Актрисата Ан Хейш, която катастрофира тежко, е в стабилно състояние

„Семейството и приятелите й призовават за вашите мисли и молитви, както и за уважаване на личния й живот в този труден момент", се казва в изявление на Хедър Дъфи Бойлстън, с която тя прави подкаста "По-добре заедно"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе искате да създадете някаква драма със състоянието ѝ ама от кадрите се вижда, че се изправя на носилката и се тръшка в истерии. Два три шамара ще я оправят. Драмата е за тези на които е къщата.

Господ не обича ЛГБТ-то много, много. След като не е негово творение, разбираемо е.

Дрогираната либерастка е унищожила къщата на невинни хора. Добре, че няма жертви.

Влязла е на мазен дрифт в завоя...

Небива да се аяда зад волана след употреба на алкохол или наркотици. Още като е потеглила преди катастрофата се е фраснала на заден ход.

Неграмотници,актрисата се казва Ан Хечи!!!!!

До сега все ди мислех, че това е Ан Хечи....

Един нормален няма в Холивуд. През 2000г., по сутиен и шорти, Ан върви 2.4 км през пустиянта на Калифорния, озовава се в къщата на непознат, намъква се вътре, пие много вода, сваля шортите и заявява на човека, че трябва да вземе душ. Той, смаян, й подава хавлия. След душа, Ан обува чехли, като го подканя и той да направи същото и се настанява пред телевизора и иска да гледа филм. VCR-a на човека не работи, но Ан си остава седнала, и не дава никакви признаци, че смята да си ходи. Озадачен, човекът, най-после, звъни на шерифа и пита, как се постъпва в такава ситуация. Когато последният се появява, Ан обявява, че е Бог и ще вземе всички със себе си на небето с космически кораб. После героинята твърди, че първите 31г. от живота си била луда, щото баща й я насилвал. Последното, изглежда, е традиция в родния й щат Охайо. И за да се изкяри от всичко това, в духа на добрата стара Америка, Ан издава в 2001г. мемоар "Наречи ме луда". 'Начи така съм се смял, особено на гостоприемния човек с хавлията. Последно, името й се произнася ХЕЙЧ. Не че има голямо значение, щом е дъщеря на Бог.

Ан Хечи !! Ан Хечи !! Пак некой олигофрен е преписвал !

Така се транскрибира името й. Anne Celeste Heche (/heɪtʃ/ HAYTCH А ако се заслушаш в новината за катастрофата, ще чуеш, че я произнасят Хейч. Линк;https://www.youtube.com/watch?v=Ubqhr_OIeWU. Писалият, не е олигофрен.

Двамата с минусите или сте глухи или не сте чували английски през живота си. Слагате минуси на говорителката от FOX News или на собственото си твърдоглавие? Но нека е Хечи, вижда се, че така ви е по-лесно. Много по-трудно е да признаеш, че години наред си грешил.

Говорителката на Фокс Нюз е негърка, която никога не е чувала за Ан Хечи и идея си няма как да произнесе името и!

Щеше да е щастие да се лишим от още едно безполезно същество.

Да, произнася се Ан Хечи, за тези, които са запознати с произношението на английски език. По всички американски новини я наричат и винаги са я наричали Хечи, но някой у нас е решил да я прекръсти...

Tea, дай ми линк към тези новини, а аз ще ти дам два, докато чакам от катастрофата и AFI Awards. https://www.youtube.com/watch?v=Ubqhr_OIeWU https://www.youtube.com/watch?v=2NNfYRPmWz8 Отвори ушите, затаи дъх и слушай внимателно - и на двете места е Хейч. Ако се изписваше Heché като carré, например, и беше родена в Квебек, тогава може да е Хече.