Алек Болудин: Татко на 7 деца и роли в над 40 филма

Актьорът е 14-о поколение американец, защитава правата на животните

Обратно в новината

Коментари - Алек Болудин: Татко на 7 деца и роли в над 40 филма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаше да пикае пред руското посолство... Е,съдбата се изпика върху него...

Това НЕ може да стане СЛУЧАЙНО... Кой е сложил ИСТИНСКИ патрони в пистолета ???

Ами Болдуин .

Има Господ, който Забавя, но не Забравя! Кога се присмиваше на Тръмп, че ще ходи в Затвора - е хак да ти е - Изпревари го!!

Не е виновен актьора, а човекът от екипа отговарящ за реквизита - мениджър реквизит. Този човек трябва да отговаря пред властите защо е дал на Болдуин заредено оръжие и дали е било случайно или нарочно това

щерка му Айрланд много ме кефи. Ако я накарам и обещавам най-незабравимите 30 секунди. След това и минута.

Някой го е дебнал и му е сложил прът в колелата.Умишлено са поставени истински патрони,за да го довършат. По същия начин убиха сина на Брус Лии,Брандън Лии. Сатанистите не спят-няма случайности...Удариха човечеството с кобид,а холивудските звезди,които не им ходят по акъла ги довършват'случайно'-къде приключват кариерата им скандално,къде ги убиват ув случайно...Холивуд е хазаро-юдейска мръсна клоака

Как така някой е пъхнал куршум в пистолета? Как така Болдуин не се е усетил че пистолета е по тежък? Ще го оневинят защото е звезда. Ако някои нормален човек го беше направил, щеше да гние до живот.

Само в България можем да страдаме за някакъв наркоман-алкохолик-убиец. Как така не е знаел че пистолетът е зареден. Куршумите добавят тежест към пистолета.

абе големи спецове се извъдихте! той по цял ден стреля и знае...

_stankow

Ние тези работи ги знаем. Кажете за трагедията. Как точно се е случила ? Защо ?

Арменеца Армен търгува незаконно на пазара в Екатеринбург с менте-водка. РЯЗЛИВНА. Затова стана Трагедията преди няколко дни и ритнаха Обнулението на Путя 18 граждани на Екатеринбург от отравяне с метилов спирт.

Откъде го изкараха 14 поколение американец. От рода на моряк от кораб на Колумб ли се е пръкнал, нещо сметките не излизат. Или пък е от древен индиански род.

За първи път чувам да застрелят някой с халосни патрони...

_stankow

Случайно. След което пак случайно огънят е пренесен и върху втора цел. Наркотици, алкохол ? Имаше и такива неща в миналото. Но сега уж беше чист !? Жалко, много готин мъж беше !

ще го разреши с правосъдието, обаче съвестта и угризенията няма да може разреши. Милият, така ми е жал за него, един от малкото наистина валидни актьори.

Ае стига с тоя наркоман бе... Горката женица дето си отиде!

Сбъркахте и броя на синовете му - пияете 3 и изброявате 4 имена!

Тя и Хайли Бийбър не му е сестра, а племеница, ама карай.. ще има по-сериозни проблеми от това, че дир-а не могат и да преписват

Убиец. В затвора. Пистолет не се насочва към други

И Алая му е племенница също .... Не знам откъде да правите копи пейст,ама инфото не струва

Хейли не му е сестра, а племенница, дъщеря на Стивън е.

този е един от много малкото, които имат мозък и смелост да говорят. Категорично застана зад Уди Алън, а това в Холивуд не е малко.

еврей на еврея око да вади?

Оправете си грещката в заглавието! Прекръстили сте човека. Не е Болудин. Пише се Болдуин

Момпе, явно си нов тук. Ако не беше, отдаааавна шеше да знаеш, че сбърканите имена са най-малкия проблем и пропуск в грамотността и информираността на дираджиите.

Само дето Хейли му е племенница, а не сестра .....

Това е единствения начин човек да се отърве от гнусните руски курветини.

Жените се натискат за богат, хубав, известен, актьор с високо либидо, чест на всяка е такъв да я обладае и начеше нагона, затова преследват харизматичния и надарен Алек, но рускинята е прекалила и затова е получила куршум.

Ми как ще е същото ,като го съдят за убийство и го вкарат в затвора.

Не разбирам какво му давате цялата биография, все едно е на интервю за работа или е умрял?!

За него не знаем, но за нас вече няма нищо да е същото . . .

е по дълга статията, толкова повече им плащат. И на запад от известно време е така, за да пишат че се е разделил с гаджето, преди това цял ферман за биография и кариера.

Затварят матушка Россия до 7ми Ноември!!! 400 000 умрели! На 150 милиона. Ние сме преди тях! 22 000 умрели на 7 милиона!

Дайте още патрони ! И още рускини ! Екшън ! Екшън ! Някой да презарежда !

Добре пишете, това ви е работата но поне не пишете неверни неща....

Оууу, горкия! А за тази, която уби, как ще бъде?

На нея не й ли е вече все едно ? Или бъркам ?

Да ти се връща!

Внимавай мършо, клетвите винаги се връщат, ако не на тебе - на много близки хора !

Статия за този. Количеството убити мозъчни клетки ще ви преследва в сънищата, госпожи и господа писающи. Държавата е на прага на срив, хората умират като гниди, цените се изстрелват нагоре. До довечера поне още три публикации. Огън бий.

Петата е. До довечера ще знаем и какви чорапи е носил на снимачната площадка, колко патрона е имало в пистолета, и някоя клюка за творческата му кариера като основен клоун имитиращ Тръмп.

това е в раздел "Лайф". Като не искаш клюки, защо не четеш разделите "Финанси" или "Култура", примерно?

Много кофти случка. Вината е на отговорника по оръжията и пироефектите. Негова грижа е безопасността на реквизита, който се ползва.