Актьор от "Танцуващият с вълци" е обвинен, че 20 години е насилвал жени и момичета

Нейтън Преследващия кон става известен като Голямата усмивка във филма с Кевин Костнър, спечелил няколко награди "Оскар"

Обратно в новината

Коментари - Актьор от "Танцуващият с вълци" е обвинен, че 20 години е насилвал жени и момичета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите скуо дават, не се правят във вигвама на благородни девици, когато се правят - два шамара и пак дават. Аз казах.

Днес изаках страшно голямо лайно и се чудя дали да не го съдя за това, че при излизането ме изнасили.

Преследващият кон си е бил баш жрЕБЕЦ!

Докато е бил млад - без забележки. Като е одъртял и погрознял - олеле, ама тоя ли ме е е%ал, помощ, изнасилена съм Имайте малко уважение към възрастните и ги оставете на мира, за бога

Една известна българска блогърка, пишеща редовно, своите словоблудство-излияния щеше да каже, как добрите момчета били скучни, а лошите били забавни. Та това забавно, лошо момче добре се е позабавлявало за сметка на Лорчета и други подобни.

Е е тва не го очаквах от Пламтящата путка. Първо блъскай Коньо, а после изнасилена била.

Хър-мър,гуш и муш!

Кажете нещо и за Голямата Деменция.

Еблив е мангала, кво толкова :)

и какво ще правиш в този резерват, трябва да излезеш от него, ако не искаш да си затворено животно! И като излезеш, пак ти намират цаката! Е, много умно, няма що!

Да живееш в индиански "резерват" днес е ПРЕВИЛЕГИЯ. Там не плащат данъци, децата учат безплатно, безплатна е медицинската помощ, стоките нямат ДДС. Изгонването на индианец от "резервата" днес е равносилно на смърт - превръща се в простосмъртен американец плащащ данъци, нямащ медицинска застраховка, живеещ под наем на непоносими цени.

айде първо да мине делото, а, миту?

Тука по нашите ширини му се казва "етно-културни особености"

Не прочете ли - собствените му хора са го отсвирили още през 2015. Индианците са друг народ - не ги бъркай с индийските ауткастове.

в съседната новина - Шушумигу (Голямата Подмивка/Танцуващия с Путлер) директно виновен за убийството на хиляди цивилни плаши с 'ескалации'.. Ще го ескалира 'Лейди Гаага' стига да доживее.

Трепещия укросвине ;)

Т. нар. MeToo "роди" много изроди. Наскоро четох за жена от щатите, която в период от 10 години обвинила над 12 мъже, че я изнасилили. Естествено въпросните мъже са съдени спрямо думите на жената. Кодини по-късно става ясно, че е лъгала за всеки един случай. Все още е на свобода. Масово жени обвиняват в изнасилване богати мъже след като не са се поддали на натиск или изнудване. Такива случаи трябва да се разследват много внимателно и да се взема предвид, че в повечето случаи жените твърдят, че се е случило преди десетилетия и нямат твърди доказателства. Все повече прилича на лов на вещици

че това е бизнес? Който е спечелил повечко пари, трябва да му ги вземат!Е ще дадат нещо и на някоя женица да го обвини!

да попитам: а защо тези хора живеят в резервати, защо не ги интегрират демократично, а? А вие защо биете негрите?

Защото федералните власти нямат юрисдикция в резервата. Ако инданцте искат могат да излязат от резрвата да се "интегрират", но федералните власти не могат дори да прекрачат границата на резервата, ако не поучат разрешение от шефовете на резервата.

В Северна Дакота как влязоха в резервата и ги биха, арестуваха, а след това ровиха за шистов газ, докато им замърсиха реките и горите?

Спомни си вожда Бял Полуовес от "Параграф 22". В началото го чакали да си дигне вигвама и веднага дупчели за нефт и намирали. след това въобще не го чакали даже да си разпъне вигвама, ами само като почнел и веднага го изритвали за почнат да дупчат за нефт. Накрая, само като отидел някъде, за да си разпъва вигвама, вече намирал сондажното оборудване инсталирано. Дупченето за нефт и газ е свещенно и нищо не трябва да го спира.

