Коментари - Алек: Маги и Надежда са ми като другари от войната, в момента нямам чувства и към двете | Лайф.dir.bg
назад

Алек: Маги и Надежда са ми като другари от войната, в момента нямам чувства и към двете

"Майка ми не ми е повлияла за решението. Моят живот си продължава със и без това предаване. Всичко си ми е наред“, каза Ергенътв интервю за социалните мрежи на романтичното риалити

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Алек: Маги и Надежда са ми като другари от войната, в момента нямам чувства и към двете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно се плаща яко, за да пускат такива глупави статии.

Тази псевдо/драма ,е чиста проба порнография.......

Тоз да не е небинарен? "другари от войната", "братя по оръжие" майкууууу...

Пак ше кажа, кат зема едно дърво...

Ей пич. Ти казарма не си сънувал, ама другарките от войната ги знаеш. Ки ки пръч

Прост, та дрънка

Иначе е страшен целувач. и Наум да беше седнал на скамейката и той щеше да отнесе език в гърлото

Саше, да кажеш на мамето си, че хич не е права за каките 8+! Аз съм 55+, жена ми е с 9 години +! Всеки божи ден мачкаме чаршафите! Всеки! Събота и неделя по няколко пъти. Удоволствие. Кеф! Ей ся пак звънчето за бибитка. Ае оставям ви да..

Батенце, ти един тек на 1година не правиш ,а мачкал чаршафите всеки ден, смех ....

"Другари от войната" ?! - Той да не се е бил в Авганистан! Продължава да се гаври с тях. Поне да беше казал "съученички"!

Единствената война, която тоя паляк е виждал, е как дузина путки с лицево-челюстни малформации, преживели лоботомия, се борят за един въздухар в измислен формат.

Какво ни занимавате с педераски предавания

Види се, Ергенът се е позабавлявал в предаването. Демонстрираните чувства са били съгласно договора, който е подписал за формата. Бива го за артист, факт. Не знам как е в бизнеса, но в киноиндустрията би прогресирал. А за момичетата: очудвам се ако наистина са се влюбили в Алек в такъв един формат. Може би влюбена беше Валерия. Затова и напусна. Не издържа да го гледа как се натиска и мляска с всички. Същото се случи в първия сезон с Алекс Гърдева, която отказа розата на Виктор на финала.

А ти от къде "знаеш", че не прави или просто му завиждаш? Аз съм на 60 и също всеки ден с половинката правим секс - всичко е до поддръжка и от двама ни, както топли, споделени чувства, много любов е нужна!

Усрайната имаши военен окупационен контингент ф Афганистан изритан барабар с атлантицити от руснаците.И там ли спасяваха европата? Ся като имат руски контингент щи ривът?

Мен ме кефи турльо гювечът! Хелкитчън разиграва романтични драми с пръстени, денсингстар изкара вътрешен победител в извънтанцувална възраст, а ергенът............напрао изтрепа рибата с динамит! Ако бех на двете момичета - викам го тоз на дуел, удушавам тъщата и го скопявам. за да ОТМЪСТЪ за подигравката, погазенета чест и нанесената кръвна обида. ЕРГЕНЪТ ДАУН!

си губят времето да гледат това нещо? Ако имах по половин час на ден излишен, бих чела книга...

Алеко е толкова голям мухльо, че ако има световно първенство за мухльовци ще спечели второ място. - Е защо второ? - Защото е мухльо, затова!

междувременно е срещнал мъжа на живота си и сега се чуди как да ги разкара по евролиберастки...

Ергенът се оказа без топки да застане пред двете и да им каже в очите, че не ги иска. За това се дразнят момичетата, че мъжете останахме рядкост. Което не е лошо де, повече избор.

3-4 свободни часа, бих ти показал прекарване на времето във удоволствия, които дори и не подозираш, че съществуват! И накрая - тези часове ще ти се сторят като половин, и с нетърпение ще чакаш следващия уикенд...

Всичко ми е ясно, само едно не разбирам. Как все още има хора, които вярват, че това предаване не е по сценарий? Вчера гледам под статия за тоя имаше 3000 коментара Абе, вие нормални ли сте? Само показва нивото на простотия, което залива това население. 3000 коментара. Евала на ергена, прибра си хонорара, целува се с 30 жени, лежа си по диваните на топло в Гърция и се прибра... А простия народ го коментира и го плюе.

обаче те и жените се изкелифещват от подобни екземпляри. Следва по-малко избор (на нормални жени).

с деца, или и двете? За к'во са му такива кранти?!

Чета коментарите и не мога да повярвам колко хора са се вързали и са приели шоу по сценарий за чиста истина. Влезли са участниците с договори, говорили са каквото са им наредили, правили са каквото им е било казано и са си прибрали хонорарите за добре свършената работа. Да оставим човека със здраве да си харчи хонорара за добре изиграната роля. Не разбирам как може някой изобщо да е повярвал, че в това шоу ще има нещо реално?! Публиката искаше хляб и зрелища и поне зрелищата си ги получи, че и отгоре. Какво още?

от обяд да се наковеш с гадна шльокавица от вуйча ти...

Той игра роля, ама жените които останаха накрая май наистина го харесваха и бяха непринудено съкрушени. Май бяха му се вързали.

