Актьорите, които напуснаха зоната си на комфорт за филмова роля

За жертвите, които направиха известните, в името на своята професия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За филма "Чудовище" една от най-красивите актриси Шарлийз Терон напълня с 30кг. и направи специални загрозяващи козметични процедури. За тази роля тя получи Оскар.

Ми Сидеров ги слага всичките в маккият си джоб.

Жал ми стана за тях! Как ли се чувстват българите с 500 $ заплата месечно? Сигурно живечт в имения за 30- 40 000 000 $ и все се чудят с какво друго да го заменят.... За това им плащат!

А с 5 $?

Да ги бяхте докарал да живеят няколко месеца с минималната пенсия и с лекарства за по 100 лв. Проблем ѝ било на някаква, че трябвало да се научи да използва брадва.... Лигльовци!

Навремето Робърт Дениро за ролята си в разярения бик беше качил 30 или 35 кг, не си спомням точно и след това е свалил обратно тия килограми. Това разбирам аз да излезеш от зоната си на комфорт, а не да поживееш в друг град като Стокхолм или да следиш жени в метрото.

Корекция: "Разяреният бик". Сега виждам, че в бързината съм написал името на филма с малки букви и като част от изречението между останалите думи - доста неграмотно за мой голям срам. В статията е споменат и един от филмите, които много харесвам: "Последният мохикан" - версията от 1991 г. с Даниел Дей Люис, Мейдлин Стоу и, сега не мога да си спомня името на актьора, който играе лошия индианец от племето ирокези, той също е известен актьор. Филмът е много хубав, горещо го препоръчвам.

Леелее направо да ги ожалиш, многострадалните геновеви, дето една крачка не правят ако не е за много пари.

Тия хора получават милиони - голям проблем. Да дойдат в България, да поживеят с 400лв квартира, 150лв ток, 50лв интернет и GSM, и 900лв заплата - и по някое време да си изгубят работата, понеже ковид видиш ли и ... Ей това викам да излезеш от зоната на комфорт ...

Това, което си описал не е излизане от зоната на комфорт, а за съжаление е реалният живот, който водят стотици милиони хора по света, може би и милиарди. Но ако тези хора се замислят пък например в каква мизерия живеят едни други стотици милиони хора, а може би и над милиард в страните от 3-я свят в Африка и Азия, тогава може би ще оценят по-високо своя начин на живот, защото винаги може да бъде и по-хубаво, но може и по-лошо.

че то какъв комфорт е било и преди излизането

Посред зима замязал на Христа! Я да се подстриже и обръсне! И да се обади на Каракачанов за дрехи и продоволствие от склада! Дядо Хофбург, пардон - Хофман, вече не може да изиграе "Тутси", май и за Тутльо не става. Сал една Дженифър Някоя си ги отсрамва, наистина си я бива пред фотоапарата. Само да не мърда толкова шавлива. Осдтаналите? Останалите просто да са живи и здрави, и за тях ще дойде ред да им дадат по нещичко. И да кажат, в класа на кой експерт от НАТФИЗ са завършили и...защо?

Ейдриан Броуди в "Пианистът".

Некой от тия праснат ли е от група манафи заради изкуството?

Да ги ожалиш, особено онази, на която ѝ се е наложило да живее в Стокхолм и онзи дето се возил в метрото да заглежда жени.

Явно никой не е гледал филмите, а прави коментари.

"За да влезе в кожата на Стив Джобс, холивудската знаменитост се подлага на плодовата диета на технологичния гений. Лошото обаче е, че два дни, преди да стъпи на снимачната площадка, бива приет в болница, защото развива проблем с панкреаса." не знам колко от вас си дават сметка, колко забавно звучи това. Джобс всъщност умря от рак на панкреаса. щом няма мръвка в диетата ... няма живот!

Забавно е, защото е ЛЪЖА. Стив Джобс никога не е бил вегетарианец или веган. Прочетете за диетата му и не вявайте на този сайт.

Продали са си душата - затова толкова много пари получават.

Нямам нищо против артистите във всички области на изкуство и култура, но смятам че също като спортистите получават прекалено много. Не завиждам, защото имах добре платена работа при това много отговорна и слагах подпис под всичко което правех а има още по отговорни и трудни занаяти, които хем стоят в сянка, хем не са ултра добре платени. И никой не ги кани на червени килими и натруфени с дрехи които обикновен човек не може да помисли дори. Не знам колко милиона деца по света си лягат гладни, точно заради тези самозабравили се клоуни.

Защо заради тях? За съжаление, в много случаи точно дарения от тези самозабравили се клоуни помагат на такива деца. Не е изобщо редно, но не е задължително едното да е за сметка на другото.

Не знам откъде сте я преписали тази статия, ама сте изпуснали много други по-добри и екстремни трансформации на актьори - Робърт Де Ниро (Разяреният Бик и Недосегаемите), Крисчън Бейл ( Машиниста и след това наддаването му за Батман), Чарлийз Терон ( Чудовище), Даниел Дей-Люйс (Ще се лее кръв, Бандите на Ню Йорк, Линкълн), Матю Макконъхи (Далас Байърс Клуб) и т.н

аз на блейк лайвли още от малчуган искам да и го намуша. много ме кефи

Хората от шоубизнеса - най-значимите за обществото! Ежедневно хвалени и изтъквани! Разни учени и инженери - бошлаф - сопола си да не хвърлиш отгоре им.

13 часа на ден тренировки??!

като тебе, ти днеска 13 часа ще висиш пред телевизора и ще тренираш правене на голяма дупара

Свиня си ти

Ей, прасе. Тренирай ти 13 часа, ама не. Друго е да пишеш простотии на хората. Въпроса е релевантен.

Егати тъпата статия. А кога ще пусните статия за "миньора, излязъл от зоната си на конфорт и слязъл на няколкостотин метра под земята, еликтричаря, излязъл от зоната си на конфорт и се щачил на стълб при минус 15градуса..." Хайде да не изреждам всички професии. И не разбрах трябва да съчявствам на артистите ли? Особено на оня, който за да влезе в ролята си, трябвало да върви известно време след една жена в метрото. И това ли е излизането му от зоната на конфорт? Авторът на статията е абсолютен некадърник. Сори една що-годе добра статия не може да измисли за жалкия си хонорар.

Голяма мъка е била за тази Мара да поживее в Стокхолм.

Много зависи какво е й се е налагало да прави, докато е "живеела" там, за да влиза в роля. Ако някой е гледал филма да сподели битието на героинята

Живи да ги ожалиш.....направили малко усилие за милионни хонорари...

Отиди ти, излез от зоната си на комфорт и ще получиш милиони.