17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Б-я за такова дребно нещо даже няма да го споменат по медиите.

школата на Тулупа за тези неща?

Леле! Затвор за подкуп! А тук във всеки университет е пълно с "дарители". Затова ни е такова и образованието и всичкото.

Иванов, и в Америка е така! Не го е измислила тази актриса! Просто нея са я хваналаи! Може би защото не го е изиграла добре! Иначе навсякъде подкупите “железни врати отварят”.

"Логлин", така ли се произнася, а?

Произнася се Лофлин.

За тези пари тук ставаш ректор на СУ, нищо че преди това имаш само основно. Кога ще ни стигнат хамериканците???

Малеий ,..Тулупа трябва да лежи 200 години с тея пълни чекмеджета с Евра !!;))

УНСС (утре носете съответната сума) За НСА или пък за "Сви666тов" с така наречените им спонсорства да не говорим. А, извинявайте - в НСА може да се плаща и в натура :)

При нас това е невъзможно, защото ставаш спонсор на университета и ти приемат децата официално. Това го има и за средните , и за висшите ни училища. Не става ясно от статията дали все пак децата са приети и къде е сумата - нима е върната на родителите???

УВАЖАЕМА ! Да не би да имаш юридическо образование от България ? Ако е така - поправи си начина на мислене и не обсъждай какво е станало с парите за подкупа ! ! ! Там не е като в правовата държава България ! Там нещата са гарантирани да не стават като у нас ! Там правото служи на хората а не както тук правото да служи за обогатяване на магистратки и адвокатки !

Замазват сегиз тогиз на хората очите с някой балък. Кое е това лелче? Актриса някаква, но наследничката на уолмарт човек уби от джигитлък и дори не беше съдена. И там за кокошка няма прошка, просто милионите, които се искат за да няма закони са повечко - все пак друг стандарт.

Тези "спонсорства" в БГ започват още от родилното. Ама е така, защото сме големи тарикати. Или просто сме тъпи, прости та чак вдлъбнати...

В ДЪРЖАВИТЕ В КОИТО НЕ Е ИМАЛО , НЯМА И НЯМА ДА ИМА ПРЕСТЪПЕН СОЦИАЛИЗЪМ И ПРЕСТЪПЕН КОМУНИЗЪМ Е ТАКА ! ИМА ОСЪДЕНИ ЖЕНИ !!!!!!!!!!!!!!! И ЩЕ ИМА ! И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ОСЪЖДАТ ЖЕНИ ! ЗА ТОВА СА ДЪРЖАВИ !!!

Е при нас такива работи не могат да се случат! Как подкуп, как рушвет?! Просто парите щяха да са усвоени и изхарчени. За почивки, за апартаментчета от преподавателчета с големи имена.

Ами струвало си е. Вече и аз я познавам. Егати Пи-Ар а!

Тази излезе... ама от тези от фирмата, дето са уредили, и онези, от университета, взели подкупа така и никой не влезе;)

Ако подкупа беше взет, девойките шяха да са приети в унито, да са турени под похлупак, че да избутат лесно и никой нямаше да арзбере за случая. Съвсем като на Територията.

Не подкуП а подкупИ... схемата е от десетилетия но ги хванаха защото напоследък са "приемани" в университетите със спортна стипендия а децата на почти 50 от подкупващите не са се занимавали с никакви спортове. Част от "услугите" са били осигуряване на лица които се явяват на изпити и събеседвания, уреждане на дарения срещу приемане и то не само в едно учебно заведение. Доказаните "клиенти" на фирмата са 200 изтъкнати представители на американското висше общество... но пък се пазят документите на над 5000 човека които са се интересували от възможноста децата им да учат вишУ и ако не бяха прередили няколко черни никой нямаше да раздуха историята;)

Чета и си мисля за България

За жалост и с университет и без университет, нищо не става от глезените деца на мама и тате.

От тези деца които не са глезени ,след като пораснат.... идват много по-големи проблеми за обществото.

Гевезетата създават най-големите проблеми на обществото. Не са научени да се трудят, не са научени да споделят, не са научени да уважават другия. Сблъсъка с реалността извън стъкления похлупак им действа много зле.

Страшното е, че на масата идиоти в политиката децата им учат в най-престижните училища по света. Последните не блестят с нищо!

Актриса от сериал с нисък рейтинг в България ...

Е това не е възможно! Та всички знаят че такива неща се случват само в Русия! А в педокритична Америка това е невъзможно! Там няма никаква корупция там няма никакви лобита които приемат така наречените дарения напълно законно, изборите не са фалшифицирани с мъртвите души гласуващи за Бидона... Абе това са чиста проба измислици!

в Русия няма смисъл да ги прибират в затвора, вор-овете там са навсякъде, може би само в затвора няма.

Туй го кажи на крава ските сенатори и суперпупер бизнесмени. Типичен пример е тази женица и нейното мъжле.

Както каза баба Гицка от Петърч - "Who the fuск cares?"

Всеки с 2 грама мозък в главата. Все едно да не ти пука за данъците или това кой те урпавлява. Това което се случва в тази система (образователната) от първостепенно значение за всичко в обществото.

Американски работи, сър. Българите си мислят, че са изчислили корупцията

Не си глезете децата и не овиквайте всеки учител който им напише адекватни оценки. Вижте ги тия двамцата - имали са всичките ресурси на света да образоват дъщерите си, а им се е наложило да ги бутат по втория начин (и то като спортистки). Ако и като спортистки не могат да покрият изискванията, не ми се мисли каква им е гимназиалната подготовка... Вярно, че у БГ с толкоз пари по 10 докторски титли и по една професура ще осигурите на дебил с КИ 75, но дали това искате от живота? Или сикате истински резултати и постижения? Мисля, че е второто!

С толкова пари няма да го образовам в БГ-то - ще го направим депутатин...да кове лобистки закони и да прибира куфарчета. Те такова е мисленето на 90% от народонаселението.

Най-вероятно толкоз пари ще стигнат и за дупетат и за професура.