Актриса описа подробно как Джефри Ръш се възползвал от нея

Ръш я опипвал по време на репетициите за постановката "Крал Лир"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ще стане, когато жените започнат да се съдят една друга за сексуални посегателства. И за мъжете ще важи. Още малко, и гледайте накъде ще ръгне този свят. Вече бях свидетел на случай с 2 деца - момченцето на 4 г., а момиченцето почти на 6. Децата са събрани на детски рожден ден. Момчето се надига на пръсти и се опитва да целуне момиченцето по бузата. Бащата на момичето скача и обвинява родителите на момченцето, че детето им било перверзник. Всички родители в потрес, но човекът заплаши със съд родителите на момченцето и че ще изиска детето им да мине през психолог, който да установял сексуалните му отклонения! Интересното в случая е, че бащата на момичето е медицинско лице, т.е. предполага се, че би следвало да е адекватен, образован и сексуално просветен човек. Не знам, но след този случай ме е страх да отида на лекар - всеки път се чудя на какъв психар евентуално ще попадна.

да плачеш ли...

Ако я беше наебал нямаше да се оплаква.

Нали била умряла, как е усетила ?

Все тия мъжкарани и грозотии ги опипват ... как една красива жена не се оплака!

вчера, в тъпканицата в метрото, до мен се допря дупарата на една...ще я съдя за тормоз!

Стига бе! Докосване на бедро и гърда и вече говорим за сексуално посегателство!?! Та тая е актриса! Какво очаква? Това е част от играта по дяволите! Стига вече с тия metoo глупости! Аман от джендъри и обвинения в сексуално насилие!

Тая след като приключи с актьора, може да се оплаче и от гинеколога си, защото и от там може да изкара някой лев.

Бил я опипвал. Голяма работа. Циците ти да не са от сапун че да се изтрият. Ако опипването е престъпление, всички мъже в света са престъпници. Когато ви опипват ви е хубаво, а като свършите парите - ама аз не исках.

------ В нея се отправяха обвинения за сексуални посегателства срещу 67-годишния носител на "Оскар" -------- Мдааа... Интересно, кой е посягал сексуално на 67-годишния носител на Оскар... Няма да се ограмотят нашите журналисти и това е...

Баш си е истината. От къде на стареца да му дойде на ум да опипва? Той се е полюшвал и опирал немощно, но тогава няма как да избираш къде, а след това някой опипва джобовете му.

Ето, поради това, манастирите се делят на мъжки и женски ...

Захлебват ли, захлебват жениците - сега му е времето, едни - известност, други пари за черни дни. Само дето скоро няма да остане неотръскан тип и ще дойдат черните дни, жениците никой няма и да посмее вече да ги бара изобщо и пак ще има вой и хашмиту и немито.

Добре де защо още на репетицията не му е извъртяла един шамар ако са я опипвали без нейно съгласие? Почуствала натиск отстрани на едната гърда. То по тази логика мъже и жени не трябва да танцуват или пък да правят изобщо нищо заедно. Току виж някоя усетила страничен натиск по гърдата. Малко абсурдно почва да става всичко. Ако целта е да се насади страх от всякакви хетеро отношения в обществото се справят доста добре. Чудно как някой п.дал или някоя л.збийка не се е оплакала, че някой я е докоснал.

Глупости на търкалета! Те дори не са били на представление където бих я разбрал ако не реагира за да не го провали. Но на репетиция какво пречи да се развика и да му вкара два шамара, да се обади в полицията и да подаде жалба? Усещала бавно движение, е що не се е дръпнала? Ако беше реагирала нямаше ли да видят другите присъстващи актьори и сценични работници? Сега да очакваме ли Джанет Джексън да съди Джъстин Тимбърлейк задето й разпра сутиена по телевидението? То беше нагласено, ама булята ще каже "аз не исках, само се правех" и после гледаш бедничкият до просешка стигнал.

Ако започнат да ги гледат тези съдебни дела при закрити врати, да не им дават гласност, мисля, че рязко ще спадне дела на позабравените или никому неизвестни актриси, които се сещат след 5-10 години, че някой ги бил барнал веднъж там дето не трябва.... всичко май е да се поразшуми около тях, белким някой се сети да ги покани на някой кастинг, или да припечелят някой лев, ако на ответника не му се занимава с цялата шумотевица. Вие, журналистите, в търсене на сензация направихте от мухата слон.

AAA не така.Искаме снимков и видео матрял на деянието.Ако може в изпълнение на немски актьори :). Ви е....м и криворазбранната демокрация.

И аз съм жена, но това ми звучи все едно се хвали. Разбирам да беше 18 год, но...Е, не, че е приятно това непредизвикано внимание, но чак съд ?

Боклуците сред жените не са по-малко от тези сред мъжете!

Така е, но най-големите боклуци сте вие третополовите джендъри, които срещу заплащане рекламирате, че да си такъв е куул! Вас първо трябва да избесят! джендърите на шорош!

Явно е оставил другата гърда недокосната и ето го ефекта... Интересно е и как го е изиграл като “оплакващ баща и същевременно да я обарва по бедрата и гърдите”. Определено се е “възползвал” неимоверно много от нея! На кладата веднага!