Коментари - Акцията срещу Крис Нот продължава - уволниха го от "Закрилникът" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато му сваляха ципа на панталоните се чувстваха значими, а сега реват. И преди, и сега законите за сексуални посегателства са били едни и същи. Защо не се жалваха тогава?

Аман вече от простотии! Май свършиха вървежните и започнаха да натягат тия от втора линия. След някои и друг милион и съсипан живот на човека няма вече да има обвинения. За тия кокошки, дето му се водят co-stars няма да коментирам

Аз да кажа, че си ме изнасилил преди 30 години, а ти после ходи обяснявай, че си на 29.

За пари неговата Кари го изостави , все пак е еврейка и другите колежки също , ниска топка са те ! Тези изнасилените защо сега се сетиха , че са изнасилени ,когато го видяха на екрана и решиха ,че може да изкарат пари ! Ми Ту е напас за Америка зад тях стоят мастити адвокати специалисти по източване на пари !

Полицейски участък. Идва при дежурния бабичка и казва: - Дойдох да заявя, че ме изнасилиха! - Госпожо, къде, кога, кой? - Един непознат млад мъж - силен, висок.. Тръшна ме на една пейка в парка и ме изнасили! Беше през март, преди 35 години... - Ами защо идвате чак сега?! - Минавах през парка и ми беше приятно да си спомня!

При такива колежки врагове не ти трябват. Животът ни се е идиотизирал до такава степен, че сигурно някой ден и за секс трябва да подаваме писмено заявление пред правните инстанции, за да се подсигурим. Би било нещо като дигитална прокуратура, която регистрира сексуалните контакти по взаимно съгласие. Незаявените ще бъдат класифицирани като изнасилване. Феминизмът и джендеризмът са бич за развитието на човечеството.

народния съд се връща... този път идва от запад!

Как така взимат мерки срещу него само от изказвания. Доказателства има ли, честен процес, присъда?

Коментарите на форумците по тази тема са винаги едни и същи. Моите също. Това че една жена ти влиза в стаята не значи, че директно ти се дава право да правиш секс с нея. Всеки има право да си промени мнението в последния момент - може да те види, че не ставаш, да се почувства заплашена, да изгуби желание. Тези травми причиняват нараняване и огромен срам, който повечето жертви крият с години именно защото се страхуват, че ще ги обвинят, че сами са си го търсили. Като оставим теорията на страна, не одобрявам уволненията, защото до момента още нищо не е доказано в съда. А и кой ще уволнява уволняващите? Ако някой си мисли, че не е способен на долни мръсотии, нека почака и поживее още малко.

Значи още нищо не е доказано срещу този пич и вече го заклеймиха като изнасилвач, а Майкъл Жаксъна бил невинен, щото съдър така накрая казал, въпреки, че има доказателства?! Как се промениха времената...

Правим секс само за пари. Нека си плати дамата, пък после да твърди, че не било по желание.

И която претендира за великия стожер на демо(но)крацията. Мда.... Дебилизмът май се конкурира с двойния аршин там

Ти добре ли си? В САЩ никой не ти дължи обяснение за уволнение. Достатъчно е някой да се оплаче и си аут. Това да не ви е измисленият свят в който живеете. Затова само американците са богати, а във всички други държави живеят провалени прошляци. 16 годишно американско дете има повече пари по сметките отколкото 3ма европейски пенсионери. За държавите от третия свят не искам да говоря.

В САЩ могат да те уволнят за всичко. Никой не е длъжен да ти дава обяснения. Това да не е изостанала Европа, Азия, Африка или Иберийска Америка?

сексистка женска измекярска паплач

Не схващам малоумната мода с превъзнасянето на американците от тъпаците в България.

Като доказан индивид, който от години е за еманципация, тоест равноправие между половете, абсолютно не съм съгласен с тезата, че жената е "слабият пол". Естествено изхождайки от позицията, че мъжът се съобразява и е достатъчно възпитан и отговорен. Идиоти има и винаги ще има. Обаче е време да отворим една скоба. И то голяма. Както се казва да "ъпдейтнем" към реалности а не към сантименти. Ще обясня какво е значението на думата Сантимент, защото се оказа, че твърде много образовани и уж начетени хора нямат идея за семантиката и. От тълковният речник: Значение на думата сантименти мн., сантимент, м. Разг. Ирон. Излишни чувства, емоции. Та да продължим. Реалността е, че масата представителки на женският пол, са отраснали с постоянно очакване за Сантимент към тях. Още от малки са третирани като "принцеси" и на "тати безценното". Схващате логиката. Обществото е свикнало да гледа под общ знаменател над тях като "бъдещи майки" и "закрилници". Медии, корпорации и правителства удобно ползват създадената "обществена представа" за каквото им е удобно. В съвременният свят, момичетата и жените са далече от романтичната представа отъждествена с бабите им. Те са кариеристки, манипулаторки, инфлуенцерки и злоупотребяват с властта им под знак на сантимент ежеминутно. Пак казвам, идиоти винаги е имало и ще има. Мачовският модел на поведение, типичен за нашите ширини е тотален цирк водещ до дискриминация и терор на жени и деца. Няма спор по тази точка. Но. Тези индивиди трябва да носят отговорност пред закона, по законова логика, не по "модерна и феминистична проекция". Трагедията на феминистичният модел е, че възприемайки и иземвайки функции от мъжката дефиниция на поведение, се попада в дисбаланс, който няма корекция след това. Изкривяванията се прехвърлят на децата. Така, че е време за диалог. Не за пропаганда или едностранни модели на псевдо-корекция под знак на презумция и колективни форми на отмъщение.

