Алек Болдуин се споразумя с роднините на убитата операторка на филма "Rust"

"Постигнахме споразумение, подлежащо на одобрение от съда срещу продуцентите на "Rust", включително срещу Алек Болдуин, делото ще бъде прекратено", заяви съпругът на Хелена - Матю Хъчинс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Притежатели на този вид пистолет го заявиха ясно веднага след като този тип излъга, че пистолета не гърми без да натиснеш спусака, а фбр умува месеци....резил

за милиони няма закони, за кокошка няма прошка

като имаш кинти всичко ства

ВМЕСТО ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ТОЗИ РЕПТИЛ,ТОЙ СЕ СПОРАЗУМЯВА...ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ЗА МИЛЬОНИ НЯМА ЗАКОНИ .....НО ГОСПОД ГЛЕДА И СЛУША..

че една руска бляд е дала фира…

Окраинска

С две думи , всичко е пари! На никой не му пука за човека.....в някои държави!

Натопиха го, и даже следствие нямаше. Как така с истински патрони, ще стреля на снимки. Той не беше ли казал нещо против лицата от една определена народност? Като "Лъвското Сърце," дето нищичко не се чува вече за него?

Няма файда да съди до дупка и накрая да остане без пара по добре извънсъдебно споразумение теадвокатите се спааряват колко стува живот ана жена му и всеки по живо по здраво. Само тя дето плати с живота си за немърливоста на тоя идиот.

Играли са милионите.

Тоя трябва да е в панделата при черните паламарки

Че некой некадърен подпирач му е сложил бойни патрони ли?

Този филм не трябваше да бъде продължен! Но парите не миришат! Жалко за жената!

Пистолет не гърми случайно...и кой идиот би взел бойни патрони ...НА СНИМКИ НА ФИЛМ???

То се оказа, че там е било като в дивия запад. Използвали са оръжията от филма за стрелба по мишени. Явно е имало бойни патрони около оръжията освен халосни. Хора, включително предишния оръжейник, напуснали заради погазване на всякакви правила за безопасност. Общо взето май е имало масова безотговорност!

Различни дела са това. Това е гражданско между семейството на жертвата и виновниците за случая. Отделно прокурора на щата го съди - но още няма обвинения. И би трябвало естествено!!! За убийство става въпрос не за счупена камера.

По-смешно в случая е,че продължават с тоя филм, явно си гонят печалбата, и даже мъжа й на убитата жена, е включен като продуцент без да има общо с филма.

Филмът е планиран, наети са много хора и си е вид работа. По твоята логика, ако работник на строеж загине, трябва да зарежем сградата.

Имал бол пари платил, момичето няма обаче да се върне. А дали е останало достатъчно за чаветата?

Не виждам как споразумение между тях ше прекрати наказателно дело. Поне в България това е невъзможно. За САЩ не знам, там всичко е много сбъркано отдавна.

За да има присъда за криминално престъпление (това, за което прокурора е отговорен), трябва да се докаже криминална умисъл, каквато няма как да докажат. След това има граждански иск от роднините и там критериите са мъгляви и затова той урежда този иск с някакви пари. Няма нищо нередно и толкова трудно за разбиране.

В крайна сметка това е трудова злополука, нещастен инцидент или нещо такова.. Наказателна отговорност би трябвало да носи някой който е отговорен това да не се случи, според мен оръжейника , който/ято май се оказа някакъв джендър.. А.Б. по-скоро има морална отговорност и в крайна сметка е добре филма да бъде завършен, най-малкото в името на жертвата.. Така че добро е решението мисля. Със сигурност нямаше да е по-добре да се разчекне някой без никакъв смисъл...

В Грешка си Болдуен е продуцент и не маже да не е отговорен

Е колко да съм в грешка, той си носи отговорност, не малка според мен, но определено не и наказателна. На мен например шефа ми е продуцент , но ако утрепам колегата, колко да е отговорен шефа ;)

Ти ако си актьор, и някой ти набие бойни патрони какво ще направиш?

Май оръжейника този ден не е била на работа изобщо.

Като за начало ще проверя оръжието дали е наистина "студено". Най малкото никога не трябва да се насочваш оръжие към човек, освен ако не искаш да стреляш по него.

Ами явно ще е в милиони обезщетението така трябва, но от друга страна. тук се пита за Наказание по НК ..което за смърт по непредпазливаст е зятвор

Я, имаме специалист по англосаксонско право. Да живей!!!

и патагонското е така...или мислиш че някъде за причиняване на смърт е глоба

Какво са се споразумели, Алек да гръмне и роднините до девето коляно?

Този има по девет на коляно! Това е армия, ей!

Плащай си и всичко ще ти се размине.

Това споразумение е малко обидно.

Какви роднини ... там някой рядко се вижда действително с роднини извън сватба / погребение - по-близки са с психоаналитика си отколкото с братята си.

Ти е виновен той ма краво.Човека си върши работата.Това че пистолета е бил разменен не е негова еина

Se taia

Той е И продуцент, така че има вина заедно с целия екип, който е наел за безопастност при боравене с оръжие.

За убитата жена.Помислих че жена го съди

Вчера трима души са загинали в Арсенал, пак при при трудова злополука. Дано да има за техните деца кой да се погрижи.

Парите говорят!!!

Новите неолиберал фашисти превърнаха Америка в бананова република

Либерте, Фратерните, Егалите -- мбуахахахахаха!!!!!

Раст муви продакшънс

Ако нещо не става с пари, то става с много пари! Не мисля, че Боудуин го е направил нарочно, но и след такава трагедия да си продължат да снимат филма ... Явно парите са над всичко! Дмятах, че Алек щеше да плати една сума и да затвори страницата, ама май парите не миришат!

Матю Хъчинс (мъжа й), ще е изпълнителен директор ;)

Че да гръмнат и него ли?

Продадоха я ....