче от класа в Англия и опря до кривокраката,дърта разведена афроамериканка.

Адвокатите искали, ама аааа молявиса , смях в залата. Дано да има процес и Мегза да я направят луда Калинка. Само Хари се хвана на лъжите и другите не са идиоти.

Кога слезе от дървото, кога тръгна да съди 5 тата власт. Дано съдията да и покаже среден пръст

Абе слязла е доста преди тебе във всеки случай, просто, арогантно, но затова пък злобно и агресивно човече. Я ни кажи ти на кое дърво беше като си чул-недочул, че медиите са 5-та власт. Ха-ха....На някое много високо и многооого далеко в някое забутано село без училище ще да е било. И коя е 4тата тогава според теб.....Много мразя тъпи и необразовани хора да се опитват да се правят на умни с подочути на селския пазар реплики, ама неразбрани.

"Мегън президент", Мегън президент".....

Ха ха ха

Много е трудно да се прецени кой е виновен в този случай. Издателите са нарушили някакъв етичен кодекс, но е факт, че те не са откраднали писмото, а баща и просто го е продал. В този случай то е тяхна собственост и само те могат да преценят как да го използват.Меган може да се сърди на издателите, ако са цитирали неправилно някои текстове или просто са ги променили. В противен случай трябва да се сърди на баща си.

Напротив. Нещата опират до авторството на писмото и авторските права. Това, че са го купили от друг не им дава право да го използват без разрешение от автора му, когато това касае личното му пространство. Не случайно техните адвокати се опитват да пробутат тезата, че в него участвал и Кенсингън екипа и то всъщност не било лично, което е върха на наглостта вече от страна на журналистите. Нищо свято не остана за тия изроди.

Значи, ако аз ти влезна в дома, сложа скрита камера, и след това продам видеото на "Мейл он сънди", дали те имат право да го публикуват защото са го "купили"? Ами и ако и са го поръчали и са ми платили да влеза в дома ти? Нека да бъдем и по-есктремни в примерите. Ако "Мейл он сънди" се опитат да закупят 1000 кг кокаин, дали няма да бъдат арестувани на момента, как мислиш? Те само "го купуват" и си е тяхна собственост.

Неуместни твърдения и сравнения.Цялата дандания мирише на холивуд похвати за засилване на интереса.

Е, да някъде вече писах, че когато главата на човек не ражда умности, може да роди само тъпотии.

Добре. Тя ще те послуша и ще се разсърди по твоя поръчка на баща си, но веднага или утре?

милата, само на ръце не е тръгнала още по улиците, белким някой спише нещичко за нея..