Хахахах, да това е яко, искаш ли да правим секс... мдаа, ами трябва да отидем до нотариуса да подпишем че си съгласна иначе ще ми излезе скъпо.

Лабава ти е майката, мислела е само за себе си. Аз как влизах специално да завивам сина си, въпреки че го оженихме за една златотърсачка. Ненагледния ми принц да падне толкова жестоко, защото доказано мисли само с долната си глава. Добре че бях аз, да спасявам положението.

Бе педерас

Жалък опит за прехвърляне на "монетата". Това, което е написано по-горе е реалност. Това, че някой майки лигавят синовете си и ги използват за кошчета и проекции е същото, което бащите правят с принцеските. Не сменя тезата, че масово жените бягате от отговорност и злоупотребявате.

крис нот и (също преследвания от мееее туууу) пласидо доминго са красиви(особено в младостта си), известни мъже. айде холан, притрябвало им да изнасилват. честно и почтено ги поканил в апартамента си, а тия повлекани решили,че ги кани, за да си говорят за астрономия....и чак сега се сетили, щото го видяли в новите серии... съсипаха карерата на кевин спейси, съдът го оправда, но кариерата му замина. актьор, който можеше да изиграе всичко! сега същото с крис нот... а за измекярското изявление на трите треторазрядни актриски от сексът и градът прасто нямам думи....половинатим сериал се крепеше именно на връзката между кари и тузаря, ама сега се сетили да лаят....

От статията се вижда, че с Крис Нот бягате от отговорност и се мъчите да изкарате жените виновни, проститутки и златотърсачки, още повече ако не знаят точно по кой начин да си потърсят правата.

Има закони. Има законови процедури. А жените са доказано проститутки и златотърсачки, също както мъжете измамници и курвари. Едва ли тези "жертви" не знаят как да си "потърсят" правата. По-скоро яхват безумната вълна "Ми ту". Чакам мъжката вълна от подобен тип.

Едната от тях, Лили, твърди, че се е запознала с актьора през 2015 г, докато е работила в нощен клуб в Ню Йорк. Тя заяви, че той я поканил на вечеря и след това отишли ​​в дома му. "Той се опита да флиртува с мен, в началото беше внимателен. Той продължаваше да се опитва и аз трябваше да кажа по-твърдо , че ще си тръгна. Следващото нещо, което си спомням е, че той свали панталоните си и застана пред мен", споделя тя. Момичето добави, че му е напомнило, че е женен (съпругата на актьора е Тара Уилсън), но това не било пречка за него. "Той каза, че бракът е бутафория. Моногамията е нереалистична. Той ме изнасили отзад точно пред огледалото. След това се почувствах ужасно – бях изнасилена. Друго момиче, използвало псевдонима Зоуи, разказва, че се е запознала с актьора на работа във фирмата през 2005 г, която е работила с него. По това време тя била на 22 години. Според нея Нот флиртувал с нея и започнал да й оставя гласови съобщения. Тогава той я поканил на басейн в Западен Холивуд, където имал апартамент. Обсъдили една книга и тогава тя казала, че трябва да се прибере. Отивайки до апартамента, той помолил Зоуи да му донесе книга. Когато тя влязла, той я целунал, а след това я нападнал и изнасилил. Зоуи твърди, че била против и го е помолила да спре, но той не го направил. На молбата й да използва презерватив, той се засмял. Едната по времето на изнасилването се любувала на гледката в огледалото при "изнасилването" й от 60 годишен и чак след това се почуствала ужасно. Не по време на "изнасилването", а след това. Другата пък го помолила да си сложи презерватив докато я "изнасилва", била ходила после в болница, ама медицинско свидетелство за изнасилване нямала и в болницата нямало данни за нея след 16 години. Но ми е интересен следния казус. Двамата голи и аха-аха вече той да го вкара и тя каже "НЕ", но инерцията води до проникванели, това също ли е изнасилване?

Как пък и трите си "спомниха" изведнъж случките?! Защо като се плющяха с него не го приеха за изнасилване?! Не понасям кухи лейки, свалящи мъже, отиващи в апартамента на някого, изплющяват се с него и после реват, че били изнасилени. Аз относно коментарите на колежките му, няма какво да кажа. Едната е лесбийка, мразеща мъжете, другата е алкохоличка, останала стара мома, а третата -изкукало бостанско плашило, което плаща на сурогати да му раждат децата.

Има някакъв резон в това, че нищо от обвиненията не е доказано. Да са му съсипали кариерата? Че то една кариера ум да ти зайде! Явно си го знаят, че е женкар, а пък и като се напие, мноооого голям му пораства и всички жени трябва да са негови. Не съм гледала тази сапунка в която бил голяма звезда, та не знам какво толкова го превъзнасят, ама ми мяза на третокласен актьор, който се е взел насериозно и си е повярвал, че е звезда. Поне на тези няколко снимки, които видях, има някакво много противно излъчване, просто ми изглежда гнусен и нечистоплътен.