Нали за нас е правено предаването? Да го гледаме и коментираме. Знаем, че е по сценарий и какво предлагаш? Да си мълчим? Че това му е хубавото да гледаме сеир и да коментираме. Аман от критикари, мислещи се за повече от другите!

Те добре, че не го докопаха, че такива шутове щяха да му бият каките.

какъв е и на кой свят се намира.. Баз държа, че още не го е обсъдил с мама

Доколкото знам, хонорар получава само Ергенът. На останалите кяра им е рекламата и престоя там. Сценарият може да бъде само ориентировъчен.

СУПЕР СИ Е МОМЧЕТО И ВЗЕ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ , СТИГА СТЕ ГО ДЪВКАЛИ. ЖИВОТЪТ СИ Е НЕГОВ , ВАС КАКВО ВИ БЪРКА КАК ЩЕ СИ ГО ЖИВЕЕ. ХАЙДЕ ГЛЕДАЙТЕ СИ РАБОТАТА.

Пошлост.......

Сашче, хайде маме, да се прибираш дома, че яденето е топло. Стига си обикалял студиата, ще се простудиш. А може някоя лоша какичка да те обладае да ѝ носиш багажа, маме. Бързо се прибирай!

Егати мухльото. Няма проблем че не е избрал, но да се раздели с тях чрез запис...... Подигравка не само с двете жени, но и с предаването и зрителите. Боклук.

Нямаше да ни бърка, ако 3 месеца не ни го показваха!

Някой може ли да ми обясни,защо този Александър е Алек а не Сашо....можеше и да е Сандър или Дър...

Пълен аматьор и страхливец! Отървали ли са се жените от такъв мухльо като него. Коя жена знаейки го вече ще се хване с този мамин путьо и с такова противно свекървище? Пълен потрес и дъно е този мамин дрисльо!

е тази педеруга Ергенът, бе, та ми пишете глупости в интернета?!

Не съм гледал нито един епизод, видях само последната част и то 15 мин. Мога само да му кажа евала за перфектната игра през цялото време. Ето така ги въртят жените и в реалния живот. Колко малко им трябва, 5 целувки и 5 комплимента. И накрая се счупиха да го коментират... Евала баце Сашо, направи ги на нищо

Не само ергена е виновен за този фарс. Повечето жени си внушиха, че по-убави от тЕх нЕма. Каките, които си бяха точно "каки", не се ли усетиха, че който и мъж да бъде, би се замислил върху разликата в годините. Учудвам се, как зрели жени могат да се заблудят до степен, да не могат да преценят къде им е "мястото". Единствената грешка на "ергена" беше, че даде надежда на повечето от тях.

Не гледам Тв, но питам : Това шоу не е ли само игра, защо трябва да се женят наистина? видях снимки на двете финалистки , и двете са с козметична хирургия на носовете и лицето, силиконови устни, а в действително може да са и грозни , кой ги знае. Защо да се жени за фалшиви хубавици? Децата му ще са и с нейните черти, може с орлови носове, криви носове - изобщо както ги е дала природата , а не коригирани от хирург . Как да се жениш за някоя без да знаеш как изглежда по рождение ?

Поиграха си малко на чичо доктор пред блока и мама го извика да се прибира. От цялото предаване остана един лаф, който ще използвам в бъдеще "проникване имаше ли?" За да се качи рейтинга на предаването трябва в клаузата да влезе и "тест драйв" - като останат 10 и се почва кърпеж по азбучен ред. Те хората коли от Горубляне не си купуват без да ги карат, камо ли брак да предлагаш без да знаеш фригидна ли е.

хем не бил гледал, хем го поздравявал за перфектната игра. Я си признай че си надничал скришом изпод полата на мама, докато тя го е гледала...

Майка му е Ксения, а баща му Алексей - тоест културно тегли ги на изток, не на запад....

Да добавя само два реда. За предаването няма никакво значение дали ще се женят или не, няма как и да ги задължат юридически за такова нещо. Важното е участващите да си показват задниците за повече зрители, което води до печалби от реклами за шоуто. САМО това е важното в шоуто, другото е за балъци дето им изкарват от рекламите огромни суми . Повече балъци - повече суми, просто е. Какво ревете за тоя и оня , какво значение имат тази и онази и онзи дето не се оженил... Ами да, да не е дебилен да се жени за хирургически убавици и то позастарели , вместо да си намери естествена хубост мома на 20 ?

Аз не си падам по жени, бе ..А под полата на майка ми може да надничеш единствено, ако ти е стъпила на врата и ти е набутва страпона в устата с токчето на обувката си..

От коя война бе тулуп?!? Ако на това му викаш война когато ходите заедно не педикюр… Единственото нещо което си чувал да гърми е шампанското на нова година! Трябва да върнат донаборната служба и такива като теб в КЕЧ-а, с голямата лопата да бъркаш кереч и да построите нова България!

То жените нали са за е..не. Ти направо ги пре... Но, има и поука: в този формат дето всички са дошли с ясното съзнание, че мъжа ще се мляска и опипва с всичките пред очите на другите, свястна жена не би участвала. Види се, те са си к.... И си получиха като за такива. Ако някоя от тях е била балама да се влюби си е от нейната глупост. Поука та за жените е: внимавайте кого допускате до сърцето си и до ....... Защото вие имате избор само в това с кого ще е.

Сашко, бъди послушен, че мама ще те напляска.