Алек Болдуин се споразумя с роднините на убитата операторка на филма "Rust"

"Постигнахме споразумение, подлежащо на одобрение от съда срещу продуцентите на "Rust", включително срещу Алек Болдуин, делото ще бъде прекратено", заяви съпругът на Хелена - Матю Хъчинс

Обратно в новината

Коментари - Алек Болдуин се споразумя с роднините на убитата операторка на филма "Rust" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продадоха я ....

Ако нещо не става с пари, то става с много пари! Не мисля, че Боудуин го е направил нарочно, но и след такава трагедия да си продължат да снимат филма ... Явно парите са над всичко! Дмятах, че Алек щеше да плати една сума и да затвори страницата, ама май парите не миришат!

Раст муви продакшънс

Либерте, Фратерните, Егалите -- мбуахахахахаха!!!!!

Матю Хъчинс (мъжа й), ще е изпълнителен директор ;)

Новите неолиберал фашисти превърнаха Америка в бананова република

Че да гръмнат и него ли?

Парите говорят!!!

Вчера трима души са загинали в Арсенал, пак при при трудова злополука. Дано да има за техните деца кой да се погрижи.

Ти е виновен той ма краво.Човека си върши работата.Това че пистолета е бил разменен не е негова еина

Това споразумение е малко обидно.

Плащай си и всичко ще ти се размине.

Какво са се споразумели, Алек да гръмне и роднините до девето коляно?

Ами явно ще е в милиони обезщетението така трябва, но от друга страна. тук се пита за Наказание по НК ..което за смърт по непредпазливаст е зятвор

Se taia

Той е И продуцент, така че има вина заедно с целия екип, който е наел за безопастност при боравене с оръжие.

В крайна сметка това е трудова злополука, нещастен инцидент или нещо такова.. Наказателна отговорност би трябвало да носи някой който е отговорен това да не се случи, според мен оръжейника , който/ято май се оказа някакъв джендър.. А.Б. по-скоро има морална отговорност и в крайна сметка е добре филма да бъде завършен, най-малкото в името на жертвата.. Така че добро е решението мисля. Със сигурност нямаше да е по-добре да се разчекне някой без никакъв смисъл...

Я, имаме специалист по англосаксонско право. Да живей!!!

В Грешка си Болдуен е продуцент и не маже да не е отговорен

и патагонското е така...или мислиш че някъде за причиняване на смърт е глоба

Е колко да съм в грешка, той си носи отговорност, не малка според мен, но определено не и наказателна. На мен например шефа ми е продуцент , но ако утрепам колегата, колко да е отговорен шефа ;)

Май оръжейника този ден не е била на работа изобщо.

Не виждам как споразумение между тях ше прекрати наказателно дело. Поне в България това е невъзможно. За САЩ не знам, там всичко е много сбъркано отдавна.

Имал бол пари платил, момичето няма обаче да се върне. А дали е останало достатъчно за чаветата?

Този има по девет на коляно! Това е армия, ей!

Различни дела са това. Това е гражданско между семейството на жертвата и виновниците за случая. Отделно прокурора на щата го съди - но още няма обвинения. И би трябвало естествено!!! За убийство става въпрос не за счупена камера.

По-смешно в случая е,че продължават с тоя филм, явно си гонят печалбата, и даже мъжа й на убитата жена, е включен като продуцент без да има общо с филма.

Пистолет не гърми случайно...и кой идиот би взел бойни патрони ...НА СНИМКИ НА ФИЛМ???

Този филм не трябваше да бъде продължен! Но парите не миришат! Жалко за жената!

Тоя трябва да е в панделата при черните паламарки

Че некой некадърен подпирач му е сложил бойни патрони ли?

Ти ако си актьор, и някой ти набие бойни патрони какво ще направиш?

Като за начало ще проверя оръжието дали е наистина "студено". Най малкото никога не трябва да се насочваш оръжие към човек, освен ако не искаш да стреляш по него.

Играли са милионите.

За да има присъда за криминално престъпление (това, за което прокурора е отговорен), трябва да се докаже криминална умисъл, каквато няма как да докажат. След това има граждански иск от роднините и там критериите са мъгляви и затова той урежда този иск с някакви пари. Няма нищо нередно и толкова трудно за разбиране.

Филмът е планиран, наети са много хора и си е вид работа. По твоята логика, ако работник на строеж загине, трябва да зарежем сградата.

Няма файда да съди до дупка и накрая да остане без пара по добре извънсъдебно споразумение теадвокатите се спааряват колко стува живот ана жена му и всеки по живо по здраво. Само тя дето плати с живота си за немърливоста на тоя идиот.

Натопиха го, и даже следствие нямаше. Как така с истински патрони, ще стреля на снимки. Той не беше ли казал нещо против лицата от една определена народност? Като "Лъвското Сърце," дето нищичко не се чува вече за него?

За убитата жена.Помислих че жена го съди

С две думи , всичко е пари! На никой не му пука за човека.....в някои държави!

Какви роднини ... там някой рядко се вижда действително с роднини извън сватба / погребение - по-близки са с психоаналитика си отколкото с братята си.

То се оказа, че там е било като в дивия запад. Използвали са оръжията от филма за стрелба по мишени. Явно е имало бойни патрони около оръжията освен халосни. Хора, включително предишния оръжейник, напуснали заради погазване на всякакви правила за безопасност. Общо взето май е имало масова безотговорност!

че една руска бляд е дала фира…

ВМЕСТО ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ТОЗИ РЕПТИЛ,ТОЙ СЕ СПОРАЗУМЯВА...ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ЗА МИЛЬОНИ НЯМА ЗАКОНИ .....НО ГОСПОД ГЛЕДА И СЛУША..

Окраинска

като имаш кинти всичко ства

за милиони няма закони, за кокошка няма прошка

Притежатели на този вид пистолет го заявиха ясно веднага след като този тип излъга, че пистолета не гърми без да натиснеш спусака, а фбр умува месеци....резил