Коментари - Алек Младенов след шокиращия финал на "Ергенът": Съвестта ми е чиста | Лайф.dir.bg

Коментари - Алек Младенов след шокиращия финал на "Ергенът": Съвестта ми е чиста | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магдалена е красива, дори изкуствените гърди й стоят добре. Но жената гони 40-те и годинките й личат, а биологичния часовник цъка. Надежда при пластичната операция носа й са го изпилили като на Буратино и изглежда комично. Тя поне има дете, само мъж й трябва. По принцип не знам защо това е новина по медиите, след като "Ергенът" е шоу, не действителност.

Не съм изненадана. Не го свързвах с никоя от тях.

Чаках финала с огромно нетърпение.Вълнувах се коя от двете дами ще избере Алек.Когато разбрах за решението му се разплаках горчиво.

Цяла нощ не спала да мисля. Сега Алек как ще си намери жена?

мъжа на живота си и ги разкара по евро-атлантически...

Човекът може да си е тръгнал с оператора, знаеш ли?!?

койте излъга, че жена си търси?!

Пошло предаване с още по-жалък сценарий! Не можаха ли да измислят нещо по-стойностно, с което да възпитават младежта. Е, добре, показаха как и какво не трябва да се прави, но не убедително. Някои пубертети решиха, че това е джентълменско, след като си давал рози, да се изсулиш като пръдня из гащи с видео обръщение. На снимката се вижда един мамин пухльо, който не знае дали му се ебе или му се пикае. Добре, че не включиха и измъкване със СМС по телефона, явно това го оставиха за следващия сезон, който вече започнаха да рекламират. Кой изобщо гледа такива пошли предавания, които са тотал щета за губене на време.

Хехехе, сладур! "Влязох да взема максимума и го взех, на никого не съм давал надежди". Дааам , само изискваше от тях да ти се вричат в отдаденост и да ти лазят в краката, досущ като някакъв сектантски гуру..Основавай веднага йога секта, нали си бдист - имаш потенциал - ще си ги мачкаш, обарваш, чекнеш както ти хареса..:))))

28 годишен тръгнал да избира между дърти чанти с деца. Късно му дойде акъла, но по-добре отколкото никога.

Пита ли мама дали може да даваш интервюта?

Тру стори :)

абе тия крокодили вирено ли имат деца бе трябва да си луд да се хванеш с такива

Избирай Неделя Щонова. Ще напомня на маминка и прави поддръжки

Няма да си хване някое свежо пиче, ами с тия съдрани от еване кранти ще се хване...

Бих искала да се извиня на всички МЪЖЕ, за това , че такова предаване ИЗОБЩО съществува ! Бих искала да се извиня на всички МОМИЧЕТА , че възпитанието и средата в която са живели е допуснала изобщо мисълта да участват в подобно нещо ! Трепетно да стоиш и да чакаш МЪЖЪТ да избере някоя от тях.........! Дори рисуваните булки в Рибново имат повече достойноство ! Хора , къде сбъркахме , очевидно тези деца не са виновни , преди това има - продуценти , сценаристи , режисьори , ......най-вече родители , и всички ние с коментери или без, които допускаме това да се случи . Наистина много съжалявам , срам ме е, и от тяхно име се извинявам , чисто като жена ....., редно е и всички замесени в това да го направят ! Така мисля !

Льольо!

Да, изборът е изцяло твой, но трябваше лично да го съобщиш на двете дами. Това бе страхлива постъпка, постъпка на човек, който се съмнява в избора си.

Прецедент, дръжки! Всичко е сценарии.

Булка за баща ти!

Нещо са объркали годините на участниците. Ергенът можеше да гони 40, а мадамите да са на по 28, а не обратното.

Пошло предаване...нямам идея защо хората се унижават да участват в тази тъпотия ?!????!

Шилo

Красива? Как може да е красива тая дърта ялова кобила???

