Актрисата Лори Логлин ще се признае за виновна по делото за подкупи

Логлин и съпругът й платили подкуп, за да бъдат приети дъщерите им в Южнокалифорнийския университет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Lori Loughlin се чете Лори Лафлин!

Защо ги отваряш - Нали сме братя и всички в Булгаристан станаха големи " Американци " ?! Щом знаят да се превземат , че Английският им е по-лесен от Българския да си направят труда и да го научат !!! На селяците ще кажа само , че Английският език не е само " F..k " и " Sh..t " - А иска четене , ако новите поколения превзети бунаци знаете изобщо какво е това да можеш да ЧЕТЕШ ?!

Знаете ли защо се нарича Зелена карта защото това е зеленият хайвер на който кълве американската мечта!

Браво браво браво това са децата които ще открият ваксина срещу ковид 19 и ще изхарчат за нея 10-15 милиарда за да избият следването си . На това разчитат Американския президент!? Но засега само дезинфектант действа? Това е научният прогрес в Америка. Докато не дойде беден румънец Руснак или албанец и свърши работата срещу зелена карта?

А съд за онези, които са приели подкупите? Или това там е ненаказуемо?

Онези взималите са се споразумяли с прокуратурата да издадат всички тези известните. Според мен подкуп със сигурност е на онази Отчаяната съпруга 15 бона до 30 бона. Половин Милион да не са луди да дадат подкуп - това с голяма вероятност може да е било дарение наистина.

Логлин и съпругът й платили подкуп, за да бъдат приети дъщерите им в Южнокалифорнийския университет 9 у нас това не може да се случи поради липса на корупция !!! Ние имаме само усещане за нея !!!