Нещо не можеш да схванеш,нито въпроса на "Може ли", нито моят отговор. Добивът на шистов газ в САЩ е чисто частен корпоративен интерес и няма нщо общо, нито с интеграцията, нито със сегрегацията на индианците, за което се е загрижил въпросният "може ли". Освен това за арестите за които говориш, или се пробваш да манипулираш инфото, или си превеждаш с гугъл транслейт. Въпросните арестувани индианци са протестиращи и са изтласкани от частна земя, собственост на компанията , строяща газовия хъб. - с обвинения за унищожаване на частна собственост , щото са запалили тръбите, обвиненя за нахлуване в частна собственост. Федералното правителство няма нищо общо, нито е навлизало в резервата да ги бие,

Бедни ми Нейтън. Ако беше дошъл в Б-я да насилваш никой нямаше да те осъди. Тук цял народ го насилват ежедневно и все още няма осъден, а вождовете в парлаМента само пушат лулата на обединението, ама скоро ще настъпят мотиката.

Преследващия кон очевидно е преследвал жени... Защо не се оправдае с етнически традиции, както правят в България?

Няма как да се оправдае с етнически традиции, при положение че лично неговите етнически събратя са го подгонили. Виж , че са го изртали и са му забранили да влиза в еди кой си резрват на еди кое си племе.. Та явно много е прекали , че да стигне чак до федералнте власти, които по принцип не се бъркат в индианските работи.

Май и с кучки танцувал.

Те са танцували с него, той само им го е подавал

У пандиза сега ще има да го яздят яко негрите...

У САЩ май определено е официално разрешено многоженството, както се вижда от статията. Като добавим и мормоните, които държат цял щат (Юта) с размерите на поне 2 бегета...

Не 8, а само 5...

Ся в затвора батка, ша гу кръстим Голямата дупка

ПИПО

Ами елементарно е. Казва се Преследващият Кон, значи преследва кобили със цел съвкупление.

Американски мангал, една кръв с нашите римляни

Бог те знае от какво сисе пръкнал и ти...

Колко си зле, ако знаеш! Всъщност, ако знаеше нямаше да пишеш, а щеше да си се гръмнал някъде! Жалко комплексарче.

Абе и ние имаме един такъв ама е тиква преследващата тиква

Набедиха го Не е виновен като мен

Фашистите отново започват преследването на индиянци.

Когато индиЯнците са престъпници ги преследват... Така е в нормалните държави... Само в Русия криминални престъпници като Пригожин са лични приятели с президента...

Друго си е тримата хазари на власт да се дрогират по цял ден докато пращат 300 хиляди млади и стари православни украинци на сигурна смърт във война,която ще завърши така или иначе със загуба и преговори.

той постепенно набутва готвача да е главно действащо лице, и скоро да е конфликт украйна-готвач, а русия да изчезне от там

войната ще завърши нито така,нито иначе, а само със загуба на любимата ти Прооссия,бляд

Оставъм с усещането, че като не са пред камера, само се изнасилват и нищо друго не правят... Вече е прекалено!

Ако беше преследвал и насилвал сексуално мъже всичко щеше да е точно. В момента у САЩ масово са обърали плачинката.

Това къде го прочете, в "Комсомольская правда" ли? Или си бил лично в Щатите и са те шибали...

Ти сигурно си Лакирания нокът, нали!?!

Ако имаш виза и излишни дойлери за харчене ,разходи се до Кейп Код - Масачузетс. Нормални почти няма. Даже и студентите на бридата от БГ са обратни .

Започвам да имам подозрения защо са ти дали бойното име Седящия Бик след разходката ти до Кейп Код :)))

ате 20 години се кефели...

Кога е бил на 46 години?

Какво му е като е на 46?

Този вярно прилича на 60 годишен. :-)