Всичко е за пари. И на "ергена" и на "кандидатките" им се плаща да правят, каквото им е написано по сценарий. А сценаристите са недоучени некадърници, които елементарно се опитват да предизвикват теми за обсъждане по телефона на прости пенсионерки, докато готвят и перат.

Защото стават инфлуенсърки и риалити героини, след 2 дена се забравя какво им се е случвало точно в това предаване, но те са по всички медии още 100 години. Получават точно за каквото са влезли, как е възможно да не и е ясно.

Тука мама няма думата. Щом го е пуснала да подпише договор, ще дава интервюта, според клаузите на договора. Иначе ще плаща неустойки, а както видяхме, това, че бил бизесмен, милионер дъра , бъра е клик бейт за набиране на балъчки да се излагат без хонорар в предаването:))))

Я пък този,мислил за себи си! Ама защо си се цанил за ЕргенИн,ако ти си свиди да се даваш?!? Или е сценария такъв,тоя сезон не избира никой.То пък другите като избраха….Голям гаф е това шоу у нас,не е така обаче по други държави,по качествен подбор,повече проучване и психопрофили..ако търсят само известност,без да искат да се дадът на някой публично,да биват разкрити веднага.Айде сполай на всички ергени -мустакатия петел,рошавото пиле и брадатия кокошкар!

Този менте ерген и менте бизнесмен ако не беше майка му беше сдал багажа, след като изгони младите и хубави момичета, остави най дъртите парантии и налапа джама за две обиграни и разработени сливи. А в бизнеса е много лесен, ако му пробутат някоя шуврантия ще подпише и най неизгодната сделка

Вашият ай пи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ДА ВИ Е П М !!!

Двете кандидатки за брак бяха отблъскващо неприятни обиграни разработени парантии, едната прогонена крава от гърчето, а другата- кръчмарка със железни зъби и яка захапка, а ергена беше Путьо Мамин Маринкин. Показаха ни едно надлъгване и фалшива игра с чувства. Това шоу да е горчив урок за всички ергени и моми…

Какъв мора и съвест, при условие че участваш в такова предаване?

За следващия сезон наемете Митьо Пищова и няма да имате такива екзистенциални проблеми!

“Ергена” не е глупак, играеше си ролята, 3 месеца беше в харем, едене, пиенене, секс - безплатно, отгоре на всичко и тлъст хонорар… глупаците сте вие, които гледате това шоу и си пропилявате времето с него, а времето е пари…

Няма нужда от извинения. Това е много добра извадка на днешните жени и днешните мъже. Тези жени са там по собствено желание, никой не ги е карал насила. Те са отишли съвсем целенасочено, участвали са в кастинг уж, подписали са договор, напълно вероятно и хонорари да са взели и са там единствено по собствено желание. С ясната идея са, че ще бъде простотия, но ще извлекат позитиви. Този мамин сладуранко- Ергенът, също е подписал договор с манипулаторите на това предаване, така че също е там по собствено желание. Хората гледат тая гнусотия също по собствено желание, никой не ги кара насила. Така че всичко е взаимно свързано. Простият народ гледа простаци и прости предавания и няма нужда от извинения.

Това шоу е унижение за жените, участвуващи в него, които са избирани от някакъв глупак като крави на пазара срещу една роза, поради което трябва да бъде забранено за излъчване, защото унижава човешкото достойнство

Като времето е пари- ти колко изкара за времето, в което написа тоя коментар? Като почнете с тия клишета и направо падам. Времето е пари единствено и само за супер бизнесмените и хора с поне малък и среден бизнес. А такива като тебе, които са седнали да пишат коментари времето е разход, щото можеш да го използваш за друго, а не да даваш акъл.

