17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е голям глупак!

Пише, че той пиел и преди да са заедно. Т.е тя е знаела на какво се разписва и от кого иска деца. Т.е той обещавал ли е да остави алкохола, не е ясно каква е драмата.

Не искал да мислят, че би казал нещо лошо за нея, но точно това е направил! И пак не той е виновен, ами останал неразбран! Някои мъже остават незрели цял живот и все някой друг им е виновен за всичко! Те наистина не са подходящи за сериозни отношения, но капанът в случая е и за двамата! Жалко за Дженифър Гарнър и за децата им. Тя заслежава нещо по-добро, а децата със сигурност ще са по-щастливи, когато родителите им са щастливи, макар и по отоделно!

Е нали тя си го е избрала такъв, той обещавал ли е да се променя.

Политическата коректност повелява да се обвинява мъжа за всичко. Ако е и бял, значи няма никакво съмнение, че е виновен. Това е повелята на времето в Щатите. Тръгнали са по пътя на ЮАР с бързи стъпки. До 10-15 години ще са кочина, ако не се случи чудо.

То, само вино и грозданка не мой та докара до т,ва положенее.

А?...Фъфлек

Мамка му!!! Страхотна мацка!

За съжаление Афлек е прав. Има много мъже, които попадат в капана на такива бракове.

Поредното пияде, което обвинява всички други за пиенето си, освен себе си...

Мъжете имат право като не ги кефи някой да си съберат багажа и да си ходят. Същото право имат и жените, между другото, като не ги кефи някой да си съберат гащичките и да си ходят. Същото направи и Адел, ама никой нищо не и каза - нали? Даже интервюта дава и и пляскат, нищо че детето е нещастно.

Абе аре стига - кво е казал. Казал е че не е бил щастлив от брака си и е почнал яко да порка. Ами просто жена му е една от тези жени, които душат и усукват и мачкат и тормозят и човека е избягал от нея. Е кво плаща си издръжката и толкоз, а тя да си намери нова жертва. Що искате да го цензурирате. Между другото американките затова си седят разведени щото мъжете им бягат от гадния им нрав. Ами що смятате че трябва да и пази репутацията и да е играе виновния добър глупак. Когато се разпада един брак, обикновенно вината не е само на мъжа.

Афлек ми падна в очите след това изказване , явно е разглезен човек, който оправдава грешките си чрез жена си..тя е виновна и за изневярята с младата гувернантка ..класика..сега да видим с Лопез колко ще изкарат

Мъжете имат право като не ги кефи някой да си съберат багажа и да си ходят. Същото право имат и жените, между другото, като не ги кефи някой да си съберат гащичките и да си ходят. Същото направи и Адел, ама никой нищо не и каза - нали? Даже интервюта да и и пляскат, нищо че детето е нещастно.

Човекът е прав. Не е нужно да продължаваш връзка, ако се чувстваш зле, дори ако имаш деца.

не е важно прав ли е или не а обсъжда кято селска клюкарка

На мен ми се вижда полезно. Харесва ми също, че не се е опитал да си измие ръцете с нейния нрав или подобни оправдания.

Докато ни занимават с глупости цените правят скок-подскок, вече със заплата си купувам два пъти по-малко продукти. Иначе на Афлек му дреме за сензациите.

Попаднеш ли в устите на курвалака, нямаш полезен ход. Ако те нерви кучката, бий шамарите докато е време. Оставиш ли на обществото/съда да ви оправя - загубен си. Винаги ще вземат страната на жената, каквато и мърсотия да е направила.

Щом майката е невинна, значи децата са лошите.

еми точно това е казал...като виждам направо я е "обсъдил"...да беше казал само уважавам майката на децата си ..това е всичко, не желая да обсъждам...Това е мъжко поведение...а сега звучи неправдоподобно

Точно децата са били неговия капан. Да не се прави.

Успял бял хетеросексуален мъж няма НИКАКЪВ шанс - винаги и за всичко е виновен.

че е съградил света такъв, какъвто го познаваме...

Дай да побъркаме децата, че е най-лесно.