17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо общо със случая, но се сетих едн серия по Тери Прачет където дебелата дама от благороден произход бр представена като спортна мулатка, дебелият тип, мръсен и пушещ пура бе момиче в инвалидна количка, джуджето бе представено от недодялан гей а самият капитан Ваймс бе недодялан алкохолик незнаещ къде е, тъп и дрогиран през цялото време. Идеята ми беше, че всичко е ужасно изменено и опорочено. Пренаписва се всичко, буквално всичко, опорочават се хора, исторически събития, доброто вече е лошо. белият е враг, онзи дрогираният е светец, неплащащите данъци са насърчавани и поощрявани а добрите и работливите мачкани и преследвани от машината. Кевин Спейси го смачкаха осъден и оплют от анонимен ищец. Хубаво, че го оправдаха но съсипаха не само образа му но и човека за винаги. Вече правилото е Виновен си докато не докажеш противното а ние знаем, че си виновен дори да го докажеш. Недоказуеми действия от преди 20 години се оказват неоспорими доказателства а тълпи от озлобени крадци са борци за свобода. Скоро, много скоро ще ни притиснат в прахта, ще ни извият ръцете и ще дойде новият световен ред , реално вече сме в него

Mного тъп превод,неразбираем на места....Ехо,редактирайте с цел да изглежда разбираем текста преди четене!

Стига бе това недоразумение и Кевин Спейси.

То вече не остана нито една сексуално НЕ насилвана дето се мисли за звезда.

Няма как да ти посегне, защото е обратен - Цитат: "Много млади мъже имат „истории" с Кевин Спейси.“

Поредната, която няма какво да каже, но го казва с много думи, че чак и с книга! Интелектуалка, Уотсън!

Ами моме, на времето не ти е направило впечатление, защото не е станало нищо, кой знае какво. Сега всичко се прекеспонира с цел да се скарат мъжете и жените и да се раздели обществото. В природата на мъжа е да предлага на жената, в природата на жената е да приема или отказва, но да не приема предложението като сексуално натрапване, а като комплимент, че е женствена и желана! Сега едва ли не всеки флирт е сексулано насилие, тотална глупост!

Ама разбира се, всяко желание БИ МОГЛО да се разглежда и като комплимент, но също така има и драстична разлика между "много си хубава днес" и "ще ти пръсна сливата ма, кукло". Ей това е хубаво да се научи.

Дали жената го вижда като сексуален тормоз или като флирт зависи единствено от това доколко мъжът й харесва. Дебелакът е свиня, но ако има пари е мечок.

всъщност, сувари нищо лошо не казва за спейси, дори напротив-хвали го. няма как спейси да се е натискал на сувари, той сам си призна, че е гей, а простотиите дойдоха от нереализирали се в киното озлобени и алчни хюмнета. всичките тия болшевишки простотии в голливууд се отразяват много зле на киното. например, сериалът къща от карти е чудесен, но се скапа тотално с отстраняването на спейси. п.п. апропо, съдът оправда спейси! но какво от това, злото е сторено...

Тая сега се фали, че Кевин Спейси и го е турил навремето или се оплаква, не мога да разбера?

Поредната която иска да изкара някой лев на гърба на друг

Обратното, за нея случилото се е било нормално и очевидно е нямало СЕКСУАЛЕН елемент. Иначе филмът изведнъж придобива друг привкус - баща убива педрото, който се увърта около сина му или се измъква. А репликата от Бейби драйвър е култова "I could not believe the balls of this kid".

Всъщност Сувара е написала голяма червена точка на Кевин Спейси.

Как точно? Нещо лошо ли е направил Спейси? Момичето се плющи с който падне от 12 годишна. На 20 вече беше отракана холивудска ковра. Спейси леко я е въвел в ролята й, човекът е на 40 и нещо и нема как да мине за "стар", особено имайки предвид, че Спейси трябваше да се нацепи за тази роля. Даже мисля, че ако въобще някой е имал мръсни мисли, това е била тя, а не той, който просто я подготвя за сцената й. Това е много добър филм, отдавна не правят такива, сега празноглавите правоверни леберастчета гледат как някакъв безполов се влюбил в автомобил и им се родили три малки прасенца със светещи очи. Марвел и комунистическо промиване на мозъците на младите.

Червената точка е в положителен смисъл. В детската градина добрите деца получаваха червени точки, а лошите черни. Тоест казала е, че нищо лошо не е видяла от него, а й е помогнал да се отпусне за сцената.

Оф Защо не пише и разказва от 12годишна, а от 20г, може бе защото само “Кевин “ е УДОБНА МИШЕНА Разбираме, че е страдала, но за кино се иска характер ! Да не казваме “дупе”, че в случая ще е извращение:(

Ами "дупе'. лИце продава