Уважаеми Продуценти, Сценаристи и всички от екипа на “Ергенът”. Обръщам се към вас с една единствена молба - за в бъдеще коригирайте си така договорните отношения с участниците, че да се изпълнят главните и основни цели заложени от вас самите в проект “Ергенът”. Обидно и смятам недопустимо е да не дадете на нас зрителя резултат, който три месеца чака. Не е важно кой какво казва, какви публикации, оправдания, спекулации и т.н. използва.. важно е че НЕ се достигна до крайния резултат - “ИЗБОРА НА ЕРГЕНА” на една от двете финалистки. Предвид тематиката на формата “любовна” ще ви дам сравнение какво направихте с нас зрителите, зрителите благодарение на които реализирате свръх приходи от реклами и други дейности, зрителите благодарение на които съществува “Ергенът”… Вашата постъпка спрямо нас е буквално същото като да си легнеш с някого и точно преди достигане на “кулминационната точка”(кулминацията), партньорът ви да стане и да си тръгне. Дано цялата ситуация не е предизвикана от конкуренти в борбата за зрителски интерес(рейтинг), но едно е сигурно: Обидихте ни и това е факт, моля направете така че аудиторията, която ще ви остане вярна да не изпада в същата ситуация. Благодаря за вниманието, но не и за прекараното (изгубеното) време пред телевизионния екран.

Това го гледат много деца, много тинейджърки. Изводът за тях е, че добре облечен мъж, красив "принц" с уникални обноски.,всъщност може да те лъже с месеци и след като те използва физически и емоционално, да те унижи пред всички и да се изниже като п_ъдня в гащи.

Предаване -порнография......

Вие от екипа, следващия път показвайте само секса, а коментарийте да прави публиката, а не артистите

Вместо да редите глупости, помислете си що за хора сте, които гледате това "шоу".

Долнопробно шоу , не го гледайте , дебилни ли сте ?

'оди си фърли талавизора през пенджура, барабар с тебе

Браво, Сашко! На мама момчето :) Не се прави на тежък в "Преди Обед", всички видяха що за утчица си :) Мама ти направи такава мечешка услуга, че ти е бедна фантазията. Успех да си намериш жена вече.

Само не разбрах какъв точно бизнесмен е този льольо? Кой бизнесмен ще остави бизнеса си за 3 месеца, да гняви утки..За бдещите ергенки, като се записвате на кастинг искайте от продуцентите гаранции , под формата на клаузи в договора, че биографията на ергенът не е изсмукана от пръстите на Ваня Щерева, и преди да подпишете искайте нагледни доказателства за действителния социален статус на ергенина, не само да лапате мухите и да си представяте , че сте бъдещата Светлана гущеровеица..А продуцентите не е зле да пускат действителния образ - мамино синче от семейство със средни възможност и малък бизнес до среден бизнес..сеирът ще е по-голям

това е режисиран цирк за отчаяни домакини. Там бяха събрани силиконки-златотърсачки. Вие сериозно ли си мислете, че някоя от тях би се захванала с този. Поне са измислили интересен финал, унизиха последните две коври.

Ергенчето няколко месеца е залъгвал продукцията, жените там и си е гледал живота и интересите. То един посредствен и прост Киро излъга що народ. Явно българинът е много наивен, вярва на приказките, а не на делата и всеки по-посредствен манипулатор може да го излъже :(

Мама не хареса избора му и той се покри :))) интелигентна жена е майка му но трябва да го остави сам да решава скоро удря 30 години. Вярно е жените остаряват по-бързо, но когато си млад не мислиш за тези неща, как изглеждаш и това как се разбираш с някой са две различни неща зависи кое ти е приоритет.

Не мъж - мухльо! Не, че харесвах точно тези двете, но никоя жена не заслужава такова отношение! Мляска се с тях като девствен пубер, до последно им наливаше надежди и после не застана пред тях и не каза, очи в очи: Не мога да реша! или Размислих! А това, че и двете му избранници, по обиграни от него, го врътнаха на пръстче и той тотално залитна показва, че днешните мъже, в голямата си част са пикльовци - не се учат сами, смели са само когато някой ги води и лъже, не искат да открият света сами, и най-вече сами да го изградят.... Мухльо!

Леке - изпонацелува се, зпонапрегръща се, изпонатиска се и айде кой от къде е