17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъва Мадона, какви 5 лева...влезте в IMDB на всеки от изброените филми и потърсете името му...няма го, нали. Това да си статист не значи нищо. Този е такъв въздух под налягане...пееше по пъбовете из Лондон, и така и не доживя големия си час. За това се помъкна по телевизионни предавания...

Може и да има глас, макар че това зависи и от избора на песен, но на какво прилича този човек? Как се е обезобразил като туземец! Не се ли стряска като се види в огледалото? Много примитивно излъчване!

Точно така това са записи а сънчооооо

Е наистина преувеличават. Както и да е, не съм пристрастен. На мен обаче много ми заприлича на Дейвид Дрaйман от Disturbed. Същата визия, същите обици на ушите. Подобен дрезгав глас. Само няма всичките октави в гласа си като оня звяр. Късмет на човека.

Е, хаиде се придържайте към фактите и не преувеличавайте. Излиза, че е няква световна звезда. Дори той не се смята за такава. Изказа се доста скромно за участията си в киното и като певец.

Човека си пее. Докъде ще стигне ще видим. Мене по ме разтревожи русичката. Така да опропасти хотел Калифорния, стана ми мъчно :(

Има малко по- високо самочувствие- ще чуем дали е по- високо от таланта му с времето. Затова е избрал и песен на KALEO- в превод гласът,звукът. Но за да стане ГЛАСЪТ една песен и един стил не са достатъчни. Успех!

този екземляр няма нищо общо със Българин става за чистач на ...е хайде на басейни с пеенето няма нищо общо

Ей, че лъжливо заглавие, ами това просто не е вярно.

Това просто не е вярно, фейк новина, а по-сериозно малко.Човекът пее , но средно ниво на певец по крузните кораби.

Взривил грънци, той не може да пее вярно, не е талант , ха-ха взривил, по леко бе ДИР.

Камелии гледали си чалгата не се прави че разбираш нешто от музика спри да се излагаш

Егати и правописа!

Ако не бях гледал, Голос или Голос дети.... и ако не знаех кой е Васил Найденов, Чочо Владовски, Кирил Маричков... Диана Експрес.. Орлин Горанов.. и ако никога не бях чувал музика... този пич щеше да ми стане любимец.

Еее ти пък едни примери за певци даде........,особенно Кирил Маричков

В рапа въобще не се пее, но е стил.Всеки стил си има особеностил Кирчо е класика.

Беше вокалист на група Диалог.После се запиля по света и сега в гласът на Б-я. Тва струва ми се е тъп финал за този иначе добър музикант.

Като глас, визия, кариера....

е добре е :) възух няма, но ... ако се научи да диша поне малко от малко по-правилно може и да стигне ниво средно. Но реално е с пъти по-добър от тия четиримата тиквеници.

Гледах го, слушах го, чета коменарите, и имам чувството, че и тука е пълно с експерти, като в кризисния щаб! Няма лошо!

А бе ГЕРБ и Бойко са виновни

Човекът не пее лошо, но не е нещо особено. Играл храста, върху който пикае Дон Кихот в 6-то действие, и в 1 реклама за прах за пране - няма лошо...

Вършал, вършал по света , позастарял и почти се кротнал на задните си части обратно в БГ. Нищо де , успех все пак!

Kenn1111

Смешна история

Добре че избра Лечев, той си е рокаджия.

За тях няма ли карантина?

Това са записи.