Актьор нарисува картина с тялото си за благотворителен търг

Картината е вид съвременна интерпретация на "Сътворението на Адам" от Сикстинската капела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше една на някъде площад, гола, върху стълба. Тика си яйце във вагината и го снася върху паважа долу. Това също беше изкуство .....

Ние още отдавна го знаем това "изкуство". Едно време рисувахме с пикня на снега......Сега голема мода, всичко е изкуство.Некой пръдне в буркан или се размаже няква мацаница и уууу голема работа.Баси и изтрещелия народ.

Има един дето си прави клизма с боя, после се закача на едно махало и "лети"над платното напъвайки се. Е това му викам изкуство !

Покажете творбата. Внукът ми, като нацапа памперса ги рисува не по-лошо.

брях, да му се невиди, не знаех, че художниците не рисуват с тялото си, сигурно рисуват с ума си. хахах

Тая като я гледам как се е нашарила с татуси, ми става ясно колко и е акъла и колко лесно на младини е смъквала гащичките .

А ТИЯ ДЕТО СА ПРАВИЛИ СЕКС ДОБРОВОЛНО И ПОСЛЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ РОЛИ,КАРИЕРА, И МИЛИОНИ ПРИХОДИ. ТЕ КОГА ЩЕ СЕ ОБАДЯТ. ПРИ МИЛИОНИ ХУБАВИЦИ С ВЛАЖЕН ПОГЛЕД, Е ЯСНО ДО КАКВО СЕ ПРИБЯГВА , ЗА ДА ИЗПРЕВАРЯТ КОНКУРЕНЦИЯТА.

А пък мен комшийката Румянка с големите цици преди 50 г ме хвана за пишката.

Една медицинска сестра, по-голяма от мен, ме покани у тях и доста неща ми показа.

На тази простотия може да се сложи край по много бърз и ефективен начин, като просто се сложи давност от 2 - 3 дена за подобни обвинения, с цел да се ДОКУМЕНТИРАТ физическите следи от насилието. Ама явно никой няма желанието да го направи, щото си е бизнес за милиони... Толкова по темата. Същата история като с абортите. Ми ползвайте презервативи бе, лейки кухи.

Сигурен ли си, че коментираш под същата статия ?

Видимо субстанциите които приема водят до ретроградна амнезия с проблясъци през годините и постоянна нужда от лекар! Аз също! пия кафе!

Хората се интересуват от много странни работи. Ами да изнасилил те, защо не го каза, когато се е случило? И кой въобще се интересува от тези очевидно неуравновесени хора?

Никога не е късно да се изложиш като кифладжия...